Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket bloodthirsty demonic dragon of night

bloodthirsty demonic dragon of night

četvrtak, 31.05.2007.

pjesma

ok ovo će bit brzo. Dakle, tu se radi o jednoj fakat super pjesmi od Evanescencea il tak nešto feat linkin park. To je kao tribute tj hvalospjev najvećoj romansi u mojem oduvijek-zauvijek najdražem crtiću Gargoyles.

Gargoyles - Bring Me To Life



31.05.2007. u 15:41 • 4 KomentaraPrint#

četvrtak, 31.5.'07.

Danas je nepodnošljivo vruće!!! Na testu iz zemljopisa sam totalno uprskala i dobila četiri. Pih!! Matematika je prošla suuuuuper jer smo vukli papir u neki kamion. Prvo smo napravili lanac, ali se nakon nekog vremena ispunjenog zastojima, nesposobnošću i da ne spominjemo one lijene trećašiće koji nisu ni kupili papir s poda kad bi ga prosuli, lanac raspao. Pa smo svi malo nosili papir individualno a onda na marendu. Jebote danas jedem jebeno voće a živo mi se riga i na jabuke i na banane i na skoro svo jebeno voće. Proklet bio dan kad sam dopustila da se ovako udebljam. Na tjelesnom smo isto trebali nosit papir ali mi bjež u dvoranu. I tako nam reko učitelj da igramo nogomet i aj dobro a meni dosadno pa sjela pred gol i čekam i brzo dođu cure i potjeraju me i ja odo crtat demona... Trudim se naučit crtat muško, ali ne mogu a da ne napravim sise, bilo to iz navike il se zajebavam. A na likovnom najbolje, radili smo neku eko vrećicu i mislim da mi je dobro ispala, dva leptira, face onako u pomalo manga stilu, a iznad veliko srce kao ručka vrećice. Nije da sam ja sad baš u ljubav ali sam se toga sjetila a nije mi se dalo još mislit... I tako, sad mi baka dosađuje, mama me nazvala i jebe me u mozak zbog ocjena... Život je sranje, a ja mogu malo toga učiniti da to spriječim.

P.S.: i iduću srijedu nemamo kemiju nego povijest, pišemo test, i samo četiri sata imamo dakle, a onda idemo na jebenu prezentaciju bribirskih vrila i perila, mislim da ću se pretvarat da sam bolesna, ili možda slomit ruku...

31.05.2007. u 13:35 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 30.05.2007.

Srijeda 30.5.'07.

Ok, žao mi je kaj se tak dugo nisam javljala, al imala sam posla preko glave. Sad je kraj godine, dakle još jebenih ispita za koje me mama tjera da učim ko konj. Recimo, jučer sam učila za test iz kemije, a na kraju ono samo čista logika, a još smo radili u grupama!! Mislim, nije to loše, uopće, i još nas je učiteljica upozorila da ono što nismo učili pitamo. Ako ne dobijem pet, mama će me ubit. Ali volim kemiju. Fora je i nije baš taako teška kao što se čini, samo trebaš kužit stvari. E hrvatski, to je već neš drugo. Tamo je tako dosadno da je bolesno, a ako samo pogledaš onoga s kim si u klupi, moraš se premještat. Ma koji kurac!?!?! burninmad burninmad Nije fer!! Čak sam sastavila popis onoga što učiteljica radi bez(bar se nadam, jer ako ovo dozvoljavaju, ovaj svijet ne da ide u propast, nego je već je zaglibio do grla) znanja ravnateljice i odbora. Prepisat ću popis na kraju. Nakon velikog sam odmora saznala da sam dobila tri iz glazbenog. Pih!! Ko da mene briga za to. I tako sam većinu sata provela kefajući se s Dannyjem oko toga tko će idući pošnjofat flomić koji smrdi na rakiju a koji sam dobila sa pokusnim primjerkom Drva znanja. Golden mi je pošarala nos sa svojim flomom(ona je dobila crni, a ja plavi, nije fer!!) tako da sam imam crni flek na nosu. Povijest, prilično dosadna, rado bih debatirala s nekim o prvom svj. ratu jer imam dosta toga za reć, a baš i ne smijem. Ok, a sad onaj popis.

Lista svih sranja koja se događaju na satu hrvatskog od strane učiteljice

1. nepravedno razmiještanje
2. jede i pije na satu
3. zapovijedanje
4. zloupotrebljavanje autoriteta
5. onemogućavanje komunikacije u razredu
6. nedopuštanje da se učenik obrani
7. nepotrebno i često ničim izazvano deranje
8. nepotrebna i gotovo nikada izazvana otresitost
9. ograničavanje razvoja učenika
10. okrutnost
11. tiranija (zabrane razgovora, smijeha, kretanja, traženja pomoći, gledanja u druge učenike)
12. konstantno zahtijevanje raznovrsnih usluga
13. vrijeđanje i nazivanje pogrdnim imenima
14. pozivanje učenika pred ploču i dijeljenje loših ocjena
15. nepravedno ocjenjivanje
16. povremeno ispitivanje još neobrađenih gradiva
17. zahtjevi za tišinu
18. kažnjavanje učenika koji još nisu ništa učinili
19. predrasude
20. ona radi šta joj doprdi a mi ne smijemo zucnut
21. manjak strpljivosti
22. nevoljna pokazati što treba učiniti
23. nevoljna pomoći

Gadno, jelda? Ok, a sad moji komentari na neke od ovih primjedaba:

