gluvarenje u rupi

ponedjeljak, 04.12.2006.

Kako je sve počelo !!!!!!!!

Kako je sve počelo pitaj malog muju. Ni sama ne znam kak da počnem, ovo bi kao trebao biti blog o ekipi iz RUPE, o gluvarenju, mistima odnosno mistu di odlazimo kad se dobro izblamiramo u rupi a svi znamo da je to onoj fucking pub di uvik žicamo za upad pa onda razočarani odlazimo i žalimo se kako je život dosadan, kako bi moglo biti puno bolje da se malo potrudimo i bla bla bla.
Evo trenutno pada kiša, ja umirem u studentskom domu i zazivam muze da mi udjele promil inspiracije al ništa, muze me redovito odjebaju ima veeeeeeć jako dugo. Jebene muze.
Mislim da je sve počelo onog trenutka kad smo skužili da nemamo di kad se u 21:oo, zatvori cita, za one koji ne znaju to vam je jedina menza faaaast fuda za studente koja u svojim kazanima i zamagljenim podrumima čuvaju hektolitre piva koje kupujemo po jaaaaaaaaaaaaaaaaaako povoljnim cijenama.
I eto tako smo se počeli skupljati u općepoznatoj Rupi u koju nosimo ostatke alkohola iz cite i tamo se malo blamiramo, konverzacija je svedena na minimum, tipa: 'ajme stariiiiiiiiiiiiiiiiii, kako smo se sinoć ubili, razvalija san onaj kontenjer, užicali smo dupina od pleksiglasa u Zode, crnili smo se milu majku po Kalelargi itd,itd...
Ovaj vikend je počeo projekt 'Jesen u mom gradu', u petak smo pili u domu pa smo išli u Providurovu, svirao je band iz Mostara zvani 'Vuneny' bilo je skroz solidno, imali smo svi svoju kutiju duvana, aj dobro ja sam žicala i duvane i vino al nema veze, poanta je u tome da smo imali dovoljno da ne žicamo druge. Ja i Inge smo se ogreble za upad i uvele još par ljudi.
Dok smo pili u domu zvali smo radio i tamo užicali ni više ni manje nego SEDAM ulaznica za Mayu pub, da se osiguramo i ne izvisimo poslije providurove. U Maye je svira 'Free way' band na relaciji Filipjakov - Zadar. Do Maye smo se jedva dovukli i ponosno treći put zaredom izbacivaču pokazali ulaznice koje smo dobili na radiju. Lik uopće nije imao volje da nas pita odakle nam ta dva, tri papira na kojima već treći vikend zaredom pišu ista imena i prezimena.
Uglavnom bilo je ok, a i da nije nitko ne bi skužio, svi su bili poprilično zgaženi, neko malo više neki puno više, ha ha ha Gamby ovo nije provokacija samo drugi put ostavi malo više mista za troving up u wc-u. Šala mala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U subotu su u providurovoj svirala četiri banda, mješavina punka, hard core i metala. Ponte Del Carla iz Šibenika, E.N.D iz Zadra, Žminjina Dica iz Pule i Reanimacija iz Pule.
Blamaža, blamaža, blamaža na kub, da nismo bili toliko satrani od prethodne večeri možda bi nam i bilo zanimljivije al eto neću se žaliti da ne bi rekli da samo brontulam. E i da napomenem da je za vrijeme drugog banda neka cura N.N, ne zna se zašto , odakle i kojim povodom izvadila svoju ' loreal šminku jer vi to zaslužujete' i počela šminkati nabrijane punkere i one koji se tako osjećaju. O Bože, koja vaca, netragom je nestala u noći, jedino što smo sutradan čuli bilo je to da su u to isto vrijeme nestala dva topla sendviča na autobusnom kolodvoru. Ni par dana poslije nije se saznalo tko je, odakle je došla, i tko je sve 'zaslužio' taka tretman ukrašavanja.

Toliko za sada, ovo je bilo čisto informativno, drugi put ću malo više o bandovima, subotnjoj špici, lajfstajlu, make up-u i ostalim stvarima koje su nezaobilazne u životu svakog zgubidana kojeg možete viditi kako često ljubomorno čuva svoju malu pivu i veliku Ivu, žica bonove da bi si mogao osigurati još jednu da se ne otrijezni u međuvremenu................................................................





- 16:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #