Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

srijeda, 30.06.2010.

Tekući plodovi zemlje

Miodrazi!
U očekivanju očekivanog spektakularnog idućeg posta, novih pustolovina Okusnog Pupoljka (možete li pogoditi gdje je bio ako kažem šifru "pečena hobotnica punjena paškim sirom i vinjeračkim pršutom"?), moram samo jedno podijeliti s vama i možda vas nadahnuti na iste aktivnosti.

Domaća rogačica, ne može biti lakše!

Photobucket

Jest da tu sad malo izgleda kao abortični fetus iz one scene u Alienu Slavici 4 kad Ripley gleda teglice s nusproizvodima eksperimentalnog kloniranja, ali recept je autohtoni, provjeren. Doduše, još ne s moje strane. No gastroinstinkt kaže mi da ne mogu pogriješiti.
Dakle...

U staklenku staviti 10-14 razlomljenih mahuna rogača (ima na Dolcu jedna teta), 2-3 lista lovora i 2-3 suhe smokve te litru čiste dobre domaće loze. Držati doma zatvoreno mjesec dana. Odbrojavanje je počelo!

Photobucket

A, da, ovo pokraj je višnjevac, ove godine po novoj metodi jer je lanjski ispao sokić za nedonoščad. Živi bili pa popili za tri tjedna!

30.06.2010. u 19:03 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2010 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters