ponedjeljak, 29.01.2007.

Evo report sa koncerta

Dakle krenuh oko dva sat s Matom i Nikolom za Zg.,ali njih su izbacili u Novskoj tak da sam ostatak puta išo sam.U Zagrebu me dočeko Luka(frend pank iz Novske)koji je bio pijan ko pička i nije znao za sebe,kasnije smo dočekali ostali dio ekipe i krenuli prema boogaloo i evo neka slike govore ostalo.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Mata i Nikola
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nikola,Ante and Luka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Neuspjela slika kak ja krvarim
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Bakterije
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sertić and JA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
NO MORE IDOLS
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Hlapička i Ante
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
The VAJBREJTORS
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
opet vibratorsi

Eto to je to,neda mi se više stavljat slika jer sam prejebeno umoran.ajte zbogom.

APLOUD(evo još dve slike)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
EVo ti ante jebena slika:)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja i mAtA

08:33 | NASERI (23) | Isprintaj | #

utorak, 23.01.2007.

Evo najave

Vive Le Punk!
25-1-2007
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

25.1.’07 četvrtak u 19:30 Boogaloo, Zagreb

U.K. SUBS (London)
UK SUBS, punk - rock legenda ispisana na tisućama kožnih jakni širom svijeta, nastavlja konstantu svojih turneja over godine obilježavajući 30 godina postojanja benda i punk rocka opčenito svirajući novim generacijama punk – rock mladeži, od kojih je večina bila tek u planu dok su njihovi roditelji gledali prvi nastup Charlie Harpera i njegovih UK SUBS na „Top Of The Pops“ (najgledanija glazbena emisija u Britaniji) 1978. godine sa svojim prvim singlom C.I.D.
Držeći se svog mota „U.K. Subs on tour forever“, nakon što su prosvirali sve britanske klubove, 1979. godine kreću na osvajanje svijeta i sviraju „svugdje gdje za to postoje uvjeti“. Europu prolaze uzuž i poprijeko (U.K. Subs su prvi band koji je svirao iza „željezne zavjese“), zatim Sjevernu i Južnu Ameriku, Japan, Australiju....svirajući godišnje i do dvjestotinjak koncerata.
U.K.Subs je band koji se pojavio ubrzo nakon Ramones, Sex Pistols, The Clash, The Damned, The Vibrators.... i već sa svojim prvim singlom „C.I.D.“ iz 1978. privlače veliku pozornost medija i javnosti. Potpomognuti podrškom svoje velike diskografske kuće „GEM Records“ (RCA) uskoro postaju najkonstantniji i jedan od najuspješnijih punk – rock bendova sa čak sedam učešća na „ UK Top 30“ između 1978. i 1981. Pjesma „Warhead“ postala je internacionalna punk himna, a u svoj repertoar su njihovu pjesmu „Down On The Farm“ uvrstili čak i Guns'N Roses na svom „Spaghettin Incident“ albumu. Njihovi albumi „Another Kind Of Blues“ (1979), „ Brand New Age“ (1980), „Crash Course – Live“ (1980), „Demolished Responsibility“ (1981) su došli do „UK Top 10“, a u štampi su U.K.Subs proglašeni najboljim punk – rock bandom nakon Sex Pistols, The Clash i Ramones. U svojih tridest godina karijere UK Subs su objavili dvadesetak studijskih albuma, brdo singlova, ep-ja i kompilacija.
U Hrvatsku su prvi put stigli 1987. godine gdje su u kultnom zagrebačkom klubu „Kulušić“ prosalvili desetogodišnjicu postojanja, zatim su nas obišli još nekoliko puta i bili jedan od rijetkih bendova koji su se usudili doći za vrijeme rata (1991), tako je njihov koncertni snimak iz zagrebačkog kluba „Jabuka“ iz 1993. g. objavljen kao bonus CD na njihovom albumu „Normal Service Resumed“ iz 1994 .g. Nakon toga UK Subs postaju redoviti gosti u Hrvatskoj gdje ih pulika prihvača kao svoj bend. Zanimljivo je da su osim bubnjara u UK Subsima još uvijek originalni članovi, legendarni Charlie Harper na vokalu, Nicky Garett na gitari i alvin Gibbs na basu. Njihova ovogodišnja turneja u znaku je obilježavanja 30 godina postojanaj beneda i punk rocka opčenito, a u Zagreb dolaze zajedno sa još jednim punk rock veteranima, također dobro poznatim hrvatskoj publici, legendarnim The Vibrators koji su također nedavno proslavili 30 godina postojanja. Koncert pod nazivom „Vive Le Punk!“ će se održati u zagrebačkom Boogaloou u četvrtak 25. siječnja s početkom u 19:30 sati, a kao predgrupe će nastupiti zagrebački punk veterani Eksodus te novi punk rock naraštaji, grupe No More Idols i Bakterije.

