Gay Blog Brother

utorak, 14.11.2006.

GBB - nastavak nove ere je započeo

Nakon što je netko provalio u account Gay Blog Brothera i promijenio lozinku i mail, adminstrator je konačno poslao novu lozinku pa se show nastavlja. Svi stanari su bili pušteni iz kuće, a sada su konačno i vraćeni u kuću.
U međuvremenu se štošta promijenilo. Tako se Biber ošišao na nulu, SnoopyBoy se skoro oženio, a Drugačiji je dobio 15 kilograma. Odmah pri novom susretu stanari su se međusobno prokomentirali, a najžešći je bio Drugačiji koji je ostao doslijedan i izjavio kako mu je drago što se udebljao jer je sada drugačiji od drugih. Njokich je isfurao novi parfem, Valentino, na kojeg je Dismissed svršavao, a Rezzy mu je obećao da će mu ga kupiti kad izađu. Kio i Crazydancer su došli direktno s večere u meksičkom restoranu, i pošto su tamo jeli pečeni grah, nisu prošli nezapaženo u kući. S&Z je stanare zabavio pjevanjem Cecinih pjesama, priključili su se Biber i Dismissed, a kada su zapjevali Lepi Grome Moj svi su počeli pjevati i takva je atmosfera potrajala do kasnih sati. Krenule su i nove nominacije, svi su pomalo preplašeni i zabrinuti oko toga tko će ispasti. Prokomentirali su kako je očito da je Njokich vani najpopularniji, ali da mu je SnoopyBoy vrlo blizu po popularnosti.
Blog Brother ih je počastio mješavinom vina i voća - Sangriom, pa je tulumarenje započelo. Biber je Rezzyja gađao prljavim gaćicama, a Rezzy mu je uzvratio smrdljivim čarapama. Drugačiji je bacio plazma TV na njih dvojicu i rekao kako je to morao učiniti ako želi ostati drugačiji.
- 19:56 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<