nedjelja, 30.09.2007.

Iz Oglasnika za listopad

Franjevačka duhovnost
U četvrtak, 4. listopada neće se održati redoviti susret o franjevačkoj duhovnosti koji predvodi fra Ivan zbog blagdana svetog Franje, ali ćemo se svi okupiti u sobici FSR-a kako bi zajedno proslavili ovaj blagdan.

Redoviti susret novicijata
U nedjelju, 14. listopada u 17 h, održat će se redoviti susret novicijata u sobi FSR-a.

Pohod bratstvu na Krnjevu
Na poziv FSR-a Krnjevo, u nedjelju 14. listopada naše će bratstvo biti gost na njihovoj redovitoj mjesečnoj skupštini. Pozivaju se članovi našeg bratstva da se odazovu ovom susretu sa sestrama i braćom s Krnjeva i Pehlina.

Dan borbe protiv siromaštva
U suradnji riječkih bratstava FSR-a i Frame, u srijedu 17. listopada u 10 sati, na Korzu ćemo obilježiti Međunarodni dan borbe protiv siromaštva prigodnom akcijom. Framaši će pjesmom i dijeljenjem letaka animirati prolaznike o gorućem problemu siromaštva u našem gradu i zemlji te prikupljati priloge u hrani za Prihvatilište za beskućnike. Pozivaju se svi članovi našega bratstva da svojom nazočnošću podrže ovu hvalevrijednu akciju.

Primanje simpatizera u FSR
U nedjelju, 28. listopada, u sklopu naše redovite mjesečne skupštine, u naše bratstvo bit će primljeni ovogodišnji simpatizeri koji će na taj način, skromnim obredom započeti svoj put u bratstvu FSR-a.



- 00:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.