Ja sam za pravicu https://blog.dnevnik.hr/hrdalo

subota, 21.04.2012.

Biće bolje!


Znam da me niko ne čita i niko ne mari a ne znam zakaj i bi? Ne mari ovaj gore, kao ni ovi u sredini sa mnom a za ovoga dole neču ni čuti. Taj ionako ima prste puno previše sve po svuda.
Htjela sam se pridružiti zelenima danas u akciji čišćenja pošto sam ja sad stručnjak za čišćenje al me bolest svladala. Mobing na poslu, operacija prije par mjeseci, uklještenje živca, krive terapije za kičmu, smrtni slučaj i opaa pad imuniteta rezultiran pojasnim herpesom. Guzda namrgođeni zbog učestalih bolovanja a budaletina ne shvaća da me previše opteretil. Ili bih prije rekla da mu se živo j..e. Znam da se ne smijem sažaljevati ali kud je nestala ona vitalna ženica!? Vučem se ko kuga po stanu a uspjeh je kad iz dućana donesem kruh i mlijeko. Po ostatak se vraćam još jedanput. Susjedi.... da računam na njihovu pomoć mogla bih krepavati na stubištu i preskočili bi me. Prijateljice ..... pa dobro se kaže da se tek u nevolji pokaže kakav je tko. I bome se jesu iskazale :(
Goge Bjondina bila velika faca. Ulovila bogatog muža i niko joj nije bio ravan. Godinama se nije javljala. Dok jednom nije nazvala i pala žalopojka od više od sat vremena na telefon. Muž radi cijele dane, ona je već u godinama i sad se mora hrvati sa dvoje male djece. Baka i deda bolesni. Kuća ogromna za čistiti. Ma gdi je meni bila pamet kako je tebi lijepo. Lijepo mi je lijepo za popizdit od ljepote al ne mislim ju zvat i cvilit na telefon ko ona.
Ova druga... kažu da su Slavonci duše od ljudi. Pa jesu kad vas treba iskoristit. Takvo iskustvo imam ja. Pomagala joj prilikom selidbe. Čistila stan, organizirala joj prijevoz koji nije trebala platit. Čuvala razmaženu balavicu kad je zatrebalo. Zna da sam bolesna al ne mari. Biće bolje poručila mi.
I biće bolje jer ja se ne dam. A vas pozdravljam drage moje!!

21.04.2012. u 21:49 • 0 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2012  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Travanj 2012 (1)
Ožujak 2012 (1)
Veljača 2012 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi