utorak, 27.07.2010.

lijepom nasom u Donjim Andrijevcima

LIJEPOM NASOM U D.ANDRIJEVCIMA

KLIKNI NA GORE OBJAVLJENI TEXT DA BI VIDIO VIDEO

Objavljeno u 19:51 • Komentari (0) • Isprintaj#

CRNA KRONIKA-----SLAVONSKI BROD



SLAVONSKI BROD - Istražna sutkinja u Slavonskom Brodu saslušala je Romea Kuprešaka (30), Igora Primorca (29), Dragana Pilipovića (28) i Roberta Tišmu (30) koji su, kako stoji u kaznenoj prijavi, u nedjelju oko 6 sati ujutro iz još neutvrđena povoda i razloga brutalno pretukla Krešimira D. (29). On je sa grupom prijatelja prelazio preko pješačkog prijelaza na raskrižju Svačićeve i Vukovarska ulice, u neposrednoj blizini autobusnog i željezničkog kolodvora kada su se međusobno obračunali.

- Od četvorice privedenih, dvojica su se branila šutnjom,a dvojica su dala svoje iskaze. Stvarni razlog sukoba utvrdit će se daljom istragom. Nije se moglo utvrditi tko je među njima taj koji je zadao udarac od kojeg je Krešimir D. zadobio po život opasnu ozljedu, a Tišma je pomagao razdvojiti mladiće tijekom tučnjave. No, protiv sve četvorice i dalje stoji prijava za pokušaj ubojstva - rekla je sutkinja. Stanje Krešimira D. u brodskoj bolnici i dalje je neizvjesno, u komi je, bez svijesti, na aparatima i bori za život.

Objavljeno u 19:43 • Komentari (0) • Isprintaj#

CRNA KRONIKA


SLAVONSKI BROD - Vrlo teške tjelesne ozljede opasne po život zadobio je K.D.(29) iz Slavonskog Broda u tučnjavi između dvije skupine mladića u nedjelju oko 6 sati ujutro kod raskrižja Svačićeve i Vukovarske ulice u Brodu. Kako neslužbeno doznajemo, skupina od četiri mladića pješice je prelazila preko oblježenog pješačkog prijelaza, ispred kojeg je stajao zaustavljen osobni automobil u kojem su bila četvorica mladića. Što je bio povod i motiv da sva četvorica iziđu iz automobila i potuku se sa mladićima koji su prelazili zebru utvrdit će istraga, ali se zna da je jedan od mladića koji prelazli zebru u tučnjavi zadobio po život opasne ozljede.

Sudionici tučnjave su privedeni i nad njima se obavlja kriminalistička obrada, a 29-godišnji teško stradali mladić K.D. nalazi se na Odjelu intenzivne njege i reanimacije brodske Opće bolnice gdje se bori za život

- Mladić je dovezen u vrlo teškom stanju. Vanjskih ozljeda, osim krvarenja iz nosa nije bilo, ali ima vrlo tešku unutarnju ozljedu mozga i u komi je. Nalazi se na aparatima za umjetno disanje, prognoza je neizvjesna. liječnici nadziru sve vitalne funkcije-rekla je dr.Marica Teskera, glasnogovornica bolničkog Odjela za intenzivnu njegu i reanimaciju.U policiji utvrđuju sve činjenice jer neslužbeno postoje dvije verzije tog događaja: jednoj je mladić sam prelazio cestu a čevorica ga iz auta napala, po drugoj mladić je bio sa prijateljima i došlo do sukoba dvije skupine. Istraga je u tijeku.

Objavljeno u 19:42 • Komentari (0) • Isprintaj#

srijeda, 14.07.2010.

Novosti iz susjedstva (TRNJANI)



SLAVONSKI BROD - Obnova krovišta društvenog doma u selu Trnjanima kod Slavonskog Broda završila je tragično. Kako su priopćili iz PU brodsko-posavske, u ponedjeljak oko 13 sati prije završetka posla dvadesetosmogodišnji Marinko Bilušić, koji je s još nekoliko radnika radio na obnovi krova, slučajno je limenom pločom dotaknuo 10-kilovoltni električni vod i na mjestu poginuo. Iako je Hitna pomoć stigla vrlo brzo i unatoč pokušajima oživljavanja, mladić je podlegao posljedicama strujnog udara.

U brodskoj policiji kažu da nema naznaka kaznenog djela jer je riječ o nesreći na radu. Krov je obnovljen je da bi se izgradio tzv. protupožarni zid.

Nije to prva žrtva koja se dovodi u vezu s gradnjom mjesnog doma u Trnjanima. Naime 70-ih godina po završetku dnevnog posla dvojica su se radnika automobilom vraćala kući i nakon samo dva kilometra sletjela s ceste i poginula pa Trnjanci kažu da njihov dom kao da je uklet.

Objavljeno u 08:30 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

DOBRO DOSLI U DONJE ANDRIJEVCE
Email an Webmaster








value="location_id=gn:3190586&location_name=Slavonski%20Brod&time_format=24&unit_system=metric&lang=hr&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
/>
style="width:220px;height:150px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>Wetter Widget




YoWindow.com
yr.no










Get your own Chat Box! Go Large!



NOGOMET IGRICA












Website counter