1. E ovaj je gadan, sjedimo ja i Golden skupa, onak, lijepo, i oće ona meni nešto reć, pa fino povuče jednu crticu i lupne me s nogom da pogledam, i dođe ona *?*&%#$"%$*?&%#&%$#$? i razmjesti nas!! Koji kurac?!?!?
2. Ok, uvijek nam kažu da uzmemo učitelje za primjer. Krasan nam je primjer...
3. "Ti, zatvori tu bilježnicu i slušaj!!" A koji kurac da zatvorim kad mi je iz hrvatskog?! Hmmm? Ili "odi mi po čaja" ili već nešto. Još samo fali da joj dođemo masirat noge!! Fuj!!!!!!!!!!
4. Uvijek joj nešto moramo nosit i radit za nju, pa ljudi moji di ste to vidjeli?
5. Kaže da ako ne znamo da pitamo Kaku ili Golden. A onda nam kaže da začepimo i da se ne mrdamo. Di je tu logika!!??!!
6. Prvo se dere i optužuje, a onda kad je naš red samo odi na klupicu ili kod pedagoginje, ni ne da nam šansu da se obranimo!!
7. Ok, prozvala je Cat na ploču. Ok, Cat nije znala savršeno točno objasnit zadatak. Ok, ne moraš se derat na nju!! Jeboga!! Ko da ti ona nije učenica nego tamo neki bezvrijedni šugavi štakor na ulici!!
8. Naprosto nam ne da da učimo
9. Ma znate valjda kaj okrutnost znači
10. Prema ovome, mi ne smijemo ni disat, jer pravi buku!!!!
11. Jebote još samo nije rekla : Danny i Markec, dođite ovamo i j***** me, svako sa svoje strane!!
12. Stalno naziva Tičarku glupačom, Dannyja luđakom...
13. Ona zna da Markec nije dobro naučio, al ga ipak proziva, samo da mu može zabit kolac u znanje!!
14. Ok, jedanput se Licka fakat potrudila za lektiru, napisala ju je bolje od mene, i dobila četiri, a ja pet. A znate kaj je učiteljica rekla kad se Licka požalila? "Ti nikada nisi imala pet iz lektire". Jel možete vjerovat!!??!!
15. Zna ona, znamo i mi da još nismo do kraja obradili to gradivo. I ona fino imenik i nekog slabijeg učenika i dobije on kolac.
16. Ovo je prilično normalno, ali u ovom je slučaju bolesno. Prvo rješavajte ako ne znate pitajte nekoga, a onda šta to tamo pričaš i natrag na mjesto.
17. Nije Markec još ni usta otvorio, ona ga već šalje van.
19. Mislim da ovo govori samo za sebe.
20. Nema strpljenja da poučava.
21. "Napravite ovo" a koji kurac je to??
22. Pitaj ovu do sebe i to je to od pomoći.

Eto to vam je to. I još samo da napomenem kak me živcira onaj č na kraju riječi. Blogič, postič, sanjič, supač, dupač, papirič... IDU MI NA ŽIVCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S.: Golden draga, ko prvo zove se Jurica ko drugo samo kažem da je dragi dečko a on je unuk sestrične moje bake u pedesetom koljenu dakle nije mi tehnički rođak dakle nije ko da mi je brat!!

30.05.2007. u 13:56 • 9 KomentaraPrint#

subota, 26.05.2007.

Subota

Ok, samo da stavim ovu čudnu igricu koja je iskopana na internetu od strane Njonjija.




pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="400">

26.05.2007. u 22:42 • 21 KomentaraPrint#

petak, 25.05.2007.

Petak, 25.5.'07.

O jebote napokon petak!!! Već sam mislila da neće ni doć!! I taaako sam umorna od svega, jučer sam zaspala prije shaman kinga!! I danas na njemačkom isto!! Aj dobro nemožete me krivit kad je na njemačkom tako užasno dosadno, a i to prva dva sata, dakle... Golden nije bila u školi, valjda je bolesna... A na tehničkom je bilo prilično dosadno... Sjedila sam s Kakom, koja izgleda uvijek uskače kad si sam... No dobro, iživcirala sam Dannyja(ne brini se, Golden, brisala sam šmrklje u njegovu majicu i za tebe... tako da je kvota ispunjena) pa se mali peder premjestio u drugu klupu... U svakom slučaju, dobila ja četiri iz onog testa iz matke, imala sam 17 bodova... Golden, ti si imala 16, dakle isto četvorka. Na satu razrednika sam otvoreno odbijala suradnju i jasno pokazivala kako mi je dosadno(radili smo komunikacijske vještine...pih!!), i malo sam crtala...(al ne puno, i nisam stigla dovršit) A na engleskom smo radili neko novo vrijeme, neki present perfekt il tak nekak i sjedila sam s Dannyjem...užas, taj mali priča sto na sat ko da ga je neko navio a ja ne mogu da se ne smijem, kad govori takve gluposti... Ajme mene... I tako je učiteljica pizdila na njega, a on je govorio kako je uzbuđen jer joj je vidio gaće... Dobili smo zadaće za cijeli tjedan, a na putu doma sam morala slušat s kakvom požudom Smješko gleda učiteljicu i kako bi Totalni idiotizam poševio Mimi... (Mimi, tako mi te je žao...)

OK, a sad neke stvari koje nisam napomenula a trebala sam. OK, nisam ih trebala napomenut al smatram da mi je tako dosadno da će napomenut. Prvo, nova čistačica je apsolutno super!! Sredila mi je sobu tako da blista, pobacala je sve smeće koje sam ja taložila jer mi se nije dalo bacit ga, i Njonjijeva soba je isto čista, ma žena je čak izglancala kompjuter, i to ne monitor, nego baš kućište, užasno je temeljita, ne smeta joj kad gledam tv... I sad će dolazit svaki mjesec na generalku a ostalo ću morat ja dok mi stara uči... I druga stvar, pred već dosta na jednoj informatici svi su bili na chatu i zajebavali se. I tako da jedna moja frendica svoj E-mail jednom tipu a on joj fino pošalje slike svog kurca!!! Ono, tri dok drka i jednu dok...svršava. E, sad, ja nisam gadljiva al mi se od tog fakat bljuvalo (a pola metra iza stoji Danny i komentira kako je njegov veći...). Fuj!!!

