DVD Turopolje

02.05.2019., četvrtak

Održan 7. Kup sv. Josipa Radnika

01. svibnja 2019. godine, u Turopolju je na novootvorenom vatrogasnom poligonu DVD-a Turopolje, održan 7. Kup sv. Josipa Radnika – vatrogasno natjecanje za djecu i mladež, na kojem je nastupilo ukupno 36 ekipa, odnosno 360 djece.
Najuspješnije društvo natjecanja bilo je DVD Kuče sa ukupno osvojenih 4 pehara po kategorijama i jednim prijelaznim peharom u kategoriji Djeca ukupno. DVD Ribnica bila je najbolja u kategoriji Mladež žene, dok je DVD Ostrna bila najbolja u kategoriji Mladež muški.

Simboličnu nagradu dobili su DVD Ribnica, kao prva prijavljeno društvo natjecanja i DVD Staro Čiče, kao najbrojnije društvo na natjecanju – 6 ekipa.
Čestitamo svima na ostvarenim rezultatima i hvala vam što ste uveličali ovaj naš 7. po redu Kup sv. Josipa Radnika. Vidimo se na vašim natjecanjima i naravno za godinu dana ponovno u Turopolju.

Moramo se zahvaliti svima koji su nam pomogli da se ovaj Kup održi, pa veliko hvala: - Vatrogasnoj zajednici Zagrebačke županije - Vatrogasnoj zajednici Grada Velike Gorice – zapovjedniku VZGVG / JVP VG gosp. Borislavu Turanu, koji je uveličao natjecanje - Turističkoj zajednici Velike Gorice - Vijeću mjesnog odbora Turopolje / predsjedniku Zlatko Mihanić - Ambulanti Turopolje / Dr. Dubravki Škrinjarić-Andrilović - tvrtki PANA d.o.o. / Gđi. Nikolina Babić - našim vatrogasnim sucima - DVD-ima: Kuče, Ribnica, Kurilovec, Čička Poljana, Rakitovec, Novo Čiče, Vukovina - hvala na pomoći - Hvala svim medijima na podršci i na kraju hvala i čestitke svim članicama i članovima DVD-a Turopolje, od djece, mladeži do starijih, na odlično odrađenom Kupu.

Rezultati:
DJECA Ž
1. Kuče
2. Turopolje
3. Staro Čiče 1
4. Ribnica
5. Kurilovec
6. Buševec
7. Kravarsko
8. Staro Čiče 2

DJECA M
1. Zaprešić 1
2. Kuče 1
3. Kuče 2
4. Staro Čiče 1
5. Kurilovec
6. Turopolje
7. Veliko Svinjičko
8. Granešina
9. Čička Poljana
10. Novo Čiče
11. Staro Čiče 2
12. Mraclin
13. Zaprešić 2
14. Ribnica
15. Strmec Bukevski

MLADEŽ Ž
1. Ribnica
2. Kuče
3. Staro Čiče


MLADEŽ M
1. Ostrna
2. Stubička Slatina
3. Mraclin
4. Ježevo
5. Potok
6. Leskovec
7. Staro Čiče
8. Kurilovec
9. Novo Čiče
10. Turopolje








Više fotografija na facebook stranici DVD-a Turopolje
https://www.facebook.com/dvd.turopolje/

- 10:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

LINKOVI

VIŠE O NAMA

FOTO