The Vibrators (London)
Britanske punk rock legende The Vibrators jedan su od bendova koji su uz Sex Pistols, The Clash, The Damned, Siouxie And The Banshees, i druge nastupili na prvom povijesnom punk-rock festivalu u londonskom Clubu 100 legendarne 1976. godine, tako učestvujeći u stvaranju novog stila nazvavši ga punk-rock. Njihova prva dva albuma, “Pure Mania” (objavljen licencno i kod nas u izdanju tadašnjeg Jugotona) i “V2” (oba objavljena za Epic/Sony), sa kojima su ušli u rock enciklopedije, slove za jedne od najboljih uradaka punk-rocka i novog vala, dok je pjesma „Baby, Baby“ i nakon 30 godina još uvijek hit širom zemaljske kugle. Sa njihovom pjesmom „Troops Of Tomorrow“ su se proslavili The Exploited, njihove pjesme su obradili mnogi bandovi pa tako Die Toten Hosen, GBH,...pa čak i REM. U svojoj karijeri koja je upravo napunila 30 godina objavili su dvadesetak studijskih albuma , desetak live albuma i bezbroj kompilacija, svirali sa bendovima poput The Stranglers, Sex Pistols, The Clash, Iggy Pop, UK Subs, Vice Squad, The Damned, učestvvali na mnogim festivalima, pa tako i više puta na največem tradicionalnom punk festivalu “Holidays In The Sun”, na kojem svake godine svira više od 100 punk-rock bendova iz cijelog svijeta, svirali turneje po Sjevernoj i Južnoj Americi, Japanu i gotovo svim europskim državama. Na svom posljednjem albumu „Punk – The Early Years“ (Cleopatra Rec) obradili su punk klasike poput „White Riot“ od The Clash, „Sheena Is A Punk Rocker“ od Ramones, „Pretty Vacant“ od Sex Pistols, „New Rose“ od The Damned, „Grip“ od The Stranglers, „Borstal Breakout“ od Sham 69, „Teenage Kicks“ od The Undertones,... od kojih čemo neke zasigurno čuti i na zagrebačkom koncertu.


Pretprodaja: (65 Kn): Boogaloo – Ulica grada Vukovara 68, Planet Music – Ilica 37, Kovač & Millennium – Masarykova 14, Free Bird – Tratinska 50, Klon – Preradovićeva 12 (na ulazu 75 Kn)

18:57 | NASERI (15) | Isprintaj | #

nedjelja, 21.01.2007.

N.G team vs Požega team

Eto jućer smo obavili all day skateing s dečkima iz požege koji su došli u naš šrot od grada prvi put.
Dočekali smo ih oko 10 na kolodvoru i morali ić do Sandra(sk8 druga)da si sastavi letvu.I bome bilo je jebačkog skateanje,zajebancija i malo alkohola,samo mi je žao što nisam dovoljno snimo(jebiga).I bilo je par bad ass trikova,npr.:switch ollie u bazenu,big ass 180 s đampice...itd.
Iako nije bilo dovoljno vremena,ni spotova(mjesta) za vozit bilo je ok.Nadam se da čemo opet zaletvat i saznat ko je bolji:)OI
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ETO NAS

13:01 | NASERI (10) | Isprintaj | #

četvrtak, 18.01.2007.

