Indijanka vegetarijanka

29.12.2014., ponedjeljak

Ćevapi

Sojine ljuspice
Crveni luk
Bijeli luk
Sol i papar
Brašno
Zobene pahuljice

Zakuhati vodu, ubaciti sojine ljuspice (pola vrećice) i u njih zobene pahuljice. Procijediti. U blenderu izmiksati jednu glavicu crvenog luka i nekoliko češnjeva bijeloga, u to dodati ocijeđenu masu s ljuspicama i pahuljicama te izblendati. Dodati brašno i začine dok se smjesa malo zgusne i ne bude previše ljepljiva. Ruke pobrašniti i formirati čevapčiće koji se prže u maslinovom ulju sa svih strana. Poslužiti uz crveni luk i ajvar, a odlično ide i s grilanom paprikom.

Image and video hosting by TinyPic

Oznake: vegetarijanski ćevapi


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.