Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/foootbal

Marketing

DINAMO UNIŠTIO EKRANAS

Free Image Hosting at www.ImageShack.usIako je igrao s praktično "B" momčadi, zagrebački Dinamo i u uzvratu je pregazio litavski Ekranas i tako s ukupnih 9:3 otišao u treće pretkolo ususret Arsenalu. Svoju priliku dobro je iskoristio trostruki strijelac Goran Ljubojević, isto se ne može reći za Andersona, a iako krajnji rezultat zvuči lijepo, Kužea mogu brinuti propusti u obrani...Liga prvaka, 2. pretkolo, uzvratna utakmica:
Dinamo - Ekranas 5:2 (Ljubojević 2', 62', 90, Vukojević 48', Vugrinec 90'/Savenas 65', Lukšys 69') (UŽIVO )
(rezultat prve utakmice: Ekranas - Dinamo 1:4)

g>Dinamu novi milijuni, Europa još čeka

Dinamova služba marketinga zasad radi odličan posao. Nakon potpisivanja sponzorskog ugovora s Croatia osiguranjem i Privrednom bankom Zagreb, te s još većim brojem manjih sponzora, jučer je potpisan i ugovor sa Zagrebačkim holdingom vrijedan milijun eura...Hrvatski prvak se polako, ali sigurno približava željenom godišnjem proračunu od 80-90 milijuna kuna. Svoj doprinos tome u većoj mjeri dali su u ožujku ove godine Croatia osiguranje i Privredna banka Zagreb, koji dijele status glavnog sponzora Dinama. Službeno nije otkriveno koliko će te dvije korporacije ukupno godišnje ulagati u Dinamo, no dobro upućeni tvrde da se radi o iznosu u rasponu od 16-20 milijuna kuna.

Poznate cijene ulaznica za Arsenal

Predstavnici Arsenala danas su boravili u Zagrebu kako bi s vodstvom Dinama usuglasili detalje oko prvog dvoboja 3. pretkola Lige prvaka. Poznat je dan utakmice (još ne i vrijeme), a u Maksimirskoj su odlučivali o i cijenama ulaznica za spektakl godine..Arsenalova delegacija pogledala je maksimirski stadion vrlo detaljno, a potom se pristupilo razgovoru o detaljima utakmice. Dinamov direktor Damir Vrbanović bio je domaćin Englezima koji su najavili dolazak oko 2000 prijateljskih nastrojenih navijača, a Vrbanović je uzvratio najavom dolaska jednako prijateljski raspoloženih navijača Dinama. Nadajmo se da ga BBB neće demantirati, a Arsenal je predvidio oko 2500 mjesta za navijače Modrih na novom Emirates stadionu.
Europski doprvak bit će smješten u Sheratonu, dok će dio ekspedicije boraviti u Esplanadi. Dinamo će oba susreta igrati u svojim modrim dresovima, Arsenal, pak, u tradicionalnim crveno-bijelim.
Zanimljivo, Arsenalov stadion već je rasprodan za utakmicu s Dinamom, dok će se u Zagrebu prodavati 33.000 karata. Cijene su prihvatljive s obzirom na atraktivnost utakmice - sjeverna tribina 60 kuna, istočna 100, zapad gore 150, zapad dolje 100, a lože po 300 kuna.
Dinamove navijače će ulaznica za susret u Londonu koštati 32 funte, to jest oko 350 kuna.
S početkom nove sezone vrijede i nove cijene godišnjih ulaznica za maksimirske tribine i to:
Tribina ZAPAD - kn 1.000,00
Tribina ISTOK - kn 750,00
Tribina SJEVER - kn 300,00
Godišnje ulaznice vrijede za sve ovosezonske utakmice 1. HNL, Hrvatskog kupa, Lige prvaka/Lige UEFA.
Članovi Kluba uz predočenje članske iskaznice imaju popust od 10%, dok se iste mogu kupiti na Dinamovom kiosku na Kvaternikovom trgu od 9 do 17 sati.
Što se tiče cijene ulaznica za pojedinu utakmicu u Kupu ili 1. HNL, one su nešto porasle u odnosu na prošlu sezonu i iznose za sjevernu tribinu 30 kuna, za istok 60, za zapad dolje 80.

Post je objavljen 03.08.2006. u 12:45 sati.