Amazon.com Widgets Slike bebine sobe - S moje strane bare ... - Blog.hr

S moje strane bare ...

< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Komentari On/Off

Opis bloga

dogodovštine i razmišljanja s moje strane bare

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi



Blog.hr
Life of an Auditor
Accounting Elf






HitchHiker

Anything that happens, happens.
Anything that, in happening,
causes something else to happen,
causes something else to happen.
Anything that, in happening,
causes itself to happen again,
happens again.
It doesn’t necessarily do it
in chronological order,though.


ponedjeljak, 03.12.2007.

Dolazak bebe se sve više približava. Brojanje je davno prestalo biti u mjesecima, a sad je prestalo biti i u sedmicama. Ostalo nam je još samo 20 dana! Ma, dobro, 20 dana do termina koji su nam doktori rekli, ali niko 100% ne zna kad će beba odlučiti da nam se pridruži. No, kad god on poželi da izađe, mi smo tu, spremni smo i jedva ga čekamo. Ali ako bude odugovlačio, pa ga ne bude sedmicu dana poslije termina.... e, onda ćemo ga malo pogurati, pa natjerati da izađe. Jer mi ga želimo ove godine!
Sinoć smo pola sata gledati u moj stomak i smijali se svim oblicima koje je beba pravila. Sad nesto iskoči s jedne strane, sad sa druge, pa se onda čitav stomak talasa, pa skoči... prava razonoda. A prije nekoliko dana je mali čak i stucavicu dobio. E, koji je to čudan osjecaj - stomak skače svake 3 sekunde kao da ja stucam, a ne stucam ja nego beba.
Sad ga već skoro stalno osjetim kako se pomjera, valjda kako je veliki pa i nema tako puno mjesta. Osjetim i kako mi je koža na stomaku dosta zategnuta. A i ove posljednje sedmice sam počela da se osjećam pravo trudnički (krajnje je vrijeme, zar ne?) - brzo se umorim i treba mi vječnost čitava da ustanem sa kauča. A tek kad čučnem (ako uspijem čučnuti), onda je dizanje stvarno naporno. Ali zato se ne silim ni našta, sve polako i sve moze čekati. Dragi je stvarno super i još mi vise pomaže u svemu.

Prošle sedmice smo konačno sredili bebinu sobu i sad nam je to omiljena soba u kući. (slike su od jutros)













Ovdje malo privikavamo Montyja na bebu - ovu sam lutku morala kupiti jer mi je trebala za časove dojenja na koje sam juče išla. Organizuje ih bolnica u kojoj ću se poroditi svake prve subote u mjesecu. Stvarno su super organizovani što se toga tiče, sve su nam objasnili i pokazali kako drzati bebu u raznim pozama i kako je pravilno namjestiti. Medicinske sestre koje su specijalisti za dojenje su tu da pomognu majci odmah poslije poroda, ali i poslije kad mama i beba odu kući. Prezadovoljna sam sa svime sto sam do sad vidjela u bolnici.



- 00:31 - Javi se (24) - Troši papir - #

<< Arhiva >>