Gurmanka

26.11.2015., četvrtak

Medene toblerone :)


Dobro vam jutro, mili moji!
Švicarci su izmislili ovu jedinstvenu, mliječnu čokoladu s bademima i medom prepoznatljivog trokutastog oblika. Danas dijelim s vama ovu fantastičnu, domaću, handmade varijantu!
Presitni, preslatki i predobri!

Postupak:
Otopite 250 g čokolade, dodajte joj 75 g listića od badema i 3 žlice meda. Promiješajte i istresite u podmazani kalup te stavite hladiti.
Servus :)

Oznake: medene toblerone, slatko


- 09:14 - Komentari (8) - Isprintaj - Link

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2015 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

KONTAKT

TORTE

KOLAČI

KRUH, PECIVA I RAZNO