Yoga Bonito-Rakitje

četvrtak, 03.08.2006.

DINAMO UNIŠTIO EKRANAS

Free Image Hosting at www.ImageShack.usIako je igrao s praktično "B" momčadi, zagrebački Dinamo i u uzvratu je pregazio litavski Ekranas i tako s ukupnih 9:3 otišao u treće pretkolo ususret Arsenalu. Svoju priliku dobro je iskoristio trostruki strijelac Goran Ljubojević, isto se ne može reći za Andersona, a iako krajnji rezultat zvuči lijepo, Kužea mogu brinuti propusti u obrani...Liga prvaka, 2. pretkolo, uzvratna utakmica:
Dinamo - Ekranas 5:2 (Ljubojević 2', 62', 90, Vukojević 48', Vugrinec 90'/Savenas 65', Lukšys 69') (UŽIVO )
(rezultat prve utakmice: Ekranas - Dinamo 1:4)

g>Dinamu novi milijuni, Europa još čeka

Dinamova služba marketinga zasad radi odličan posao. Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora s Croatia osiguranjem i Privrednom bankom Zagreb, te s još većim brojem manjih sponzora, jučer je potpisan i ugovor sa Zagrebačkim holdingom vrijedan milijun eura...Hrvatski prvak se polako, ali sigurno približava željenom godišnjem proračunu od 80-90 milijuna kuna. Svoj doprinos tome u većoj mjeri dali su u ožujku ove godine Croatia osiguranje i Privredna banka Zagreb, koji dijele status glavnog sponzora Dinama. Službeno nije otkriveno koliko će te dvije korporacije ukupno godišnje ulagati u Dinamo, no dobro upućeni tvrde da se radi o iznosu u rasponu od 16-20 milijuna kuna.

Poznate cijene ulaznica za Arsenal

Predstavnici Arsenala danas su boravili u Zagrebu kako bi s vodstvom Dinama usuglasili detalje oko prvog dvoboja 3. pretkola Lige prvaka. Poznat je dan utakmice (još ne i vrijeme), a u Maksimirskoj su odlučivali o i cijenama ulaznica za spektakl godine..Arsenalova delegacija pogledala je maksimirski stadion vrlo detaljno, a potom se pristupilo razgovoru o detaljima utakmice. Dinamov direktor Damir Vrbanović bio je domaćin Englezima koji su najavili dolazak oko 2000 prijateljskih nastrojenih navijača, a Vrbanović je uzvratio najavom dolaska jednako prijateljski raspoloženih navijača Dinama. Nadajmo se da ga BBB neće demantirati, a Arsenal je predvidio oko 2500 mjesta za navijače Modrih na novom Emirates stadionu.
Europski doprvak bit će smješten u Sheratonu, dok će dio ekspedicije boraviti u Esplanadi. Dinamo će oba susreta igrati u svojim modrim dresovima, Arsenal, pak, u tradicionalnim crveno-bijelim.
Zanimljivo, Arsenalov stadion već je rasprodan za utakmicu s Dinamom, dok će se u Zagrebu prodavati 33.000 karata. Cijene su prihvatljive s obzirom na atraktivnost utakmice - sjeverna tribina 60 kuna, istočna 100, zapad gore 150, zapad dolje 100, a lože po 300 kuna.
Dinamove navijače će ulaznica za susret u Londonu koštati 32 funte, to jest oko 350 kuna.
S početkom nove sezone vrijede i nove cijene godišnjih ulaznica za maksimirske tribine i to:
Tribina ZAPAD - kn 1.000,00
Tribina ISTOK - kn 750,00
Tribina SJEVER - kn 300,00
Godišnje ulaznice vrijede za sve ovosezonske utakmice 1. HNL, Hrvatskog kupa, Lige prvaka/Lige UEFA.
Članovi Kluba uz predočenje članske iskaznice imaju popust od 10%, dok se iste mogu kupiti na Dinamovom kiosku na Kvaternikovom trgu od 9 do 17 sati.
Što se tiče cijene ulaznica za pojedinu utakmicu u Kupu ili 1. HNL, one su nešto porasle u odnosu na prošlu sezonu i iznose za sjevernu tribinu 30 kuna, za istok 60, za zapad dolje 80.

03.08.2006. u 12:45 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< kolovoz, 2006 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

yoga

Cursors

0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />rakitje
Free Site Counters

Free Web

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Nikefootball.comburninmad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us" alt="Free Image Hosting at wF<a href=Free Image Hosting at www.ImageShack.usree Image Hosting at www.ImageShack.us" />ww.ImageShack.us" />smijehburninmad
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
[IMG]http://img366.imageshack.us/img366/9603/chelsea1ss1.gif[/IMG]
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Web



Bigoo.ws images for your blog

video


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws
        

www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws



www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image </p>
</div>

<!-- Cetvrti box kraj -->

</div>


<!-- Didomi start -->
<script type=window.gdprAppliesGlobally=true;(function(){function a(e){if(!window.frames[e]){if(document.body&&document.body.firstChild){var t=document.body;var n=document.createElement("iframe");n.style.display="none";n.name=e;n.title=e;t.insertBefore(n,t.firstChild)} else{setTimeout(function(){a(e)},5)}}}function e(n,r,o,c,s){function e(e,t,n,a){if(typeof n!=="function"){return}if(!window[r]){window[r]=[]}var i=false;if(s){i=s(e,t,n)}if(!i){window[r].push({command:e,parameter:t,callback:n,version:a})}}e.stub=true;function t(a){if(!window[n]||window[n].stub!==true){return}if(!a.data){return} var i=typeof a.data==="string";var e;try{e=i?JSON.parse(a.data):a.data}catch(t){return}if(e[o]){var r=e[o];window[n](r.command,r.parameter,function(e,t){var n={};n[c]={returnValue:e,success:t,callId:r.callId};a.source.postMessage(i?JSON.stringify(n):n,"*")},r.version)}} if(typeof window[n]!=="function"){window[n]=e;if(window.addEventListener){window.addEventListener("message",t,false)}else{window.attachEvent("onmessage",t)}}}e("_tcfapi","tcfapiBuffer","tcfapiCall","tcfapiReturn");a("_tcfapiLocator");(function(e){ var t=document.createElement("script");t.id="spcloader";t.type="text/javascript";t.async=true;t.src="https://sdk.privacy-center.org/"+e+"/loader.js?target="+document.location.hostname;t.charset="utf-8";var n=document.getElementsByTagName("script")[0];n.parentNode.insertBefore(t,n)})("03c24551-d648-4df2-98f9-2ed3dd7b05a8")})();