Yoga Bonito-Rakitje

srijeda, 09.08.2006.

DINAMO-ARSENAL 0:3

Iako se Dinamo trudio protiv Arsenala u jučerašnjoj utakmici nije nišra mogao protiv njihovih genijalaca Fabregasa i Van Persia.Dinamo je solidno igrao prvo poluvrijeme i uspio na odmor otici sa rezultatom od 0:0.Modri su se u drugom poluvrijemenu "odmarali" sve do 63.minute kada je sve nade Dinama srušio Fabregas pogotkom za 0:1.Ali Modri se nisu stigli ni oporavit več je pao drugi pogodak od Van Persia koji je iskoristio neopreznost Dinamovih igrača i zabio za 0:2 u 65.min.Arsenalovi igrači su bili raspoloženi pa su zabili još jedan gol u 79.min koji je postigao Fabregas za 0:3.Nije tragedija, daleko od toga. Arsenal je prejak i za puno bolje momčadi od Dinama, Englezi su i danas pokazali da se radi o momčadi iz vrha europskog nogometa, a Dinamo je ipak momčad koja o tome može jedino sanjati, a realnost nudi drugi ili treći europski razred... Nadali smo se, vjerovali, ali i znali da je ovo realno. Kup UEFA bit će dobra utješna nagrada za Modre

09.08.2006. u 18:25 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 08.08.2006.

Wenger: "Dinamo je najjači mogući protivnik

Arsene Wenger doputovao je s Arsenalom u kišom okupani Zagreb i u "Plavom salonu" odradio svoje obaveze prema "sedmoj sili", podijelivši dosta komplimenata na račun hrvatskog prvaka. Već je poznata stvar kako Francuz ništa ne prepušta slučaju te da njegovi momci nikada ne igraju "na slijepo"; stoga riječi ovog stručnjaka koji je proučio Dinamo do najsitnijih detalja imaju još veću važnost.
Upitan za par riječi o svom protivniku, Wenger je odgovorio: "Dinamo je apsolutno najteži mogući protivnik koji nas je mogao zadesiti u trećem pretkolu Lige prvaka. Pogledao sam nekoliko njihovih utakmica i mogu vam reći da je to momčad koja ima glavu i rep, imaju nekolicinu odličnih igrača i sjajno su posloženi. Ipak, drago mi je da smo izvukli jakog suparnika već u trećem pretkolu, jer će nam ove dvije utakmice s njima pokazati koliko smo spremni u ovom trenutku".

Wenger ne podcjenjuje Dinamo (Davor Sajko)

Što se tiče nas, mi nismo u top formi, to je sigurno. Desetkovani smo, nedostaju nam važni i iskusni igrači poput Henryja, Colea, Lehmanna, Senderosa, Clichyja, Ljungberga i Diabyja, a razlog je nedavno završeno Svjetsko prvenstvo zbog kojeg je dosta igrača nespremno ili ozlijeđeno. Ovo nam je prvi put da igramo kvalifikacije za Ligu prvaka, ali se ipak nadam da ćemo pokazati da smo kvalitetnija momčad i proći dalje", rekao je Francuz.
Odmah potom uslijedilo je pitanje o Ashleyju Coleu i njegovom izostavljanju iz momčadi, pošto je javna tajna kako bi Cole vrlo brzo trebao za 25 milijuna funti otići u Chelsea: "Ashley Cole nije moj problem. Ja se brinem za igrače koji igraju za Arsenal, a što će biti s Coleom, vrijeme će pokazati" bio je kratak Wenger, očito osjetljiv na tu temu.
Jedna od stvari koja je zanimala novinare je i atmosfera na Maksimiru te hoće li Englezima biti teško igrati pred 40.000 grlatih navijača: "To neće biti nikakav problem. Arsenal gdje god dođe uvijek igra pred tisućama ljudi i u uzavreloj atmosferi, tako da mojim momcima to neće biti ništa novo", završio je sa smiješkom Francuz.
Spomenimo još kako je u Zagreb doputovalo čak 35 novinara koji prate Arsenal, što samo po sebi dovoljno govori o kakvoj se momčadi radi, momčadi koja će, nadajmo se, sutra pognute glave napustiti Maksimir...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

08.08.2006. u 12:48 • 0 KomentaraPrint#

petak, 04.08.2006.

