Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

gg u americi...

25.10.2007., četvrtak

Zagrebić i Peking

Ooooo, I feel so good!!!! Čudan početak dana, luda sredina i easy završetak…..Kako je dobro biti daleko, a blizu. Čudan je ovaj Internet, mail, mobiteli. pjeva
Znam nema vam smisla, ali bacam misli i meni je dooobro.
Opet sunce, snijeg se otopio još u ponedjeljak u popodnevnim satima. Sunce grije na 20 stupnjeva, čist i bistar dan. Jutarnja kava na suncu, kava na koju sam se već navikla, iako mi fali ona moja u 'točkici'. Možda i pelin! A piva poslije badmintona!? Ko pljuga poslije sexa! smokin Priznajem ima i Zagrebić svojih pluseva.
U nedostatku fotki Zgb-ića, stavljam Beijing (bubble di će kažu neki Duje osvojiti medalju i desna dvorana di će rukometaši igrati u finalu, tvrde isti poznavatelji)



Bliži se kraj! Još neka dva i pol tjedna! Grozno zvuči kad to napišem i pročitam, ali… Valjda ću se jednom vratiti, a neki će ljudi valjda i svratiti do Lijepe Naše. Većinu ću vidjeti u Pekingu i naravno svi su pozvani na našu klopu i cugu! Svi ovdje znaju gdje je Hrvatska kuća u Pekingu. Napravila sam dobar PR! rofl A kako će se tek naš direktor marketinga iznenaditi kad mu svaku večer osvane poneki Amer ili Nijemac? zujo Moramo proširiti paletu naših sponzora s ciljem što boljeg predstavljanja Hrvatske na novom kineskom tržištu. Bit će to moj prvi zadatak kad se vratim. Projekt pod radnim nazivom 'Pij i jedi koliko možeš'. njami partyTko je još vidio razmišljati o pressu ili hrvatskim gospodarstvenicima. Moglo bi biti ne loše u Pekingu. Prijedlozi su dobro došli!! Vremena imamo, budućnost je pred nama.
A nakon večernje konzumacije projekta, uvijek se možemo uputiti u China Get Lucky Bar!! Ili China Kakogod Bar!!
Osjećam da me sreća još prati! Nas dvije smo si poprilično dobre u neko duže zadnje vrijeme! Možda bi trebala odigrati američki loto, bingo….pa u Peking otići ko gospođa čovjek, a ne šljaker. Ima vremena…
Pusa Zagrebiću i vama…
kiss

- 07:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (10)
Rujan 2007 (18)
Kolovoz 2007 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
usa here i come