25.05.2007. u 15:06 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 24.05.2007.

Četvrtak, 24.5.'07

Ufff, kako mrzim bit redar... Dosadno je i oduzima vrijeme koje mi treba da se spremim i idem u drugu učionicu. Zašto jednostavno ne daju spužve onima koji vole brisat prokletu ploču, ne meni. I vrag i bog znaju da ja nisam prava osoba za to. Prva dva sata imali smo zemljopis. Napisali smo nešto sa prozirnice(zadnje što ćemo pisat u ovoj godini!!! Yay!!) a onda nam je učitelj rekao što će biti u ispitu. Onda smo imali matematiku. Pisali smo test. Iznenadila sam se. Nije bio ni upola težak kao što sam očekivala. A Golden je nešto zajebala, ispalo joj je 666... Vrlo nesretno, zar ne? Na tjelesnom smo igrali košarku, ja, Golden i Mimi protiv Tičarke i Keti i Scorpion... Hehe sredile smo ih 11:4... Al smo dobre... Na vjeronauku je bilo dooosadno, pa sam složila nove božje zapovijedi, nema ih deset, ali što je tu je... A šta očekuju kad mi daju rascjepkane zapovijedi na komadu papira, a na meni je da ih složim... Pa, evo ih... Vidi vidi ima ih deset... Hehe al sam užasna...

1. Ja sam gospodin Bog tvoj: ukradi!
2. Spomeni se da bludno svetkuješ dan gospodnji.
3. Ne poželi Gospodina Boga svoga uzalud.
4. Ubij oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji.
5. Ne sagriješi drugih bogova uz mene.
6. Ne poželi nikakva lažna svjedočanstva.
7. Ne poštuj tuđe stvari.
8. Ne izusti imena tuđega ženidbenog druga.
9. Nemaj!
10. Ne reci ne.

24.05.2007. u 14:46 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 23.05.2007.

Srijeda, 23.5.'07.

Dva sata kemije za početak, nije me ubilo, al nisam baš ni skakala od sreće. Ponavljali smo za test koji je idući tjedan, dobila sam četiri iz razumijevanja. Može proć. Pa hrvatski, koji je bio dosadan kao i uvijek... išli smo na još neko jebeno perilo i tamo crkavali od dosade. Na putu smo ja i Kaka slušale jednu pjesmu od Green daya, Boulevard of broken dreams. Na tom prokletom perilu nam je neka baba sa ogromnim noktima na nogama(koji su gotovo vrištali kroz njezine hulahopke(HULAHOPKE!!!!!) "pustite nas van!!") blebetala o tome kako se prije prala roba. I o nekom modrilu u krpici i tim sranjima... A ja sjedila na betonu do Golden i pravila face tako da je učiteljica trebala doć do mene i stavit mi ruku na koljeno da se smirim...yuk!! čim se makla ja počela brisat bakterije koje mi je ostavila... Na veliki odmor nismo stigli na vrijeme tako da oni koji marendaju u školi nisu dobili hrane... Na glazbenom smo pisali test a ja malo pa zaškiljim u Golden da vidim kaj to tamo piše... Nije mi pomoglo, samo sam se sjetila gonga... A kaj me briga, i da dobijem kolac, opet imam pet iz glazbenog... Na povijesti sam saznala da sam dobila -4 iz testa, al preživjet ću. I još sam pisala jedan mali test skupa sa svima koji su dobili više od tri, i odgovorila sam prilično isto kao Golden... ma jebote naši umovi funkcioniraju skoro isto, na njezin sam test "koliko me dobro poznaješ" odgovorila sa 100% od prve. Napravit ću i ja jedan, baš da vidimo...

Evo vam ona pjesma koju smo ja i Kaka slušale na putu... nije da više nisam luda za Linkin parkom, al je i ovo dobra pjesma...


Green Day - Boulevard. of Broken Dreams



Jebote našla sam onu pjesmu!!! Napokon!! A baš sam se pomirila sa činjenicom da nikad neću!!! O mašala!!!! Mašala!! Fala ti bože!!

Green Day - Basket Case



Ok, sad sam se malo smirila... Tu sam pjesmu prvi put čula u Zagrebu u posjetu ujaku i... pa... ostatku obitelji... I jednom starom prijatelju kojeg nisam vidjela više od dvije godine... a prije sam se s njim družila jako puno i jako dugo... bar mjesec dana na godinu na plaži negdje u Sloveniji... I kad sam bila dakle došla u Zagreb provela sam dvije večeri tamo kod njega i bilo mi je baš super... A kad sam bila zadnji put tamo, spavali smo u stanu do njega pa mi je bilo još bolje... Ma ja bi natrag u Zagreb... mama mi je obećala da ćemo opet ić, jer mi je bilo baš lijepo i išla sam u Cinestar sa tim frendom(da, vodio me u kino, probo me odvuć na neku romantiku al ja htjela gledat Eragona...) i na kraju me pozvo na rođendan al mi mama nije dala da idem... ma najrađe bi ju ubila... Eto kakve sam vam ja sreće...

23.05.2007. u 16:24 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 22.05.2007.

utorak 22.5.'07.

ok već tri puta nisam uspjela napisat ovaj jebeni post zbog greški na kompu al ovaj put uspijevam. ok prvi sat njemački dobila četri iz testa, drugi sat vjeronauk dosadno, treći i četvrti fizika užas učili nešto novo, peti sat hrvatski(gdje sam se posvađala s učiteljicom pa je ona ugasila tv pa su se svi derali na mene pa je ona dio krivnje prebacila na Dannyja), šesti sat tjelesni živi užas na kraju se polila vodom da se osvježim. I to je to, sažeto, brzo, istinito. Na putu kući kupila bocu vode i pola si prolila na glavu.

