Linkovi
Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

gg u americi...

10.11.2007., subota

The End

Vraćam se Zagrebe tebi.....

- 10:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

07.11.2007., srijeda

Amerikanka

Tako to ide u životu...kad je najbolje, kraj je na vidiku... A povratak je neminovan. Zaključak: nisam našla bogatog i glupog Amera! Našla sam sve samo ne to. No, 'sve' mi nije garancija za lagodan život. Opraštanja su počela prošli vikend. Petak i subota ružiona (bilo je i boljih), nedjelja rezervirana za dan u prirodi. Posjetili smo Royal Gorge, u Canyon Cityu - world's highest suspension bridge!
Ovaj tjedan hrpa posla, pozdravljanja, spremanje stvari (tri kutije su otišle u Zagrebić i nadam se da će stići, kad tad), unutra su i pokloni. Ured mi je danas organizirao happy hour pa smo poslije posla otišli u meni dragi Manitou Springs u meksički restoran. Postala sam Amerikanka barem po nečemu - pustila sam suzu! Što od smijeha, a što zbog njih samih i sebe same. Ne znam kako će to izgledati u subotu na aerodromu?! Mentor B nije mogao doći. BJ je bila dobro preko vikenda, no pogoršalo se i danas je hitno operirana. Usprkos tome B stiže na prezentaciju sutra (volim ga).
Ostatak tjedna isplaniran, a opraštanje sa sportašima tek slijedi.
Čitam što sam napisala u ovom predposljednjem postu i ima li ikakvog smisla.....kad vidim dominaciju nekih riječi. Upravo zbog značenja tih riječi, u zadnjih nekoliko dana nisam bila revna na ovom blogu.
Nisam očekivala ovako nešto......nije fer. Pitam se di je nestao fair-play?

- 06:22 - Komentari (1) - Isprintaj - #

02.11.2007., petak

Halloween party

Bio je to tipični američki tulum Noći vještica...Nekoliko originalnih maski, izbor najbolje, a bilo je i podbačaja. Moji favotiti su Cat Woman (kak žena pleše!!??) i dvojac koji je u konačnici odnio pobjedu za najbolji kostim. Kako su i u subotu bili u istom klubu, a nisam imala fotić sa sobom, morala sam iskoristiti priliku u srijedu...prilikom snimanja jedan od njih mi je rekao 'ti si iz OTC-a!!' i počinje lagano ludilo. Bili su to biciklisti koje naravno nisam prepoznala, a tijekom današnjeg dana čujem da je bilo poprilično i ostalih sportaša. Sve to skupa se odužilo, pa malo na skype u rano jutro u i krevetiću sam bila pred svitanje (a kasno sviće ovdje). Zaspala sam na posao!



...ove cure zarađuju finu lovu....tvrdi chris iz osiguranja (koji mi je postao najbolji frend)




Emad nema rak!! BJ je imala iznimno tešku noć (nadam se da se će biti bolje kad je uspjela to preživjeti). Svi smo na iglama i bojimo se svakog maila kojeg B pošalje. Mora biti bolje prije nego odem....
PP

- 04:54 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (10)
Rujan 2007 (18)
Kolovoz 2007 (16)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
usa here i come