Oxymoron

Street pank band nasto oko 1989.godine.
Band je stvorio Sucker(vokal i gitarist) s svojim bratićem Bjoernom na bubnjevima,Martinom na gitari i Filzlausom na basu.
Bili si inspirirani pank i oi glazbom ranih osamdesetih.Prvi put su se pojavili na pank festivalu u njihovom rodnom gradu u Njemačkoj.
Poslje festivala bili su pozvani da sviraju na nekim gažama po Njemačkoj.Prvi singl im je izišo 1994.god. Beware,Poisonous!
Poslje toga odmah su podpisali rekord dil za album.Poslje jedne turneje basist Filzlaus napušta band i nije ga niko odmah mogo zamjenit.
Nakon dosta vremena dolazi im na bas njihov frend Arne.Pošto je oxymoron bio dosta mixed band na koncerte su im dolazili panksi i skinsi od početka.
Svirali su na dosta oi festivala gdje su svirali sa Cock Sparrerom,Angelic Upstartsima,Major Accident,P.T.T.B-om itd.
Nažalost orginalni član Martin napušta band i tako ga Chrissy na neko vrijeme zamjenjuje.Zadnja turneja im je bila Spirit of the streets u Europi sa Pistol grip i the beltone.
Image Hosted by ImageShack.us

10:23 | NASERI (12) | Isprintaj | #

subota, 13.01.2007.

devotchkas

Devotchkas je amerikan strit pank bend iz nju jorka:)
Band je dobio ime iz knjige Paklene naranđe(A clockwork orange) gdje devotchka znači djevojka.
Band su formirale 3 devojke 1996,a kasnije im je došla i četvrta.1998 su izdali prvi cd sa samo 4 pjesme,ali je prodano 5000 komada.
Pevaljka(Stephanie) im napušta band 1999,a zamjenjuje ju JJ.(đejđej).Promjenili su ime banda u The 99ns dvije godine poslje.
JJ. je bila vokal u albumu live fast,die young,ali kad je napustila band 2002.godine zamjenila ju je Jessica i promjenile su ime banda natrag u devotchkas.Ubrzo nakon toga su se raspali.oink
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

13:42 | NASERI (32) | Isprintaj | #

četvrtak, 11.01.2007.

Paraf and my days in life

Paraf je pank band koji je osnovan sredinom 1970-ih godina, postaju preteče novog zvuka na ovim prostorima i time zaslužuju vanvremensku titulu "očeva pank pokreta". Djelovali su na području Rijeke. Oni i Termiti stvorili su "Ri-rock" na kojem su frontmana "Termita" Predraga Kraljevića-Kralja proglasili prvim kraljem Ri rocka. Paraf su održali prvi nastup na Belvederu u Rijeci 31. prosinca 1976.
Nakon okončanih zavrzlama oko izgleda omota ploče i vještog kompromisa između banda i izdavača, te neizbježnog (i smiješnog) oporezivanja na šund, napokon se objavljuje prvijenac Parafa pod naslovom "A dan je tako lijepo počeo". Nakon objavljivanja ploče pjevač i gitarist Valter Kocijančić napušta Parafe ("...sve što sam imao za reći rekao sam na toj ploči..."). Godine 1980. izlazi kompilacija "Novi punk val" na kojoj su uvrštene pjesme Parafa ("Narodna pjesma") i nastupaju kao predgrupa engleskom bandu Rats na njihovoj jugoslavenskoj turneji.
U Parafima 1981. g. dolazi do izmjene članova. Umjesto pjevača Valtera Kocijančića dolazi pjevačica Pavica Mijatović pod nadimkom Vim Cola, dok na gitaru dolazi Klaudio Žic. Ubrzo nakon dolaska Klaudio Žic napušta Parafe kojima se pridružuju gitarista Mladen Vičić i klavijaturista Raoul Varljen s kojima mijenjaju stil i priklanjaju se novovalnom glazbenom izrazu. Uskoro izlazi singl "Fini dečko/Tužne uši" koji im najavljuje album "Izleti".
Nakon raspada Termita 1984. godine, gitarista Robert Tičić-Tica prelazi u Parafe i u toku snimanja ploče umire zbog urođene srčane mane. U prosincu izlazi i posljednji album Parafa "Zastave".