22.05.2007. u 15:48 • 10 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 21.05.2007.

Ponedjeljak, mislim da je 21.5.'07.

Prva dva sata matematika. Vježbali smo za test. Nisam skužila jedan zadatak, al nije važno. Druga dva sata - hrvatski, bilo je taaako dosadno da to nije zdravo. Golden je crtala svoj strip, a ja sam tražila pogreške u svojem najboljem do sad crtežu demonkinje i ispravljala ih. Napisala par primjera, i to je to. OK, a sad, ono dobro. Dakle, onaj lik Totalni idiotizam il tak nekak ima - CURU!!!!! eekeekeekeekeekeekeekeekeekeeknonononononononononononozalivenzalivenzalivenzalivennutnutnutdeaddeaddeadkisspuknucupuknucu OGAVNO!!! Ta cura je totalno luda!! I još je dve godine mlađa!! Uffff... Ok, da se smirim, sam da vam kažem da nismo imali zadnja dva sata jer učiteljice nije bilo. U redu, natrag na paničarenje. MA TA CURA JE TOTALNO LUDA!!!!!! KOJI JOJ JE!?!?!?!?! Ma jebeš to, Kaka i ostale cure su (valjda iz one reklame za ribu) smislile "Šime se rodija", kao, to je njihov sin. Jao mene, šta sve neće izmislit...

OK, danas za vas imam nekoliko stvari koje smo ja i Njonja otkrili tražeći hentai po internetu. Prvo:

What is love



I da, ono što pleše u pozadini je muško. A pogledajte nacrtane dlake na prsima!! Hahaha... koja glupost... Lik ima dobro dupe... za jednog lika... OK, sad nešto kaj je prilično fora, dvoje likova koji ismijavaju pjesme...

Barbie Girl



OK, sad parodije na tu pjesmu... ovu ste vjerojatno čuli...

AMV - Ugly girls of Anime



Ako vam je ovo bilo dobro, vidite tek ovo!! Ma ovi su likovi taaaako COOL!!!! (and cute)

The Gay Barbie Song



Hahahahaha... Ma ja naprosto OBOŽAVAM ove likove!!! A sad... jedan pravi peder, molim vas lijepo da pogledate ovo!!

Sin with sebastian - Shut up and sleep with me



Talkin' 'bout gay!!!! Ta žena ima odvratan glas!! gore od one josipe lisac!! Fuj!!!!! A na tu su pjesmu napravljene tolike parodije na račun Sasukea i Naruta... da i to sam gledala... Yayks!!


21.05.2007. u 13:59 • 10 KomentaraPrint#

petak, 18.05.2007.

Petak, 17.5.'07.

Pisali smo test iz njemačkog. Ajme mene ubijte me. Al je dobro prošlo, malo sam zavirila u Goldenin test (al ta baba piše tako nerazumljivo da je to bolesno), al mi nije baš ni pomoglo, a ionako sam većinu znala. Pa tehnički...joj kako ja volim tehnički, sve je lagano, a učitelj je super, opušten, nema držak od metle u šupku ko drugi učitelji i može se s njim pričat. To je valjda jer je mlađi od drugih učitelja, pa nas bolje razumije, slično kao i naša bivša učiteljica iz engleskog...(sniff...)Kod nje si mogo prostačit kolko oćeš al da je na engleskom... Ma nije ni ova loša, al je mi dobijemo nakon što je šestašići raspizde. Nakon tehničkog matematika(u kojoj sam uživala), koju nam nije predavala naša učiteljica nego učka iz hrvatskog!!! Zaboga miloga svu smo je izmanipulirali, Totalni idoitizam je slušo narodnjake, Kaka i Golden crtale, Danny isto... A ja rješila prva tri zadatka i blebećem ja fino s Dannyjem, jebe se meni... A nakon tog sata - ništa!! Hehe... I tako prošli mi fino doma, ja i Golden davile Dannyja(doslovno) na cijelom putu kući... Ah...kako lijepi dan... A sutra subota...joj...moram radit sve i svašta... ma jedva čekam da se više ne trebam brinut oko ocjena... Ehhh.... Stavljam jednu fora, kao, parodiju na naruta... ma krepala sam od smijeha, nadam se da ćete i vi... heh...


Naruto wonderful cosplay



P.S.: znam da sam rekla kako ću prepisat onu scenu al sad nemam... ma u biti imam vremena, pa ak vas zanima(osim Golden, ona dobiva exkluzivne updateove od moje knjige) recite. Sutra stavljam još jedan spot...

18.05.2007. u 14:04 • 12 KomentaraPrint#

četvrtak, 17.05.2007.

Četvrtak, 17.5.'07.

Evo mene natrag. Danas nismo imali prva dva sata, nego smo išli čistit tamo neko perilo. Bilo je prilično zabavno, a na kraju smo opelješili nečiju trešnju. Ma ko da nas boli čija je, samo da požderemo trešnje. Onda sat matematike, dobila SAM ČETRI IZ FIZIKE!!! Yay, sad me mama nemre zajebavat, jer je i Golden isto dobila četiri. Heh... Pa onda tjelesni... Danny je bio čak bezvoljniji od mene. Ma sve o čemu razmišlja je taj glupi GTA 3, upropastit će si život... Ja volim gledat Jetix pa ne pričam stalno o njemu...ma mali je ovisan, to je to... A na zadnja smo dva sata(likovni) crtali -pogodite što? Točno!! Bingo!! Opet jebena perila!! Cjeli sam dan utrošila na buljenje u perilo, već mi ga je dosta!! Uffff... jebena perila... Ma jedva čekam da poslije engleskog dođem doma i pročitam onaj odlomak iz knjige kojim se uvjek razveseljavam... ponekad i sama sebe začudim kako mogu bit romantična... Možda ću ga jednom i prepisat ovamo da se i vi možete veselit... al za sad još jedna pjesma koju sam našla - isto od onog dj bobo lika, al je spot smješan...

dj bobo - hard to say im sorry

17.05.2007. u 15:28 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 16.05.2007.

