Gay Blog Brother

ponedjeljak, 20.11.2006.

Tjedni zadatak

Tjedni zadatak je ponovo krenuo. Stanari su danas dobili omotnicu u kojoj piše novi tjedni zadatak: 'stanari, tjedan je lap dance-a i stripteasea. Cilj zadatka je da svatko od vas svojim plesom (bez ili sa maksimalno jednim komadom odjeće) uspije izazvati erekciju kod minimalno 6 ukućana promatrača. Pokażite koliko ste seksi i otkvačeni. Pet ukućana će izvoditi lap dance, a pet striptease. Uloge podijelite međusobno.'.
Stanari su odlučili u ovaj zadatak uložiti 56,3% finalne nagrade. Novi tjedni zadatak nije izazvao oduševljenje u kući. 'Ja nisam neka kurva da tu izvodim striptease' - uzviknuo je Dismissed. 'Smijemo li se namirišati parfemom za nastup?' - pitao je Njokich. 'Mene će momak ubiti' - rekao je S&Z.
No, bilo je tu i zadovoljnih zadatkom. 'Ja ću ih napaliti svu devetoricu svojim plesom, a možda i samoga sebe!' - rekao je Crazydancer samouvjereno. 'To mora da bude zabavno' - rekao je Biber i zagonetnim pogledom pogledao SnoopyBoya.
Uskoro im je bila i ponudjena glazba uz koju će plesati. Stanari su odabrali za lapdance pjesmu Scandalous od Missteeq, a za striptease pjesmu Like a virgin od Madonne. Kako će zadatak proći? Pratite GBB i dalje pa se uvjerite sami!
- 18:18 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<