Hotel u Zagrebu

< kolovoz, 2012 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

23.08.2012., četvrtak

Secesijski smještaj u Zagrebu za posjet željenom koncertu

hotel ZAGREB Grad Zagreb postao je turistički vrlo zanimljivo mjesto, a sve češće i prvi izbor velikih svjetskih zvijezda koji odlučuju svoje koncerte održati u jednoj od zagrebačkih dvorana. Ukoliko želite i odlučili ste poslušati jedan takav koncert, Palace Hotel u svojoj ponudi ima paket kojim ćete osigurati i odličan smještaj u Zagrebu.

Iako mjesec kolovoz označava svršetak godišnjih odmora i povratak poslovnim obavezama, koncertna sezona tek je na svom začetku. Ponuda u gradu Zagrebu vrlo je raznolika te, ovisno o vašem glazbenom ukusu, možete izabrati što i koga želite poslušati. Ako dolazite iz drugih gradova, Palace Hotel Zagreb osigurao je zanimljivu ponudu kojom ćete doživjeti zanimljiv koncert na potpuno drugačiji način. Nakon što kupite ulaznicu, zapišite njen serijski broj, ime organizatora te naziv koncerta. Navedene ćete podatke, kada rezervirate smještaj u Zagrebu, dostaviti Palace Hotelu. A evo i što vas očekuje u posebnom paketu. Smještaj za dvije osobe u Comfort sobi, buffet doručak u restoranu Strossmayer, bogati Sendwich Snack za dvije osobe u sobi kako biste se okrijepili prije koncerta, kasni check-out do 16 sati te dodatnih 500 milja na Frequent Flyer računu koji je dio programa Worldhotels grupacije, čiji je član i sam Palace Hotel Zagreb.

Smještaj u Comfort sobi i obrok u restoranu Strossmayer

Palace Hotel Zagreb smješten je u prijašnjoj Schlessinger palači te je okružen prekrasnim parkom Zrinjevac, muzejima, galerijema te Akademijom znanosti i umjetnosti. Smještaj u Zagrebu u ovom okruženju već je poseban doživljaj, a interijer hotela upotpunjuje cjelokupni dojam. Uređen je u stilu tradicionalne secesije te odiše prisnošću i toplinom. Svaka od 118 ponuđenih soba odiše spomenutim ozračjem, a u ponudi hotel u Zagrebu ima i tri apartmana te dva polu-apartmana. Ukoliko rezervirate smještaj kao posebnu ponudu za odlazak na koncert, prenoćit ćete u Comfort sobi koja je opremljena klima uređajem, satelitskom i Pay televizijom, mini barom, sušilom za kosu te privatnim sefom za sve vaše drage i vrijedne predmete. U sobi možete neograničeno koristiti internet, a na raspolaganju vam stoji i posluga sve do 23 sata. U cijenu noćenja uključen je i buffet doručak u restoranu Strossmayer koji je opremljen stilskim namještajem čime pruža šarmantnu atmosferu za gastronomske užitke. Restoran ne posjećuju samo gosti hotela kada rezerviraju smještaj u Zagrebu, nego ga posjećuju i mnogobrojni zagrebački sladokusci zbog vrhunskog šefa kuhinje Ivice Štrumla koji priprema izvrsne delicije. Zanimljivost koju je uveo ovaj hotel u Zagrebu je i baštinski jelovnik sa sadržajem mnogih tradicionalnih jela, od kojih se posebno ističu zagorski štrukli koji će vam posebno prijati nakon odmora od koncerta.

Prisno okruženje za nove avanture

Kasni check-out iz hotela, koji vam je osiguran u ovoj posebnoj ponudi omogućit će vam i razgledavanje grada čije se glavne znamenitosti nalaze u neposrednoj blizini. Kada se upoznate sa svime što vam se nudi, uz pomoć prijateljski raspoloženog osoblja, poželjet ćete se vratiti u ovaj hotel u Zagrebu za svoj odmor kada će vas vrlo rado dočekati. Osim posebnog doživljaja samog koncerta u pamćenje će vam se ''urezati'' cijela proživljena avantura.


- 14:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.