ne, sobna temperatura! što duže, to bolje. tu više nema što fermentirat, nego samo sljubit se. obožavam kad mogu upotrijebit glagol sljubiti se, koji uopće nije klišej.
01.07.2010. (00:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maja
držati na suncu??
30.06.2010. (19:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dalmacija moja inspiracij
lipo si ovo složila, ima još gastro tajni koje pomalo izlaze na vidilo...dalmacija moja inspiracija...
30.06.2010. (22:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
ne, sobna temperatura! što duže, to bolje. tu više nema što fermentirat, nego samo sljubit se. obožavam kad mogu upotrijebit glagol sljubiti se, koji uopće nije klišej.
01.07.2010. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
lovor u rakiju? ko da gulaš pijem... jel to ide u konkurenciju u hum?
nego, beerfest, ohrid, zadnji dani srpnja...
05.07.2010. (20:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...