Gay Blog Brother

subota, 18.11.2006.

Ispadanje

U GayBlogBrother kuću javila se Ševerina Fucković i obavijestila Drugačijeg kako napušta kuću. "Drugačiji, gledatelji su odlučili - ti nikada nećeš postati prvi pobjednik GayBlogBrothera; napuštaš kuću." - rekla je ushićenim tonom. Svi su stanari glumili da im je žao, iako su zapravo nakon njegovog izlaska ustvrdili kako im je drago što je izašao iz kuće. Prilikom odlaska Drugačijeg, najveći dramatičar kuće - Crazydancer - uspio je natjerati suze da krenu, ne znajući da je skoro baš on za dlaku ispao umjesto Drugačijeg. Prilikom izlaska Drugačiji je umjesto prolaska kroz velika vrata odlučio preskočiti zid i ostati drugačiji.
Već par minuta nakon njegovo izlaska Njokich je upitao tko je uopće izašao, a nakon što mu je rečeno, usvrdio je da je tako najbolje jer Drugačiji ionako nije imao stila. Rezzy je Dismisseda gađao šmrkljima, Kio je pjevao Shakirinu pjesmu La Pared, a Biber je ustvrdio kako mu nedostaje zvuk Cecinih pjesama. Uskoro se aktivirala i tema - Ceca za&protiv.
Za: Biber, Dismissed, S&Z, Replay
Protiv: Kio, Crazydancer, SnoopyBoy, MyRealLife
Suzdržani: Rezzy, Njokich
Nastupila je i svađa u kojoj je pola kuće pjevalo Manta Manta, a druga polovica Rihannin SOS. Spavanje je bilo i ostalo zadnje na što misle petkom nakon nominacija...
- 15:07 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<