Gay Blog Brother

ponedjeljak, 20.11.2006.

Tjedni zadatak

Tjedni zadatak je ponovo krenuo. Stanari su danas dobili omotnicu u kojoj piše novi tjedni zadatak: 'stanari, tjedan je lap dance-a i stripteasea. Cilj zadatka je da svatko od vas svojim plesom (bez ili sa maksimalno jednim komadom odjeće) uspije izazvati erekciju kod minimalno 6 ukućana promatrača. Pokażite koliko ste seksi i otkvačeni. Pet ukućana će izvoditi lap dance, a pet striptease. Uloge podijelite međusobno.'.
Stanari su odlučili u ovaj zadatak uložiti 56,3% finalne nagrade. Novi tjedni zadatak nije izazvao oduševljenje u kući. 'Ja nisam neka kurva da tu izvodim striptease' - uzviknuo je Dismissed. 'Smijemo li se namirišati parfemom za nastup?' - pitao je Njokich. 'Mene će momak ubiti' - rekao je S&Z.
No, bilo je tu i zadovoljnih zadatkom. 'Ja ću ih napaliti svu devetoricu svojim plesom, a možda i samoga sebe!' - rekao je Crazydancer samouvjereno. 'To mora da bude zabavno' - rekao je Biber i zagonetnim pogledom pogledao SnoopyBoya.
Uskoro im je bila i ponudjena glazba uz koju će plesati. Stanari su odabrali za lapdance pjesmu Scandalous od Missteeq, a za striptease pjesmu Like a virgin od Madonne. Kako će zadatak proći? Pratite GBB i dalje pa se uvjerite sami!
- 18:18 - Komentari (11) - Isprintaj - #

subota, 18.11.2006.

Ispadanje

U GayBlogBrother kuću javila se Ševerina Fucković i obavijestila Drugačijeg kako napušta kuću. "Drugačiji, gledatelji su odlučili - ti nikada nećeš postati prvi pobjednik GayBlogBrothera; napuštaš kuću." - rekla je ushićenim tonom. Svi su stanari glumili da im je žao, iako su zapravo nakon njegovog izlaska ustvrdili kako im je drago što je izašao iz kuće. Prilikom odlaska Drugačijeg, najveći dramatičar kuće - Crazydancer - uspio je natjerati suze da krenu, ne znajući da je skoro baš on za dlaku ispao umjesto Drugačijeg. Prilikom izlaska Drugačiji je umjesto prolaska kroz velika vrata odlučio preskočiti zid i ostati drugačiji.
Već par minuta nakon njegovo izlaska Njokich je upitao tko je uopće izašao, a nakon što mu je rečeno, usvrdio je da je tako najbolje jer Drugačiji ionako nije imao stila. Rezzy je Dismisseda gađao šmrkljima, Kio je pjevao Shakirinu pjesmu La Pared, a Biber je ustvrdio kako mu nedostaje zvuk Cecinih pjesama. Uskoro se aktivirala i tema - Ceca za&protiv.
Za: Biber, Dismissed, S&Z, Replay
Protiv: Kio, Crazydancer, SnoopyBoy, MyRealLife
Suzdržani: Rezzy, Njokich
Nastupila je i svađa u kojoj je pola kuće pjevalo Manta Manta, a druga polovica Rihannin SOS. Spavanje je bilo i ostalo zadnje na što misle petkom nakon nominacija...
- 15:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 17.11.2006.

Približio se i petak, točnije - ispadanje jednog od kandidata iz GBB kuće. Stanari su vrlo uzbuđeni, ali i prestrašeni jer doista ne znaju tko bi mogao izaći.
MyRealLife je pričao sustanarima o svojim iskustvima s homofobima: "I onda sam ja vidio da on meni nešto gestikulira, a ja čopio stolicu, otrgnuo joj nogu i pripremio se za to da ga izlupam ko stoku, kad evo ti Viktora Drage koji mi viče da ga ne raskrvarim jer je krv - so last summer". Replay je rekao kako ga "homofobi i moda ne jebu previše", na što je S&Z rekao kako ga homofobi sigurno doslovce - ne jebu. I tako se priča nastavila i red je došao na Kia. "Ja sam malen dječak, ime (Kio) mi je malo i ja sam jako neprimjetan, homofobi me ni nevide." - rekao je, a Crazydancer je dodao kako je Kio mali, ali mu nije mali. Rezzy je snimljen u kuhinji kako kopa nos i zato ga je GayBlogBrother kaznio.
"Stanari, prekršili ste gaybonton pravila. Rezzy, kopao si nos u kuhinji i time ozbiljno narušio estetski doživljaj showa. Stanari, GBB vam oduzima jednu kockicu čokolade od ukupne nagrade." - čuo se glas GayBlogBrothera. "Pa dobro, koji ti je kurac, sramotiš me tu pred kamerama kopanjem nosa, a o glasnom prdenju u WC-u da ni ne govorimo" - dotrčao je Dismissed u viklerima iz kupaone i užasnuto kriknuo.
"Ma neka on samo skida, koke moje, bitno da mi ovdje imamo modna imena šlafroke za obuć i parfeme za mirišat se. Glavna nagrada nam ne smije biti glavni cilj." - rekao je Njokich.
"Cilj je da se što više zbližimo međusobno, a da to ne završi orgijom, kao kod MysteryMJ-a" - rekao je SnoopyBoy zabrinuto.
"Ne beri brigu bre, svi mi možemo da se kontrolišemo" - odrješito je rekao Biber i završio diskusiju.
Uskoro su svi otišli u krevet, svatko u svoj, a za sate privatnosti nemamo dozvolu prijenosa :)
- 00:55 - Komentari (4) - Isprintaj - #

utorak, 14.11.2006.

GBB - nastavak nove ere je započeo

Nakon što je netko provalio u account Gay Blog Brothera i promijenio lozinku i mail, adminstrator je konačno poslao novu lozinku pa se show nastavlja. Svi stanari su bili pušteni iz kuće, a sada su konačno i vraćeni u kuću.
U međuvremenu se štošta promijenilo. Tako se Biber ošišao na nulu, SnoopyBoy se skoro oženio, a Drugačiji je dobio 15 kilograma. Odmah pri novom susretu stanari su se međusobno prokomentirali, a najžešći je bio Drugačiji koji je ostao doslijedan i izjavio kako mu je drago što se udebljao jer je sada drugačiji od drugih. Njokich je isfurao novi parfem, Valentino, na kojeg je Dismissed svršavao, a Rezzy mu je obećao da će mu ga kupiti kad izađu. Kio i Crazydancer su došli direktno s večere u meksičkom restoranu, i pošto su tamo jeli pečeni grah, nisu prošli nezapaženo u kući. S&Z je stanare zabavio pjevanjem Cecinih pjesama, priključili su se Biber i Dismissed, a kada su zapjevali Lepi Grome Moj svi su počeli pjevati i takva je atmosfera potrajala do kasnih sati. Krenule su i nove nominacije, svi su pomalo preplašeni i zabrinuti oko toga tko će ispasti. Prokomentirali su kako je očito da je Njokich vani najpopularniji, ali da mu je SnoopyBoy vrlo blizu po popularnosti.
Blog Brother ih je počastio mješavinom vina i voća - Sangriom, pa je tulumarenje započelo. Biber je Rezzyja gađao prljavim gaćicama, a Rezzy mu je uzvratio smrdljivim čarapama. Drugačiji je bacio plazma TV na njih dvojicu i rekao kako je to morao učiniti ako želi ostati drugačiji.
- 19:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<