Bilić objavio kandidate za utakmicu protiv Italije

Izbornik "A" reprezentacije, Slaven Bilić, objavio je na konferenciji za novinare u sjedištu HNS-a, u Rusanovoj 13, kandidate za prijateljsku utakmicu protiv Italije. Na popisu su 22 kandidata i to:
Pletikosa, Didulica, Šimić, Sabljić, Tudor, R. Kovač, Šimunić, Vranješ, Klasnić, N. Kovač, J. Leko, Babić, Srna, Petrić, Olić, Balaban, Rapaić, Čale, Kranjčar, Modrić, Da Silva i Knežević.

Pretpozive su dobila petorica igrača i to: Runje, I. Leko, Pranjić, Šerić i Buljat.

Utakmica se igra u Livornu, 16.08., u 20.50, a dan ranije sastat će se Grossetu "U21" reprezentacije i to u 21.00 sat.

Protiv Italije 16.08. započinje novi ciklus

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će 16.08. prijateljsku utakmicu protiv Italije i time krenuti u novi ciklus nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj. Talijani još nisu odredili grad, a učinit će to najvjerojatnije nakon završetka SP-a.
Podsijećamo, već početkom rujna započinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2008. u Austriji i Švicarskoj, a Hrvatska na startu, 06.09. igra u Moskvi protiv Rusije
.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

04.08.2006. u 12:24 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 03.08.2006.

DINAMO UNIŠTIO EKRANAS

Free Image Hosting at www.ImageShack.usIako je igrao s praktično "B" momčadi, zagrebački Dinamo i u uzvratu je pregazio litavski Ekranas i tako s ukupnih 9:3 otišao u treće pretkolo ususret Arsenalu. Svoju priliku dobro je iskoristio trostruki strijelac Goran Ljubojević, isto se ne može reći za Andersona, a iako krajnji rezultat zvuči lijepo, Kužea mogu brinuti propusti u obrani...Liga prvaka, 2. pretkolo, uzvratna utakmica:
Dinamo - Ekranas 5:2 (Ljubojević 2', 62', 90, Vukojević 48', Vugrinec 90'/Savenas 65', Lukšys 69') (UŽIVO )
(rezultat prve utakmice: Ekranas - Dinamo 1:4)

g>Dinamu novi milijuni, Europa još čeka

Dinamova služba marketinga zasad radi odličan posao. Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora s Croatia osiguranjem i Privrednom bankom Zagreb, te s još većim brojem manjih sponzora, jučer je potpisan i ugovor sa Zagrebačkim holdingom vrijedan milijun eura...Hrvatski prvak se polako, ali sigurno približava željenom godišnjem proračunu od 80-90 milijuna kuna. Svoj doprinos tome u većoj mjeri dali su u ožujku ove godine Croatia osiguranje i Privredna banka Zagreb, koji dijele status glavnog sponzora Dinama. Službeno nije otkriveno koliko će te dvije korporacije ukupno godišnje ulagati u Dinamo, no dobro upućeni tvrde da se radi o iznosu u rasponu od 16-20 milijuna kuna.

Poznate cijene ulaznica za Arsenal

Predstavnici Arsenala danas su boravili u Zagrebu kako bi s vodstvom Dinama usuglasili detalje oko prvog dvoboja 3. pretkola Lige prvaka. Poznat je dan utakmice (još ne i vrijeme), a u Maksimirskoj su odlučivali o i cijenama ulaznica za spektakl godine..Arsenalova delegacija pogledala je maksimirski stadion vrlo detaljno, a potom se pristupilo razgovoru o detaljima utakmice. Dinamov direktor Damir Vrbanović bio je domaćin Englezima koji su najavili dolazak oko 2000 prijateljskih nastrojenih navijača, a Vrbanović je uzvratio najavom dolaska jednako prijateljski raspoloženih navijača Dinama. Nadajmo se da ga BBB neće demantirati, a Arsenal je predvidio oko 2500 mjesta za navijače Modrih na novom Emirates stadionu.
Europski doprvak bit će smješten u Sheratonu, dok će dio ekspedicije boraviti u Esplanadi. Dinamo će oba susreta igrati u svojim modrim dresovima, Arsenal, pak, u tradicionalnim crveno-bijelim.
Zanimljivo, Arsenalov stadion već je rasprodan za utakmicu s Dinamom, dok će se u Zagrebu prodavati 33.000 karata. Cijene su prihvatljive s obzirom na atraktivnost utakmice - sjeverna tribina 60 kuna, istočna 100, zapad gore 150, zapad dolje 100, a lože po 300 kuna.
Dinamove navijače će ulaznica za susret u Londonu koštati 32 funte, to jest oko 350 kuna.
S početkom nove sezone vrijede i nove cijene godišnjih ulaznica za maksimirske tribine i to:
Tribina ZAPAD - kn 1.000,00
Tribina ISTOK - kn 750,00
Tribina SJEVER - kn 300,00
Godišnje ulaznice vrijede za sve ovosezonske utakmice 1. HNL, Hrvatskog kupa, Lige prvaka/Lige UEFA.
Članovi Kluba uz predočenje članske iskaznice imaju popust od 10%, dok se iste mogu kupiti na Dinamovom kiosku na Kvaternikovom trgu od 9 do 17 sati.
Što se tiče cijene ulaznica za pojedinu utakmicu u Kupu ili 1. HNL, one su nešto porasle u odnosu na prošlu sezonu i iznose za sjevernu tribinu 30 kuna, za istok 60, za zapad dolje 80.