Srijeda, 16.5.'07.

Hehe napokon sam saznala koji je datum... Ok, ovo bu bilo kratko, jerbo imam prilično posla danas. Ok, prva dva sata kemija, učili o lužinama, učiteljica izvela fora pokuse. Treći sat hrvatski, dosadno, učiteljica mi nije dala mira jer sam htjela razgovarat s Dannyjem (koji je sve čudniji u zadnjih par dana, prvo je baš drag, onda otresit, pa još malo drag, pa onda fakat dosadan... ma što li se događa s njim? I ako mi se netko samo USUDI komentirat da je zaljubljen, ubit, al UBIT ću vas, jer se njemu sviđa KARLA!!) i prijetila mi da će me raselit od Golden... Ima jedna lijepa nova pjesmica o njoj, napola ju napisala Licka napola Danny... Spominju se riječi "smrdi" i "varikin", daklke trebali biste sami skužit o čemu se radi. Ok, iza velikog odmora glazbeni gdje je učitelj razgovarao sa zborašima koji u zadnje vrijeme ne dolaze na zbor(hehe ja sam se davno ispisala jer nema razloga da se ovaj glas trati na narodne pjesme(ali ozbiljno)) pa su podobivali neopravdane i sad se žale... JA sam blebetala sa Dannyjem i svađala se sa Golden... Onda povijest, dva sata smo pisali šugavi test... ma dobit ću četiri, jaka stvar, mama će me ubit... oh, ja sam mrtva... A sad moram ić na informatiku učit nešto o internetu i mailovima što već ionako znam... aj bok...

16.05.2007. u 14:44 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 15.05.2007.

Utorak, ma više me živo boli za datum '07.

Jutros sam se morala ustat još prije jebenih sedam radi jednog lika koji će nam krečit dvije sobe (moju ne, jer mi se ne da čistit stvari iz nje, a i jer smatram kako je i sada prekrasna, sa svim svojim zvjezdicama koje svjetle u mraku i istim takvim potpisima moje naj frendice i sa maglicama koje sam osobno nacrtala) , tj Njonjijevu i "odraslu", kako je mi zovemo. (mi se odnosi na mene i Njonjija) I tako sam ja, mrzovoljna kakva već jesam, ustala u sedam i otišla iz kuće prerano, tj u pol osam, jer je mama tako htjela. A pa kaj ćeš joj. Yup, stigla sam u školu prije učitelja. A to je gadno. I tako, njemački sam preživjela(nekako), vjeronauk je protekao u raspravama o raju, (što i nije tako loše, jer je moje viđenje raja jaaaaako čudno, ali privlačno, a pakao začudo zvuči fora, ono, stupovi vatre i demoni svud okolo i možda čak koji kostur zmaja) a Golden je počela crtat strip "Thirst" (cool). Fizika... ufffff... test. I neki čudni zadaci, nisam znala zadnja dva, pa bum vjerojatno dobila tri il četiri. Mama će popizdit... Na hrvatskom još jedan prokleti test. No nije bio tako težak, više dosadan...ma dobit ću četiri i to mi neće ugrozit ocjenu... Tjelesni je bio blago rečeno dosadan... Danny me opet probo nagovorit da pitam Kaku koji je njezin tip muškarca... Jebote pa sam je pitaj to bi pokazalo kako se osjećaš puno bolje nego da ti ja nabavljam informacije!! Kaka daj mu reci da me prestane više živcirat s tim!! I daj mu reci da prđenje i podrigivanje nije muževno i macho te time sexy!! Jer me sve to već živcira!! Jebote koliko imam za učit i sva ta sranja s mamom...to me sve frustrira do krajnje granice. Ma jedva čekam da dođem doma i počnem učit povjest. Pitate se zašto? Zato jer to moram obavit, i to brzo, ako oću imat pet iz povijesti. Danas nema pjesmica, al ću sutra možda stavit svoj vlastiti rječnik: RJEČNIK JEZIKA VILENJAČKOG, DEMONSKOG I ANĐEOSKOG. Hehe...totalno sam luda...al kaj mi možete, to mi treba, za pisanje knjige. A ne mogu stalno teglit onu kilometarsku bilježnicu.

15.05.2007. u 14:24 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 14.05.2007.

Ponedjeljak, 9.5.'07. (valjda, u zadnje vrijeme nemam blage koji je datum)

