Avanture u kuhinji i šire https://blog.dnevnik.hr/gurwoman

subota, 26.08.2006.

Post prvi, eksperimentalni

Jen, dva, jen, dva... Jel se vidimo?
Una, jesi sad sretna?
Morat ćeš me neuku tuku naučiti kako slikama uresiti tekst pa ću tek onda napisati pravi prvi post. Zasad samo da kažem da je tmurna, kišna subota, Filip je na poslu, sjedim pred kompom i trebala bih: a) dovršiti neku lekturu, b) raditi redakturu knjige o Staljinu za Romana koji se nada da ću ja to stići na vrijeme, ali neću, c) pripremati ispit napokon, Solara. Eci, peci, pec, mislim da ću izabrati B, bar na pola sata.
Što se gurmanluka tiče, danas spravljam pečene srdele, težačko, ali slasno jelo. 60 dkg 12 kn!
Doviđenja do tehnički naprednijeg posta!

26.08.2006. u 13:47 • 1 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      



Komentari da/ne?

Opis bloga

Što je bilo prije: pečeno pile ili jaje na oko?

Linkovi

www.tasteofcroatia.org


Free Hit Counters
Get a Free Hit Counters