03.08.2006. u 12:45 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 01.08.2006.

BUTINA SE OPROSTIO OD REPREZENTACIJEwavebangzijev
Potpuno neočekivano stigla je odluka Tomislava Butine da više neće braniti za hrvatsku reprezentaciju. Vratar s tri velika natjecanja iza sebe prelomio je i odlučio otići u reprezentativnu mirovinu, konstatiravši kako u reprezentaciji ima i više nego dovoljno kvalitetnih čuvara mreže...
Predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, pokušao je odgovoriti Butinu od te odluke, no vratar Olympiacosa ostao je pri svome i ne namjerava više igrati za reprezentaciju. Smatra kako on nije Dado Pršo bez kojega se ne može, navodi Pletikosu, Didulicu, Turinu, Runjea, Galinovića kao vratare koji su sposobni čuvati hrvatski gol.headbang
MILAN NAŠAO ZAMJENU ZA STAMA
Odlazak Jaapa Stama u Ajax je natjerao rossonere da aktivnije potraže kvalitetnog obrambenog igrača, a nakon nekoliko neuspješnih pokušaja na San Siro je došao Parmin Daniele Bonera...namcorFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Parreira preuzeo Bafanu Bafanu
Kao što je i bilo najavljivano, bivši izbornik Brazila, Carlos Alberto Parreira, preuzeo je dužnost izbornika Južne Afrike. Parreira je sa domaćinom sljedećeg Svjetskog prvenstva potpisao četvorogodišnji ugovor...

01.08.2006. u 11:39 • 1 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

yoga

Cursors

0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />rakitje
Free Site Counters

Free Web

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Nikefootball.comburninmad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="Free Image Hosting at wF<a href=Free Image Hosting at www.ImageShack.usree Image Hosting at www.ImageShack.us" />ww.ImageShack.us" />smijehburninmad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
[IMG]http://img366.imageshack.us/img366/9603/chelsea1ss1.gif[/IMG]
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Web



Bigoo.ws images for your blog

video


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
        

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image </p>
</div>

<!-- Cetvrti box kraj -->

</div>


<!-- Didomi start -->
<script type=window.gdprAppliesGlobally=true;(function(){function a(e){if(!window.frames[e]){if(document.body&&document.body.firstChild){var t=document.body;var n=document.createElement("iframe");n.style.display="none";n.name=e;n.title=e;t.insertBefore(n,t.firstChild)} else{setTimeout(function(){a(e)},5)}}}function e(n,r,o,c,s){function e(e,t,n,a){if(typeof n!=="function"){return}if(!window[r]){window[r]=[]}var i=false;if(s){i=s(e,t,n)}if(!i){window[r].push({command:e,parameter:t,callback:n,version:a})}}e.stub=true;function t(a){if(!window[n]||window[n].stub!==true){return}if(!a.data){return} var i=typeof a.data==="string";var e;try{e=i?JSON.parse(a.data):a.data}catch(t){return}if(e[o]){var r=e[o];window[n](r.command,r.parameter,function(e,t){var n={};n[c]={returnValue:e,success:t,callId:r.callId};a.source.postMessage(i?JSON.stringify(n):n,"*")},r.version)}} if(typeof window[n]!=="function"){window[n]=e;if(window.addEventListener){window.addEventListener("message",t,false)}else{window.attachEvent("onmessage",t)}}}e("_tcfapi","tcfapiBuffer","tcfapiCall","tcfapiReturn");a("_tcfapiLocator");(function(e){ var t=document.createElement("script");t.id="spcloader";t.type="text/javascript";t.async=true;t.src="https://sdk.privacy-center.org/"+e+"/loader.js?target="+document.location.hostname;t.charset="utf-8";var n=document.getElementsByTagName("script")[0];n.parentNode.insertBefore(t,n)})("03c24551-d648-4df2-98f9-2ed3dd7b05a8")})();