nedjelja, 25.03.2007.

...

...evo da vam se malo javim,sad sam mazno od stare laptop da mogu napisat ovaj jebeni post.inace stari mi uzeo komp zbog ocjena pa nisam bas cesto na blogu.inace dosta toga se dogadja i dosta toga ce se dogodit u iducih par dana,ali nebum sad o tome pisal jer necu imat o cemu pisat u drugom postu,pozdrav...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
rest in peace Shaen Cross

11:27 | NASERI (15) | Isprintaj | #

četvrtak, 08.03.2007.

Nagradna igra

Dakle morate pogoditi tko je na slici iz hrvatske hardkorpank estrade.
Prvi sto točnih odgovora dobivaju bogate nagrade.SRETNO:)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

APLOAD:Dakle glasovanje je završeno i igra je gotova,ali nažalost točan odgovor je bio ŠKORO,pod rednim brojem 3,dakle nitko nije pogodio.Hvala na sudjelovanju i više sreće drugi put:)

11:51 | NASERI (29) | Isprintaj | #

nedjelja, 04.03.2007.

rage against the machine

Dakle Rage Against the Machine bio je Američki rock bend zapažen po promicanju mješavine hard rocka i rapa (poznate kao rapcore), kao i po svojim ljevičarskim uvjerenjima. Na vrhuncu prije raspada u 2000., Rage Against the Machine je jedan od najpopularnijih političkih hard rock bendova svih vremena, i u svakom slučaju 1990ih. Trenutačno, tri člana benda—Tom Morello, Tim Commerford, i Brad Wilk—su članovi benda Audioslave, uz bivšeg pjevača Soundgardena Chris Cornella.
Rage je isnpiraciju dobivao iz ranog metala i rapa poput Public Enemya i Afrika Bambaatea,ali i od punk banda Clash.Spajanje raznih tipova rime i vokalnih izvođenja pjesmi, zajedno s Tom Morellovim virtuoznim sviranjem gitare, čine RATM teškim za svrstati u određeni glabeni žanr.
Članovi banda su Zach de la Rocha(vokal),Tom Morello(đitra),Tim Commerford(bass),Brad Wilk(bubnjevi).
Na početku Tom Morello je napustio svoj stari bend Lock Up i odlučio započeti novi. Morello je u jednom Los Angeleskom klubu upoznao Zacha koji je tamo repao. Predložio mu je da mu se pridruži. Morello je pozvao u bend bubnjara koji je bio na audiciji za Lock Up, Brada Wilka, dok je Zach nagovorio svog prijatelja iz djetinjstva, Commerfolda da im se pridruzi na basu. Ime benda je došlo od Zacha, Rage Against the Machine je trebao biti naziv njegovog albuma ali budući da nikad nije izašao iskorišten je za ime novog benda. Prvi nastup su imali u kući Timovog prijatelja. Ubrzo su snimili demo kazetu s 12 pjesmi i nakon što je nekoliko izdavačkih kuća pokazalo interes potpisali su za Epic Records.18. listopada 2000. Zach de la Rocha je odlučio istupiti iz benda, zbog različitih želja članova, te ponajprije jer je osjećao da bi daljnje postojanje potkopalo njihove rezulate kao glazbenika i aktivista.
Image Hosted by ImageShack.us

17:36 | NASERI (10) | Isprintaj | #

petak, 02.03.2007.

Skate shit or no shit

Pošto vam nisam dugo piso(tjedan dana uuu:)sad ću probat malo opširnije pisatrolleyes
dakle danas nisam imo škola pa sam iskoristio priliku za litl bit of skejt,sad sam došo kuć umoran ko isprcana deva.vozli smo od osam ujutro do sad,još smo vozli po jebenoj kiši(mater joj jebem).U biti dani sve brže prolaze a ja pokušavam što više to iskoristit(al neide)Sad imam malo odmora ono idem u školu tek u srijedu tak da mogu radit šta hoču,gdje hoču(nemojte sad mislit da ču radit nešt perverzno bolesno).
Jebote koji men kurac svaka druga reč u zagradi u pičku materinu,e da moram malo se odvič psovki(puno psujem).Ev opet jebena zagrada de bogte mazo šta mi je?!Si vat ajm toking abaut.De ajd idem sam sebi na kurac.pozdrav i evo par slikica.zdro
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Alen-no comly 360-flip
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ja-fakie half cab-flip
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sandro.360-flip
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Alen,Sandro i maznuta kolica:)

12:53 | NASERI (13) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.