Dakle, ko prvo pardon kaj nisam niš napisala o proteklih par dana, kao što znate, bila sam bolesna, nisam bila cijeli tjedan u školi... E sad imam tonu gradiva za nadoknađivat i PET jebenih testova za napisat... (sniff...) No, glavni razlog mog nepisanja je bio taj da mi je internet (opet) bio sjeban. Da, da, to i nije baš neka isprika, al bar je zdrava. Mislim, nije neka tipa: "krokodil mi je pojeo priključak"lud. Danas je bio najobičniji pon, dva sata matke, pa dva sata hrv pa dva sata biologije. Prilično dosadno. A Golden je bila mrzovoljna da je to bilo bolesno. Vratila se s onog svog crtalačkog proljeća, pa je stalno crtkala vampire po klupama. I na hrv su nas raselili. Pa mi je bilo dosadno pa sam slala ankete tipa: "ko ovđe misli da je ovo dosadno?" i to po razredu. Jebote svi su se potpisali. A trebali smo odredit vrstu rečenice (vremenska, načinska, blalaska, dosadna...) , a kad tamo sve neke filozofske rečenice!! Npr. "On je igrao kao da je najbolji igrač". Pa jebote, ako je igrao kao najbolji igrač, onda valjda JE najbolji igrač! No učiteljica se nije slagala sa mnom pa je raselila mene i Golden. Pih!! Čovječe jedva čekam doć doma, naučit kaj trebam (a to je puuuno) i nastavit pisat knjigu. Sad sam na 33. stranici, na opisu jednog lika koji će vjerojatno imat udjela u kasnijim dođagajima. Golden, pročitaj ovo i upoznaj se sa svojim budućim!!! Hehe, baš sam gadna...

P.S.: Ste gledali eurosong? Dansku? E pa probat ću je stavit, pjevo je neki transvestit, bilo je za krepat... Mislim, one noge u minjaku? A-a, ne ide to tako. Al prije toga, "pobjednica" , jer je pjesma SRANJE.

Eurovision 2007 - SERBIA - Marija Serifovic - Molitva



Koja obleka, e. Pjevačica je ružna, pa su u pozadinu stavili one Pamele, za fini kontrast, da se valjda vidi da nisu u srbiji samo ružne žene... Talkin' 'bout ugly women... check this out!!


Eurosong 2007 Denmark-Drama Queen



Ok, ovo nije baš ono kaj sam tražila, al se vide te "sexy" noge... MUŠKE noge!!!! Al ono, fakat...ma dajte, meni bi bolje stajala ta haljina!! Ja barem imam struk!! Ok, moram kopat da ga nađem, al je tu negdje!! A ONa ga nema!!

Switzerland 2007: DJ Bobo - Vampires Are Alive



Nisam ovo tražila, al znate kakav sam ja freak za vampirima... Pa pogledajte!! Cool je!!

Circle Circle Dot Dot - Jamie Kennedy and Stu Stone



Ok, nisam ni ovo tražila, al je fora jer kombinira rap i legiće!! Urnebesno!!

14.05.2007. u 14:15 • 1 KomentaraPrint#

utorak, 08.05.2007.

Utorak, nemam blage koji datum.'07.

Čovječe, osjećam se usrano. Ono što sam pokupila u Dubrovniku je prvo postalo samo lagano hroptanje i gušenje, a da ne spominjem jebenu mengu. I tako se to povremeno hroptanje koje sam mogla podnjet sada pretvorilo u temperaturu i stalno kašljanje i bolove u vratu i pri gutanju i vjerojatno imam upalu pluća al sam doteturala do kompa samo da vam napišem kako sam danas ostala doma zbog bolesti. I molim da mi netko kaže što je za zadaću i šta smo pisali. Ajme mene, opet me boli grlo.bang Potrošila sam već dvije role WC papira na svoj šmrkavi nos... (sniff...) Fala ti bože kaj mi je bar menga prestala, inače bi se definitivno ubila...burninmad Baš nemam sreće s toplomjerima, svi koje sam ikad takla su pukli, a ja sam morala čistit živu okolo. headbang Užas, samo sam ga odložila na stolić i - krc!- nema više toplomjera. Al sam se bar mogla igrat sa živom, tako je zabavna kad je staviš na tanjurić i mrdaš okolo nekim komadićem papira... Fora je. I sad buljim u Jetix i čekam da mama dođe... prilično mi je dosadno, zijev malo sam igrala Rise of nations, prilično sranjavu igricu o ratovima i osvajanju svijeta. Ma u biti i nije tak loša kad se osjećaš ovak usrano i kad nemaš kaj za radit. Možda ću kasnije malo ić na chat il na runescape... ko zna, al mislim da ću se rađe bacit na pisanje knjige...jer će me Golden (koja je sada u Novigradu na tjedan dana) u suprotnom zasigurno ubit. Pa, bok.

P.S.: nekaj sam promjenila, hehe, pa si guštajte u mjuzi!!!!

08.05.2007. u 15:30 • 8 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 07.05.2007.

Ponedjeljak, 7.5.'07.

Danas je bio još jedan dosadan pon... Dva sata matke, pa dva sata hrvatskog, pa dva sata biologije. Na matematici smo vježbali neke dosadne zadatke, a na hrvatskom smo pisali sastavak o maturalcu tj exkurziji. Na biologiji sam odgovarala sisavce i dobila pet. a sad buljim u naruta i hinatu, tj njihove love amv-ove. Stavit ću neki, vjerojatno ovaj listen to your heart.

NaruXhina-Until the day I die



Naruto and Hinata-listen to your heart



Ne znam kaj mi je, naprosto volim ova ljubavna amv sranja, ovisna sam o tome, kad počnem, nemrem stat. A ovu pjesmu naprosto obožavam.

Listen to your heart,
when he's calling for you,
listen to your heart,
there is nothing else you can do,
i dont know where you're going,
and i dont know why,
but listen to your heart,
before you tell him goodbye...

