Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogagoga

Marketing

Amerikanka

Tako to ide u životu...kad je najbolje, kraj je na vidiku... A povratak je neminovan. Zaključak: nisam našla bogatog i glupog Amera! Našla sam sve samo ne to. No, 'sve' mi nije garancija za lagodan život. Opraštanja su počela prošli vikend. Petak i subota ružiona (bilo je i boljih), nedjelja rezervirana za dan u prirodi. Posjetili smo Royal Gorge, u Canyon Cityu - world's highest suspension bridge!
Ovaj tjedan hrpa posla, pozdravljanja, spremanje stvari (tri kutije su otišle u Zagrebić i nadam se da će stići, kad tad), unutra su i pokloni. Ured mi je danas organizirao happy hour pa smo poslije posla otišli u meni dragi Manitou Springs u meksički restoran. Postala sam Amerikanka barem po nečemu - pustila sam suzu! Što od smijeha, a što zbog njih samih i sebe same. Ne znam kako će to izgledati u subotu na aerodromu?! Mentor B nije mogao doći. BJ je bila dobro preko vikenda, no pogoršalo se i danas je hitno operirana. Usprkos tome B stiže na prezentaciju sutra (volim ga).
Ostatak tjedna isplaniran, a opraštanje sa sportašima tek slijedi.
Čitam što sam napisala u ovom predposljednjem postu i ima li ikakvog smisla.....kad vidim dominaciju nekih riječi. Upravo zbog značenja tih riječi, u zadnjih nekoliko dana nisam bila revna na ovom blogu.
Nisam očekivala ovako nešto......nije fer. Pitam se di je nestao fair-play?


Post je objavljen 07.11.2007. u 06:22 sati.