Blog o dijetama

ponedjeljak, 04.07.2005.

ECA

Pošto je sada, doduše prekasno, došlo vam svima iz guzice u glavu da bi bilo OK skinuti koju kilu, ljeto i to, napisat cu vam nesto o najucinkovitijem fat burneru ikad smisljenom. Radi se o kombinaciji efedrina, kofeina i aspirina.

Efedrin je u svojoj osnovi amfiteamin, speed. totalno pogadja u neke centre u mozgu da imate energije i volje kao nikad. Sat vremena vitlanja bicikla vam postaje smiješna cifra, dva treninga dnevno piese of cake. najveći problem, efedrin STVARA JAKU OVISNOST. Kada se sam uzima, uzima se max oko 180mg. Nije legalan!!!!
Racunajte da mjesec dana uzimanja efedrina znači nepokretnost iz kreveta kroz slijedeća 3 tjedna.

Kofein radi ono što kofein radi. Podiže lagano tjelesnu temperaturu, ubrzava puls i diže krvni tlak. 200mg kofeina je neka gornja granice do koje on ima smisla (to je oko 4 velike salice najcrnije kave koju mozete zamisliti, i to zamislite da popijete odjednom)

Aspirin, nisam siguran u kojoj dozi, ali u odjredjenoj dozi ne snizava temperaturu jako, ali siri vene i tako omogucava da vise krvi prokola njima, uz to i utječe na kapacitet plučnih kapilara tako da možete i više kisika unositi.

Eto....ovo vam je nelegalna kombinacija, koja postoji i bodybuilderi je koriste za skidanje sala....ja nazalost nemam afiniteta prema efedrinu pa nisam niti zelim probati, ali vas obavjestavam da postoji.

Jos nesto: salo se moze skinuti samo tako da izgori, trbusnjaci ne skidaju salo s trbuha, o prehrani ovisi 70% rezultata vjezbanja!

- 17:26 - Komentari (13) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>