četvrtak, 27.05.2010.

NAJPOZNATIJI ANDRIJEVCAN

IVICA BAJKAN KOVAC, SAMOSTALNI DRVOREZAC IZ DONJIH ANDRIJEVACA pronađen sa rekordnom količinom alkohola
Dodano 03.05.2009 u Vijesti iz regije



IVICA BAJKAN KOVAC, SAMOSTALNI DRVOREZAC IZ DONJIH ANDRIJEVACA pronađen je jutros u nesvijesnom stanju u kanalu u blizini Slavonskog Broda. Prema laboratorijskim nalazima MUP-a Brodsko-Posavske Županije, KOVAC je imao preko 4 promila alkohola u krvi. Zanimljiva je činjenica da je to najveća količina alkohola izmjerena na ovome području u posljednjih 10 godina.

Čak i stariji djelatnici policije sa ovih prostora tvrde da ovakav slučaj ne pamte. Podsjetimo vec sa 2 promila alkohola u krvi osoba ima velike smetnje u ravnoteži, fizičkoj kontroli, govoru i shvaćanju, zamućuje se vid, sa 2 do 3 promila osoba je izgubljena i dizorijentirana. Moguće je da ne osjeća bol pri ozljedi, javlja se povraćanje, a može doći i do gušenja, sa više od 3 promila osoba može pasti u komu, što je jednako razini kirurške anestezije...

Slučaj nesretnog gospodina KOVAC je stvarno poseban jer je došao svijesti kada su ga pronašli stanovnici obližnjeg romskog naselja.

"Vidio sam tog gospodina jutros kad sam sakupljao staro željezo", kaže očevidac Šaban, vođa spomenutog naselja te nastavlja:
"Nije bio uopće svjestan o čemu priča, taj pijani IVICA BAJKAN KOVAC pitao me jesam li vidio pivo u zraku, pivo na struju... struja-pivo, tako nešto je mrmljao, Ma kakva struja pa mi ovdje ni vode nemamo", rekao je Šaban novinarima.

KOVAC je zadržan u bolnici na daljnjim pretragama, ali na njegovu sreću život mu nije u opasnosti te će se potpuno oporaviti.

Objavljeno u 18:47 • Komentari (1) • Isprintaj#

petak, 14.05.2010.

Vjesti iz susjedstva




Svekrva nožem napala snahu zbog navodnog ljubavnika


Mlada žena zaradila je više ubodnih i reznih rana po nadlakticama i šakama pa je s teškim ozljedama prevezena u osječku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju.
Nožem je na svoju 28-ogodišnju snahu nasrnula u subotu 59-godišnjakinja iz malog slavonskog mjesta. Krvavi je obračun zaustavio sin koji se, kako doznajemo, u tom trenutku, oko 13.30 sati, vratio s polja te zatekao majku kako vitla nožem, dok je supruga bila oblivena krvlju. Mlada žena je zaradila više ubodnih i reznih rana po nadlakticama i šakama pa je s teškim ozljedama prevezena u osječku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju. Svekrva je osumnjičena za pokušaj ubojstva i privedena u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku.

– Posvađale su se, one se nikada nisu dobro slagale. Po selu se o snahi svašta priča pa je valjda svekrva to saznala i jako se u nju razočarala – ispričali su nam mještani. Po selu čak kruže priče kako snaha navodno ima ljubavnika pa mještani pretpostavljaju da bi upravo takve glasine mogle biti povod krvavom obračunu. Svekrva, odznajemo od mještana, teško bolesna.

Majka, sin i snaha, stanuju u istoj kući, a seljani kažu kako teško žive. Par je u brkau sedam godina, a imaju šestogodišnje dijete.

Objavljeno u 19:08 • Komentari (2) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.

Opis bloga

DOBRO DOSLI U DONJE ANDRIJEVCE
Email an Webmaster








value="location_id=gn:3190586&location_name=Slavonski%20Brod&time_format=24&unit_system=metric&lang=hr&background=#FFFFFF&copyright_bar=false"
/>
style="width:220px;height:150px;display: block;text-indent: -50000px;font-size: 0px;background:#DDF url(http://yowindow.com/img/logo.png) no-repeat scroll 50% 50%;"
>Wetter Widget




YoWindow.com
yr.no










Get your own Chat Box! Go Large!



NOGOMET IGRICA












Website counter