Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

srijeda, 20.06.2007.

Sretan mi put, mirno more i dobar tek!

Image Hosted by ImageShack.us

Teta Moki ide u četvrtak na more i nema je do ponedjeljka STOP
Murter STOP Zadnji put mi ga je usrala upala mjehura STOP
Jako bolno STOP Zato ovaj put neću propustiti Tic-Tac (ne bombone!) STOP
Više o tome kad se vratim STOP A u povratku planiram posjetiti NP Krka,
zadnji put viđen na maturalcu u sedmom de, ali sjećanje je ishlapilo STOP
I obžderati se negdje oko Skradina, nemam pojma gdje, najradije bih zaskočila
neku baku i njezinih sedam kozlića, sir, pršut i vino STOP
Potencijalni poznavatelji skradinske okolice i enogastroprilika, udijelite savjet,
ali do četvrtka popodne STOP Nigdje nema normalnih peraja broj 36-37,
kao da žene ne vole zaroniti STOP Naravno da bih prije našla gumene štikle za pod vodu
nego dobre peraje svojih dimenzija STOP
A da, kad se vratim, odmah idem u Ljubljanu na Tori STOP
A onda slijedi avantura zvana adaptacija cijele kuhinje, uključujući zabavu
s pločicama i šutom STOP Nemam pojam kad ću se javiti STOP
Prijatno i doviđenja STOP

20.06.2007. u 23:11 • 3 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters