Downgrade

29.04.2005., petak

Whatcha Drinkin'?

ah evo me napokon.. sve nešto kao nemam vremena, a zapravo ga imam i previše..
ne znam, danas sam nešto posebno smotana, od kad sam se probudila.. ipak najgore mi je kako sam zajebala na poslu i poslala jedan totalno idiotski mail.. slučajno, sa svim krivim informacijama.. i nedovršeno.. ma joooj.. užas..
na poslu mi je inače baš super, jer sam sama.. svi su u Opatiji na Windaysima.. i uživam :) a i petak je!!!
nadam se da će ovo biti dobar vikend.. nisam nigdje bila preko tjedna.. ali prošli vikend se zaredao petak, subota i nedjelja.. sva sreća da je nedjelja ipak ispala nešto mirnija (što se alkohola tiče) i u KSETu je bilo baš dobro.. Liarsi su ludi, što drugo reć..
inače jučer i danas slušam NoMeansNo i baš se veselim kaj se nešto priča da bi mogli opet doć... zapravo trenutno slušam Jello Biafra & No Means No - the sky is falling & i want my mom... zakon album!

NoMeansNo

a joooj što sam sada sretna.. napokon ću nabaviti HÜSKER DÜ - Makes No Sense... live video!! napokon!!!! jedva čekam da to vidim :)
uprvo sam dobila tu informaciju, i iako sam bila dobre volje cijeli dan, sad sam totalno super raspoložena.. i još me nema doma prek vikenda.. ma zakon..
dobro dosta moje euforičnosti..

pebacujem se na Huskere.. očito ne može proć dugo bez njih.. :)
i da ovo mi je tako smiješna slika da sam je morala staviti.. ovaj Greg Norton je stvarno presmiješam! koji brkovi :)
Grant Hart & Greg Norton

21.04.2005., četvrtak

New Day Rising

Never figured out eating 3 meals a day

slušam Hüsker Dü (po cijele dane, pa i sad) i zapeo mi ovaj stih.. smiješno mi je to, sjetila sam se da skoro ništa ne jedem zadnjih dana.. zaboravim, nemam vremena ili već nešto. jučer danas, ništa.. osim pive i štapića.. pa i to je hranjivo :)

Liars
like it matters, idem u nedjelju na Liarse!!! jedva čekam.. nemam na žalost ništa od njih, ali imam povjerenja u KSET i sigurna sam da će biti ludo. malo jesam kratka sa parama, ali izvući ću se nekako. definitivno ne želim propustiti taj koncert.. a i još mnoge koji slijede. u očekivanju sam da Dinosaur Jr. stavi još neke datume u europi, a sigurna sam da hoće.. za sada im je samo engleska, nizozemska i njemačka u planu.. ali ima dosta vremena od 12.6. do 7.7. kad im počinje američka turneja da utrpaju još koji koncert negdje bliže nama.
Dinosaur Jr. gledam redovito..



20.04.2005., srijeda

59 Times The Pain

ne volim one dane kada horoskop pogodi točno kako se osjećam..
ne volim ove dane koji me prate u stopu i čine me bezvoljnom i tužnom.
ne volim kad me jedna poruka može shrvati sasvim.. da se osjećam beživotno i raspuknuto.

i stavim si muziku koju obožavam, ali i ona sada samo budi uspomene.. i ponavljam si ja You gotta keep hanging on...
"Keep Hanging On"

Only angels have wings girl
And poets have all the words
The earth belongs to the two of us
And the sky belongs to the birds
You've given me so much happiness
That I'll wrap up and give you this song
You gotta grab it with both hands
You gotta keep hanging on...

...

Laying in each other's arms
We're sleepy, we begin to nod
And we start to dream of grandiose things
Oh, God, oh, God, oh, God
You gotta keep hanging on

14.04.2005., četvrtak

punk is a weird thing

Mike Watt

i da bili smo.. i bilo je tako odlično da ne znam što bi i rekla.. trebalo je doživjeti. ja kao da sam bila u nekom transu početkom koncerta, ali onaj dio nakon bisa me sasvim rasturio i iscrpio svu energiju iz mene.. taj čovjek je takva legenda i gledat ga kako svira taj bas je čista uživancija. a kad sam primjetila bubnjara i ovog na klavijaturama kako gledaju u njega dok sviraju, kao da ni sami ne mogu vjerovati da sviraju sa njim.. kao da gledaju boga :) a tako bi ga i ja gledala da sam sa njim na stageu hehe.. a kad su odsvirali Minutemen kao da je cijelu publiku ošinulo nešto u glavu :) ma ne znam.. i sad ga vidim tu pred očima sa svojim grimasama i kako cijelim tijelom svira taj bas.. šta drugo reć, nego jedan meni od najdražih koncerata definitivno! svaka čast KSET-u i Mati što su ga doveli..
a i Thermalsi prije.. iznenadila sam se kad sam ih vidjela gore, pa oni izgledaju tako mladi.. ali dobri su, stvarno jesu.. ali kaj ja mogu kad su mi sasvim u sjeni ostali.. od njih sam prije koncerta čula samo 3 pjesme kaj sam skinula sa njihove stranice.. i dobri su, vjerujem da će se oni dosta probit..
žao mi je što nisam imala fotić.. slikali smo nešto sa mobitelima ali to jesu dobre fotke za mob, ali na kompu ne izgledaju baš nešto..
ja bi opet.. da sam bar bila i u ljubljani jučer.. jer tko zna kad će i da li će ikad biti više prilika vidjet ga uživo..

NP - Minutemen - King of the Hill
Mike Watt & the Secondmen @ KSET
evo ipak jedna fotka sa koncerta.. nije tako loše ni ispala, a slikana je mobitelom.. (hvala Mali!)

08.04.2005., petak

_6.24 GB gluposti kaj je ines stavila

idem doma.. a što su mi priredili na poslu nisam mogla vjerovati.. ovo je lista koju su mi zbrisali sa servera jer kao kakve su to gluposti.. hehheeh.. a čudno mi je jedino što ne znam po kojem je kriteriju brisao kad je još dosta muzike i ostalo..

Arap Strap
Big Black
Bob Mould
Butthole Surfers
Calexico
Can
Cheap Trick
Chrome
Ciccone Youth
Conflict
Cramps
Damned
David Byrne
Descendents
fIREHOSE
Frank Black
Fugazi
Gang of Four
Government Issue
Grant Hart
Jim O'Rourke
Killdozer
Laurie Anderson
Love
Lydia Lunch
Meat Puppets
Mercury Rev
Minutemen
Morrissey
No Means No
NOFX
NoFx - Rancid, BYO split
Operation ivy
Peter Murphy
Primal Scream
Rancid
Screaming Trees
Sebadoh
Selector
Shellac
SKA-P
Suede
Sugar
Teardrop Explodes
Television
The Fall
The Go Betweens
The Mighty Mighty Bosstones
The Replacements
Throwing Muses
Thurston Moore
U.S. Maple
Vibrators
X



07.04.2005., četvrtak

now i got worry

minutemen

iiiiiii.... ne znam od kuda da počnem slušati sve što sam dobila, trenutno je na playlisti Minutemen ( post-mersh, vol. 1), Jon Spencer Blues Explosion, Mike Watt (ipak se bliži 12.), Folk Implosion.. pa na shuffle.. čisto onako da čujem na prvu, ali jedva čekam da svaki album zasebno u cijelosti kak spada poslušam od početka do kraja.. a još je toliko puno toga..
izašla sam pod pauzom u šetnju do sc-a odnijet ugovor i taaaako mi je falio moj mp3 player, da već vidim da ću možda već sutra ići kupiti novi.. kakva je to šetnja gradom, vožnja tramvajem bez muzike.. baš me briga što ću poslije jedva izgurat do kraja mjeseca, isplati se..
a sutra je petak, vikend.. a ja u sto dogovora i planova.. napokon dolazi fendica iz brazila koju nisam vidjela godinu dana, jedno dijete slavi rođendan na rezidenciji i već znam na što liče ti tulumi tamo.. druga frendica slavi ročkas sa roštiljem, i bauhaus u močvari.. (now i got worry)..
jedino razmišljam o idućem utorku i tako se veselim da vidim Mike Watta da mi ovo za vikend tak sve svejedno.. slušala sam i Thermalse što će svirati isti dan u KSETu iako bi rađe da je samo on, možda bi onda duže svirao, ali i ovi dobro zvuče, pa ajde..
hehhe.. ja ovo onako pomalo u razmacima pišem (mislim, što se i vidi u nabacanim rečenicama), da sam zapravo mogla poslušati cijeli post-mershe, vol. 1 iako ima 36 pjesama i totalno su odlični.. prema očekivanjima..
eh da, ima još nešto što me veseli.. čitam Dinu, i tako mi je odlična knjiga.. već sam na trećoj kući.. da, prvo čitam ove kao uvodne knjige od sina. mislila sam da neću imati baš previše vremena za čitat, budući da je svaka od nekih 500 strana, ali ispalao je da da su totalno zanimljive i lako čitljive da samo idu..

HISTORY LESSON (PART II)

our band could be your life
real names be proof
me and mike watt
we played for years
punk rock changed our lives
we learned punk rock in hollywood
drove up from pedro
we were fucking corndawgs
we'd go drink and pogo
"mr narrator!"
this is bob dylan to me
my story could be his songs
i'm his soldier child
our band is scientist rock
but i was e bloom
then richard hell
joe strummer
and john doe
me and mike watt
playing guitar


ova pjesma je sa albuma Double Nickels on the Dime koji još fali.. i ne znam na koji način to više i nabaviti..

o već je 15 do 4.. još malo i gotovo.. .do sutra :(

06.04.2005., srijeda

bliss


ma šta da pišem.. zadnjih tjedan dana sam tako malo radila, da mi je sad sve čudno tu sjediti.. zadnjih tjedan dana sam tako malo slušala muziku da me je strah.. zadnjih tjedan dana sam najviše visila na faksu :O.. barem sam prošla jedan ispit. vikend je ajde bio baš lijep, čisto uživanje..
danas je mali kupio kartu za Mike Watta :)))) eto, to je dobra vijest danas..
ak me pita tko što ništa ne pišem na blogu, eto zašto.. nemam kaj za reć.. nije da mi je nešto loše.. zapravo mi je baš dobro, ali ništa posebno za pričat..
šta ću kad me samo ljubav veseli.. ;)
i muzika mi fali.. ostala sam bez mp3 playera :( treba sad skupit novce za novi... a danas stiže nova pošiljka nove muzike.. puno puno toga što jedva čekam da čujem kako zvuči..
možda ću onda imati nešto novo za reć.

prepoznaje li tko ovu sliku? meni je na desktopu da lakše preživim do ljeta :)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>