Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drakonnelvra

Marketing

Ponedjeljak, 9.5.'07. (valjda, u zadnje vrijeme nemam blage koji je datum)

Dakle, ko prvo pardon kaj nisam niš napisala o proteklih par dana, kao što znate, bila sam bolesna, nisam bila cijeli tjedan u školi... E sad imam tonu gradiva za nadoknađivat i PET jebenih testova za napisat... (sniff...) No, glavni razlog mog nepisanja je bio taj da mi je internet (opet) bio sjeban. Da, da, to i nije baš neka isprika, al bar je zdrava. Mislim, nije neka tipa: "krokodil mi je pojeo priključak"lud. Danas je bio najobičniji pon, dva sata matke, pa dva sata hrv pa dva sata biologije. Prilično dosadno. A Golden je bila mrzovoljna da je to bilo bolesno. Vratila se s onog svog crtalačkog proljeća, pa je stalno crtkala vampire po klupama. I na hrv su nas raselili. Pa mi je bilo dosadno pa sam slala ankete tipa: "ko ovđe misli da je ovo dosadno?" i to po razredu. Jebote svi su se potpisali. A trebali smo odredit vrstu rečenice (vremenska, načinska, blalaska, dosadna...) , a kad tamo sve neke filozofske rečenice!! Npr. "On je igrao kao da je najbolji igrač". Pa jebote, ako je igrao kao najbolji igrač, onda valjda JE najbolji igrač! No učiteljica se nije slagala sa mnom pa je raselila mene i Golden. Pih!! Čovječe jedva čekam doć doma, naučit kaj trebam (a to je puuuno) i nastavit pisat knjigu. Sad sam na 33. stranici, na opisu jednog lika koji će vjerojatno imat udjela u kasnijim dođagajima. Golden, pročitaj ovo i upoznaj se sa svojim budućim!!! Hehe, baš sam gadna...

P.S.: Ste gledali eurosong? Dansku? E pa probat ću je stavit, pjevo je neki transvestit, bilo je za krepat... Mislim, one noge u minjaku? A-a, ne ide to tako. Al prije toga, "pobjednica" , jer je pjesma SRANJE.

Eurovision 2007 - SERBIA - Marija Serifovic - Molitva



Koja obleka, e. Pjevačica je ružna, pa su u pozadinu stavili one Pamele, za fini kontrast, da se valjda vidi da nisu u srbiji samo ružne žene... Talkin' 'bout ugly women... check this out!!


Eurosong 2007 Denmark-Drama Queen



Ok, ovo nije baš ono kaj sam tražila, al se vide te "sexy" noge... MUŠKE noge!!!! Al ono, fakat...ma dajte, meni bi bolje stajala ta haljina!! Ja barem imam struk!! Ok, moram kopat da ga nađem, al je tu negdje!! A ONa ga nema!!

Switzerland 2007: DJ Bobo - Vampires Are Alive



Nisam ovo tražila, al znate kakav sam ja freak za vampirima... Pa pogledajte!! Cool je!!

Circle Circle Dot Dot - Jamie Kennedy and Stu Stone



Ok, nisam ni ovo tražila, al je fora jer kombinira rap i legiće!! Urnebesno!!

Post je objavljen 14.05.2007. u 14:15 sati.