07.05.2007. u 16:07 • 0 KomentaraPrint#

Exkurzija

U četvrtak smo krenuli na putovanje u Dubrovnik. Prosjedili smo u busu preko 12 sati. Stali smo jedino na slapovima Krke i na odmorištima za piš pauze. Išli smo u Šibenik. Moram li napomenuti da je razgledavanje starih zgrada bilo živo mučenje? Yup, moram. rolleyes lud zijev nut I, dakako, svi su jedva dočekali dolazak u hotel. smijeh wink Smještaj nije bio loš, al nije bio ni baš najbolji. Nismo imali tople vode pa sam se tuširala u hladnoj. namcor eek bang headbang Navečer smo išli u disko. zaliven Ne planiram vam reć kako je glupo bilo. Puštali su samo smrdljive cajke namcor lud zaliven zijev blabla mad headbang no bang puknucu nono eek rolleyes nut Crkla sam od užasa, al sam svejedno plesala, na neke pjesme koje znam, recimo od petra graše i na jednu super, onu iz filma striptease. Ma znate, onu koja ide sweet dreams are made of.... Probat ću je nać. U svakom slučaju, sve obližnje plesačice (čitaj: konkurencija) su bivale pobijeđene. smijeh smokin thumbup party Heh, još sam najbolja. Jebate, da vidite šta mogu napravit s kukovima, to je bolesno. I par sam puta skoro izgubila ravnotežu na plesnom podiju, zbog onog dosadnog UV svijetla zbog kojeg su svi uokolo izgledali ko let lampe. Ja sam bila sva u crnom, pa nisam svjetlila. smijeh Vratili smo se u hotel tek oko ponoći. Zaspala sam ko klada. A iduće smo se jutro probudili (zapravo, mene je Golden probudila, a i učiteljica nam je kucala na vrata) u sedam, pa otišli na doručak. Švedski stol... njam!! njami njami cerek njami njami A onda smo prošli u razgledavanje Dubrovnika. U tom me trenutku ništa nije manje zanimalo od Dubrovnika. Glupost. Padala je kiša, a nas je neki starkelja smrdljivog zadaha koji se osjetio na metre šlepao okolo. Ma ja sam spavala naživo. Da nije bilo Dannyja, vjerojatno i bi zaspala. Kad je onaj smrdljivi starkelja skužio da netko priča, reko je "ko neće slušat nek ode ća". A Danny i ja uglas: "šta stvarno?" U jedan je bio ručak, a do tog vremena smo ja i Golden švrljale okolo po knjižari algoritma i po suvenirnici. Kupila sam igricu za playstation i gel svijeću. Jebena je kiša stalno škropila, tako da sam bila mokra, ali ne baš previše. Pokupila sam prehladu. Dakle, za ručak smo jeli pohano meso i pomfrit. Onda smo trebali ić buljit u Cavtat. Pa smo fino prosvjedovali i riješili se toga. Vratili smo se u hotel. Većina osmaša je otišla opet u disko, al smo mi ostali. Danny je radio pidžama party smijeh party smokin thumbup cool smokin smijeh cool yes wink party smokin party cool !!!!!! Bilo je fora, svi smo bili u jednoj sobi i tamo se pušilo (ne ja) i pilo (ja) i netko je odnekud izvuko kubanku pa smo je sredili. smokin smokin smokin smokin Malo smo se premještali iz sobe u sobu, a na kraju smo ošli spat. Ujutro smo se morali probudit u šest, pa na doručak, pa na dooooooosaaadnuuuuuuuuuuu zijev vožnju busom. Stali smo u Splitu, gdje je Kaka popizdila za nekom robnom kućom u koju ja nisam mogla uć jer sam imala sladoled. Kad je izašla, već smo kasnili. I tako je bila jebena jurnjava po Splitu dok nismo našle bus i ukrcale se. Cijelim sam putem govorila "jebiga", a Kaka "tako točno". I na kraju smo napravili još par piš pauza, i napokon došli doma. Phew!!

07.05.2007. u 14:20 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 02.05.2007.

Štafeta

Pa, budući da je golden bila takva pizda, ja sam dobila štafetu i moram napisat priču sa ovim riječima: zmaj, more, dubrovnik, ljubav i noć. Ajd dobro, budući da sam taaaaako talentirana za pisanje, napisat ću. Al nemojte se zavaravat da neću nać način da ubacim demone. I pišem u prvom licu, tak da se bolje razumije. Al se to ne odnosi na mene!! Ok, bar većina ne.

Danas je subota, moj najdraži dan. Ne moram se brinut oko učenja ili oko ranog odlaska na spavanje. Na odmoru sam u Dubrovniku sa svojim prijateljima. Samo ležim u krevetu i razmišljam. Topli primorski vjetrić ulazi kroz prozor u sobu. Naposlijetku tonem u san. Sanjam more, osjećam kako se njegova površina mreška pod utjecajem vjetra, kao da je morska površina moja vlastita koža. Osjećam ribe kako plivaju dubinama, kao da plivaju mojim tijelom, mojom krvlju... Najednom, san se prekida. Noć je. Vjetra je nestalo. Posegnem ispod jastuka za skalpelom kojeg uvijek držim tamo, za osobnu zaštitu. Stručno ga bacam, namjerno ne ubijajući metu. Zanima me tko je to. Čujem bolno stenjanje. Palim svijetlo na noćnom ormariću. Ne mogu vjerovati onome što vidim. Uza zid stoji, sa nožem probijenim kroz lijevo krilo, vjerojatno najzgodniji demon mogući. Ima tamnu krvavocrvenu kožu, tamnu, mahovinastozelenu kosu, plamteći crne tetovaže i blještave zlatne oči. I, dakako, zmajska krila, površinom gotovo dvaput veća od njega samog. Prestrašen je i nesiguran, vidi mu se u očima. Kao da želi pobjeći, ali ne može. Ako se pomakne, skalpel će mu zarezati krilo i razderati ga do kraja. Sa takvom ozljedom vjerojatno više nikada neće moći letjeti. Prilazim mu, polako, i trudim se da ga ne natjeram na bijeg. Na sreću, on ne mrda nikamo. Izvlačim skalpel iz zida, pazeći da mu ne uništim krilo. Uspjela sam, začudo. On pregledava krilo, a kad se uvjerio da je sve u redu, pogleda me u oči i nasmiješi mi se. A šta da vam kažem, bila je to ljubav na prvi pogled.

