Ja sam za pravicu https://blog.dnevnik.hr/hrdalo

utorak, 06.03.2012.

Marica Hrdalo 2



Pregovori sa gazdom se još uvijek vode da me prijavi na osam satno vrijeme. Prijavljena na šest sati. Nema čovjek para jadan. Kupil veliki bazen za gorice. Ipak je to isplativa investicija. Kad se skupe poslovni partneri na vikend terevanki, naždereju i ponapiju da imaju gdje rashladit lude glave. A moje mlađe kolegice ponekad odu da gospodu posluživaju na gozbama. Vjerojatno i opsluživaju. Zato neke rade pet sati dnevno a prijava na osam. One su se dokazale i pokazale.
A moja kolegica kojoj dolazim na ispomoć u jednu banku? Mucica mala čući ko kokoš od tri do deset tamo. Glavno da radno vrijeme ide. Ja joj dođem počistit prvi kat a njezin dio čišćenja je prizemlje i dvije male tavanske prostorije. Jadno malo, pazi gazda da se ne bi zmučila ženica. Ima čovjek razumijevanja za njene jadikovke kako toga puno ima. To što ja počistim dnevno skoro tri puta više nekako ne dolazi do njegovih ušiju. A možda bi došlo da mu prišapnem na uho dok bi se skupa brčkali u onom njegovom bazenu. Naposlijetku plivanje je dobro za kičmu pa me možda prođu tegobe koje me muče.
Idemo opet na kolegicu! Znate li da se mob mora isklučiti kad je grmljavina da vas ne drmne struja? Ne zezam. Prvo sam mislila da me mačka zeza ali ona to za ozbač. Sobni bršljan (živi ) se posisava. A kak da skinem prašinu sa njega …protupitanje. Ako želite biti brzo gotovi sa poslom sa krpom kojom se brišu stolovi prebrišite wc daske. Jer sanitarije su na sredini zgrade pa kaj se bude sad išlo u spremište po krpicu predviđenu za to. Rukavice ne koristiti jer to kao smeta prilikom čišćenja. Ja se pravim previše fina kaj se toga tiče. Mob mora uvijek biti uz nju jer ne daj Bože da propusti koju poruku ili poziv sa nekim sočnim tračem. Mora žena biti u toku događaja.
Dobro se kaže ako vas zanima što se u firmi zbiva samo pitajte čistaćicu ili portira.

06.03.2012. u 11:03 • 0 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< ožujak, 2012 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Travanj 2012 (1)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi