subota, 28.04.2007.

:)lol

Puteru, puteru

Muzika se osjeca u noci
ne voli te niko kao ja
jorgani su otvorili oci
vesela je nasa postelja

Ko li nam to kuca u po noci
to nas tvoja mati siluje
tvojoj majci iskopat cu oci
nek je dobri otac miluje

Ref. 2x
Puteru, puteru
treba ti junacina
puteru, puteru
treba ti junacina
(ja sam tvoja seljacina)

Muzika se osjeca u noci
ne voli te niko kao ja
poslat cu ti suze ove noci
volio te jedan grubijan

Ja sam tebe prvi poljubio
ja sam tebe svemu naucio
nek te sada odlikasi ljube
u zivotu propalice gube

22:08 | NASERI (22) | Isprintaj | #

srijeda, 25.04.2007.

28.4 anti nowhere league

A celebration of 30 years of punk rock
ANTI NOWHERE LEAGUE (London)
KUD IDIJOTI (Pula)
POGREB X (Vinkovci)
SKRETNIČARI (Zagreb)
28.04.2007. subota u 20 sati Boogaloo, Ulica grada Vukovara, Zagreb

Nakon uspješnog festivala „Vive Le Punk - A celebration of 30 years of punk rock“ slijedi nastavak velike punk rock fešte u znaku obilježavanja tridesete godišnjice punk rocka pod nazivom „Vive Le Punk! 2 - A celebration of 30 years of punk rock“ koja će se održati u zagrebačkom Boogaloou u subotu 28. travnja s početkom u 20 sati, a na kojoj će nastupiti legendarni londonski punk rockeri Anti Nowhere League, pulski KUD Idijoti, vinkovački Pogreb X i zagrebački Skretničari.

Punk rock legende Anti Nowhere League su nastali u londonskom Tunbridge Wellsu početkom 1980. godine nastavivši tamo gdje su Sex Pistols stali. Anti Nowhere League su poznati širem krugu slušateljstva po tome što je Metallica obradila njihovu pjesmu "So What“, nakon čega je izašao i cijeli album sa obradama pjesama Anti Nowhere League pod nazivom "So What“. Prva veća turneja bila je "Apocalypse Tour“ sa tadašnjim predvodnicima punk scene The Exploited, Chron Gen i Anti Pasti. Njihov prvi single "Streets Of London“ izlazi 1981. godine i odmah dolazi do prvih mjesta na top listama, a u isto vrijeme biva zabranjen zbog "nepodobnih riječi“. Slijedi turneja sa tadašnjim punk rock zvijezdama The Damned, pa prva vlastita turneja nazvana "So What Tour“ na kojoj su ih pratile grupe Chelsea, Chron Gen i The Defects. Prvi album "We Are The League...“ (WXYZ Records) izlazi 1982. a danas slovi za jedan od najboljih punk rock albuma svih vremena. Slijedi prva američka turneja sa također tada vrlo popularnom punk rock grupom UK Subs pod nazivom "Hardcore Storms America" 1983. godine u sklopu svoje turneje dolaze i do Zagreba gdje sviraju u sklopu "Zagrebačkog Muzičkog Bienala“ u rasprodanoj dvorani "Rans Moše Pijade“ (danas Boogaloo Club) i snimaju svoj legendarni live album nazvan "Live In Yugoslavia“ koji je objavljen iste godine za I.D. Records i biva proglašen za jedan od najboljih punk rock live albuma. Slijedi album "Perfect Crime“ (1987) nakon kojeg se Anti Nowhere League razilaze. No kada Metallica poziva Animala (vokal) na svoj londonski nastup da kao gost odpjeva pjesmu "So What“ koju je Metallica uvrstila na svoj album "Garage Inc“, ponovo se rađa želja za svirkom i Anti Nowhere League se ponovno okupljaju. 1997. godine izlazi povratnički album "Scum“ i ep "Pig Iron“ te brojni live i kompilacijski albumi. 1996. godine ponovno posjećuju Hrvatsku kao headlineri poznatog festivala "Fiju Briju“ koji se održao u zagrebačkoj dvorani Doma Sportova, a deset godina kasnije dolaze na festival "Viva La Pola!“ u Pulu. Nedavno su se vratili sa vrlo uspješne turneje po Australiji i Novom Zelandu. Ovo će biti njihovo četvrto gostovanje u Hrvatskoj koje je dio turneje po festivalima koji obilježavaju 30 godina punk rocka širom svijeta kao i promotivna turneja njihovog posljednjeg albuma "Pig Iron“ koji je objavljen krajem 2006. za njihovu vlastitu diskografsku kuću "Nowhere Records“. Anti Nowhere League će u subotu 28.4. 2007 nastupiti u zagrebačkom Boogaloo, gdje će se dogoditi pravi punk festival pod naziovom "Vive Le Punk! 2 – A Celebration of 30 anyversary of punk rock“ na kojem će nastupiti i pulski KUD Idijoti, vinkovački ponovno okupljeni Pogreb X, prvi bend legendarnog Satana Panonskog, autori većine Satanovih hitova i zagrebački punk rock veterani Skretničari.

Image Hosted by ImageShack.us

07:13 | NASERI (7) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 23.04.2007.