Aha, aha, šta sam vam rekla, ubacila sam demone, ja sam maher, priznajte da jesam, jer ja sam fakat maher u ubacivanju demona svugdje!! I to je moja najdraža maštarija za laku noć, dakle, molim vas da je poštujete. A sad se ispričavam, al idem gledat Shaman king. Komentirajte!!!!

02.05.2007. u 22:34 • 2 KomentaraPrint#

utorak, 01.05.2007.

Vikend

Ok, vikend je bio dosadan. U subotu sam se premještala sa TV-a na komp, provela sam 10 jebenih sati na internetu, tražila slike Lennyja...cerek U nedjelju slično, ali nisam išla na internet nego sam igrala neku glupu igricu... I to je to, šta da vam kažem... Znam! Pročitajte ponedjeljak...hihi...

01.05.2007. u 17:12 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (1)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (3)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (11)
Lipanj 2007 (13)
Svibanj 2007 (19)
Travanj 2007 (27)
Ožujak 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Free Web Site Counters
Free Web Site Counters
Kaj mislite o meni i mom blogu
Ok je.....................(koja glupaca...)
Cool!!
Ne citam postove, al mi se svidaju slike i mjuza
Ti si totalna ludakinja
Ti si opicena (na los nacin)
Malo se previse bavis vampirima i tim glupostima...
Ma brisi to sranje
Ti si cool!!
E, sad, jel itko vjeruje da ce netko odgovorit ovo odozgor?
  
pollcode.com free polls

Opis bloga i mene

Pa, ovdje možete saznati novosti iz moje škole(u tamo nekoj vukojebini), najsočnije tračeve, čitati isječke iz moje knjige, slušati moju najdražu muziku, gledati fora parodije...gotovo sve!
Smijeh zajamčen!!!!

A ja sam visoka oko metar sedamdeset, brineta, smeđe oči, barem jedan crtež negdje na tijelu... Čudan stil oblačenja, uglavnom crni tonovi, maskirne sive kargo hlače i traperice, po zimi hodam na kratke rukave, vječito imam majicu svezanu oko struka, trenutačno sam na ubitačnoj dijeti da skinem dvadesetak kilograma viška (već sam skinula pet) na kojoj sam već oko tri tjedna, mogu prebit svakog u školi(ne računajući učitelje, jer da probam bi dobila ukor), a mogla sam to i u vrtiću(prebila sam jednog tadašnjeg sedmaša koji me stalno zajebavo), vrlo sam prosta, smatram da imam prilično bolesni smisao za humor, naprosto sam ovisna o internetu i Jetixu (jedan super program sa crtićima non stop (najdraži su mi Oban Starracers, Shaman king, Naruto, Shuriken school i Witch)). Jednostavno sam ovisna o kompjuterskim igricama kao što su Warcraft, razni Tycooni i ER, ali imam i Playstation 2 koji igram uglavnom preko vikenda. Smatram da govorim engleski sasvim dobro, budući da sam počela gledati filmove s prijevodom čim sam naučila čitati, pa čak i prije, a u ladici imam nekih petnaestak diploma samo iz engleskog. Nekada sam išla na engleski u Crikvenicu, i prošla kao jedna od dva najbolja učenika. Drugi učenik je bio Danny. U biti, tako smo se upoznali. Krećem se u čudnim društvenim krugovima - imam najbolju frendicu - Golden dragon, i dva-tri najbolja frenda - Dannyja, Smješka, i Njonjija, ali sam na neki načim u zakonskom rodu sa njim, pa se valjda podrazumijeva da smo prijatelji... Mislim, kad netko provodi vikende kod tebe, trebaš se sprijateljiti s njim, nema ti druge. Ostale frendice su mi Yose, Cat, Black scorpion i Catwomen. I moja narav. Kada sam dobra, onda mogu biti najbolji prijatelj. Kada me raspizdiš, mogu ti biti najgori neprijatelj. Za sebe smatram da sam sposobna ubiti. Moj ujak kaže da sam namćor. Moja mama kaže da sam srce. Ja kažem da me moja mama oupće ne poznaje. Ona kaže da se ja skrivam iza maske grubosti ili tako nešto. Ne volim apsolutno nikoga. Sve što osjećam je dragost kada se igram sa svojim mačkama. A ni za to više baš nemam vremena. E, pa, to sam ja. Čini se malo predugačko, ali to je fakat sažetak. Mislim, mogla sam ja ići nadaleko i naširoko, ali nisam. Ili ipak jesam?

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Linkovi i sranja

Ako netko treba pomoć sa lektirom i referatima, neka me pita pa ću ovdje objaviti najbolje stranice za to.
I jedna nezaboravna i najbolja na svijetu, ako želite gledati bilo koji spot ili parodiju(ima čak i kitaubila), odite ovamo: www.youtube.com
A za sve ljubitelje umjetnosti jedna apsolutno super stranica: www.neon dragon.com . Kada to kliknete, pojavit će se jedna jadna slika neke trule smokve, a ako se to dogodi, kliknite na Neon dragon natpis sa strane i otvorit će vam se super stranica. smijeh
Jecna cool stranica sa Narutom: www.saiyanisland.com
Blog moje najfrendice: golden dragon
Yosin blog: yose
Kikin blog: k!k!n@
Catin blog: cat
Karlin blog: karla
Njonjijev blog (da, i on je napravio jedan, freaky je, sa lord of the rings temom) :Njonja

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Decoder-decode the message


Create your own message at BlingyBlob.com




Create your own at BlingyBlob.com









adopt your own virtual pet!



Kaj nije slatki?



Create a Lava Lamp