Image Hosted by ImageShack.us


Ev da nebude sam da pišem o bandovima,dobil neku inspiraciju da vam napišem neke pizdarije u posljednih par dana.
Iz dana u dan stara me ujutro probudi i sere kak mi odječa smrdi po cigaramaheadbang
popodne idem skateat izbailam se i poderem Sandra u maloj igrici skateasmijeh
Et i tak će vjerovatno i sutra bit,ali od ponedjeljka se sve mjenja jer počinje frikin faking škola.
Thats it.

21:12 | NASERI (12) | Isprintaj | #

utorak, 09.01.2007.

MDC

Evo pošto u zadnje vrijeme slušam samo mdc,pa da kažem par riječi o njima.
Dakle MDC je nasto u ranim osamdesetima iliti kasnim sedamdesetima kao i dead kennedysi,sviraju anarcho pank(koji mi se dost sviđa)
Bili su jedinstveni po imenu banda koji je na svakom albumu imo drugačije značenje npr.:Millions of Dead Cops, More Dead Cops,Millions of Deformed Children, Multi Death Corporations, Millions of Damn Christians and Missile Destroyed Civilization.
Orginalna postava banda je Dave Dictor(vokal),Ron Posner(đitra),Franco Mares(bas) i Al Schvitz(bubnjevi).Thats it!pozdrav
Nema sličice

16:24 | NASERI (14) | Isprintaj | #

nedjelja, 07.01.2007.

Stiff little fingers

Image Hosted by ImageShack.us
Stiff little fingers je pank band iz sjeverne Irske stvoren 1977.godine
Članovi banda su Jake Burns(vokal i gitara),Henry Cluney(gitara),Gordon Blair(Bas,napustio band i zamjenio ga Ali McMordie) i Brian Faloon(bubnjevi).Prije su se zvali Highway star,ali taj naziv im nije bio dovoljno panki,pa su se nazvali stiff little fingers,nazvali su band po pjesmi od Vibratorsa.U 11.mjesecu 1977. neki novinar ih je čuo uživo kako sviraju i bio impresioniran i ohrabrio ih da pišu svoje stvari.Lokalni fanzin(Alternative Ulster) ih je tražio da napišu pjesmu specijalno za giveaway flexi-disk(šta god to bilo).Kasnije im je napusti band Ali McMordie i zamjenio ga je Bruce Foxton koji je nakon 15 godina napušta band,a zamjenjuje ga Ali McMordie(opet)!I došao im je novi bubnjar Steve Grantley.2003. S.T.F izdao je deveti album pod imenom GUITAR AND DRUM koji je uključivao i posvetu Joeu Strummeru pod nazivom Strummerville.I to bi bio kratak opis povijest banda.

21:14 | NASERI (18) | Isprintaj | #

petak, 05.01.2007.

post bez slika

Pošto me ljudi(vepar) zajebavaju što na svakom postu stavljam slike,ovaj post će bit čisto rječi.
Eto prekjučer smo Alen(frend) i ja išli sk8at u Sl.Brod,bilo je jebeno sam što treba od kolodvora do sk8 parka pol sata,al bilo je dobro(što bi značilo stao sam u govno al sam svejedno vozio):)I tako malo učim preko dana,a ostali dio dana se samo zajebavam što nije dobro jer bi trebo ove praznike iskoristit.E da moram nagovorit starce da me puste na Subse i Vibratorse 25.1 u Zagreb što če bit dosta teško.Al evo to je sve od mene pozdrav svima koji su ove govnarije čitali,ZDRAVO!

17:24 | NASERI (12) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 01.01.2007.

Happy New years scumbags

OI nemog baš pisat jer sam gotov(pijan i zabrinut).Al ovaj je bio najbolji doček do sada,neću pisat više jer nemam šta pisat,neka slike presude kome se to nesviđa neka mi popuši kurac.oi
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
čestitke
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Wild man Mlinac
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
on the street
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Some guy(sa mojim hajnekenom)ja i vepar
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Obiteljska broj 1
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
obiteljska broj 2
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ara,Gasho,Mlinac
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Gasho and Vepar i sinovi
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Gasho,ja Ramones guys and a fucking vepar
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nikola i ja
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nikola i Tomi

Eto to je to,a sad se svi odmorite i otrijeznite do iduček posta.poz

02:38 | NASERI (12) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.