Report

I da konačno je prošo taj contest u Brodu,evo malo duži report.Došah na kolodvor u osam jer je vlak trebo ič u 8.16 al onda sam popizdio kad sam čuo da taj jebeni vlak neide subotom(pičku materinu),a drugi vlak za brod ide tek u 10. i sad koji ču kurac radit 2 sata,nemogu se vratit kuć jer su mi tamo starci koji misle da sam u školi.Otišo preko puta kolodvora u kafić na pivo popušio par cigara i tak prošlo dost vremena.I tak došlo deset sati i došo Dalja(frend) na kolodvor pa smo krenuli zajedno za Sl.Brod.Čim smo došli krenuli smo prema Attack skate shopu jer mi je trebo grip tape za jebenu dasku,i dobijem besplatno jebeni grip jer je žena rekla da je zgužvan i da mi ga nemože prodat:)hahahaha.Nakon pješačenja par kilometara došli smo do skate parka,prvi dojmovi bili su fenomenalni,muzika je derala,novi elementi su bili gotovi,bilo je pun kurac piva i prepuno skejtera.krenulo je malo zagrijavanje uz pivo i cigaru.Nakon zagrijavanja otišli se ja i moj imenjak prijavit za contest(nije bilo puno para za prijavu...25kn)I tak sve bilo u redu dok nisam sazno da vozim 3. po redu,onda me malo trta uhvatila,al nakon par piva bilo je sve ok.I tak vozimo li vozimo kad konačno dolazi ostatak N.G ekipe,Sandro(frend)se brzo prijavio i reče čovek na mikrofonu da contest počinje za par minuta svi se usrali i počelo dobrano vježbat.I malo po malo zaletih se na box ollie gore double kickflip out ljepi lend i bum ODE JEBENA DASKA.Popizdio sam jer sam onda moro uzet od frenda sk8 da bi de natjeco(koje sranje!)
Svako je imao minutu i pol da pokaže šta zna,uspio sletit čak dva jebena trika(u pičku materinu),i to su buli boardslide na railu o ollie manual na boxu.Sjebalo me to što nisam naviko na tuđi skate,al jebiga šta čes.Sandro nije bio loš al jebiga sletio je samo boardslide niz rail ali i to je nešto,neki nisu ništa napravili.Contest je tajo do nekih šest sati poslje contesta bilo je dodjeljivanje nagrada.I to je to krenuli natrag za našu voljenu Gradišku mrtav umoran bez jebene daske!!!AH da evo par slika i odmah najava u subotu u Zagrebu Skate contest 2. po redu contest 3p toura.Zdro
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
zagrijavanje
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
jebiga ode daska
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Dalja i Poljak
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ruljetina
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pobjednici i njihovi god deam čekovi

09:01 | NASERI (8) | Isprintaj | #

petak, 20.04.2007.

VICE SQUAD

Dakle vice squad band koji se okupio 1979.godine.Sastav banda bio je Beki Bondage(vokal,pravo ime joj je Rebecca Louis Bond),Dave Bateman(đitara),Mark Hambly(bass) i Shane Baldwin(bubnjevi).Njihova muzika je nešto između straight-ahead aggresice rock i power popa(to sam negdje pročito)Kasnije je band potpuno promjenio članove Paul Rooney je bio na đitri,Michael Gianyuinto na bassu i Tony Piper na bubnjevima.Nova postava banda uspešno je završila njihovu turneju Social Chaos u Europi i USA-u.Novi Vice Squad izdo je nekoliko cdova od kad su se ponovno okupili s nazivom Resurrection,na kojem su bile stare pesme,a nekoliko i novih kao:Get a life,Lavender hill mob,Lo-Fi life i nove verzije Last rockers i Stand proud,Stand strong.ps.:ispričavam se što je tekst u kurcu ali nisam mogo ništ bolje naći o bendu.
Image Hosted by ImageShack.us

11:54 | NASERI (2) | Isprintaj | #

srijeda, 18.04.2007.

Sick again

Pozdrav nakon dugo vremena,evo da vam se javim bil sam na moru preko ovih so called praznika.
Bilo je jebeno svaki dan 6-7 sati vožnje letve,Ekipa je tamo zakon(evo im pozdrav ovim putem) likovi voze godinu dana i rasturaju.
Inače jedva čekam contest u subotu,sam neznam još koji je plan i tko če se sve natjecat od Gradiščana(sandro nebudi pizda i natječi se!!!)
Bum vam napisal report u ponedjeljak kak je bilo.Eto to je to pozdravljam vas sve,i posebam pozdrav Magdaleni;)
evo par slika:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
b/s boardslide
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
f/s boardslide
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Lovro ollie sa đampice
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
f/s 180
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pop shove-it za kraj

10:20 | NASERI (2) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 02.04.2007.

contest u Brodu

Dakle evo najave 21.4.2007 skate contest u Slavonskom Brodu,garantiran dobar provod.
ujutro zagrijavanje pred contest popodne contest a navećer koncert nastupaju:stimung,yula,dolibasija,breaking the 4th wall,undercover motherfucker,a kasnije d&b party.Tako da obavezno dođite!!!pozdrav
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
APLOAD!
Jucer smo posjetili malo Brod pa evo par slika.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
in the vlak
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
na kavi(sandro lijevo,alen u sredini,kreso desno)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Tomi,Kreso i Prka tri seksi momka
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
sandro 180

to je to.

17:03 | NASERI (27) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.