Zanosna žena - romantika - Blog.hr

četvrtak, 27.05.2010.

Zanosna žena

Stajao je na dogovoreno mjesto i čekao djevojku o kojoj mašta već neko vrijeme. Bila je to visoka, vitka, dugokosa brineta. Imala je oči poput mora plave i duboke. Njezine obline mamile su poglede prolaznika. Mnoge je noći proveo neprospavane maštajući kako zavlači ruku ispod njezine kratke suknje.
Danas je tu spreman na svoj prvi susret s njom. Nije bio siguran kako je uspio nagovoriti je na ovo. Bio je uzbuđen zbog toga. Jasno je mogao čuti svoje srce kako divlje kuca dok je čeka. Pribojavao se kako će sve ispasti a ipak želja za njom bila je veća od svega.
Zadubljen u svoje misli nije niti primijetio kada se stvorila ispred njega. Nasmijana i tako privlačna de je jedva mogao progovoriti ijednu riječ. Pogledom je pratio svaki dio njezine pojave ispred sebe. Bože kako je privlačna, seksipilna i zavodljiva, pomislio je u sebi dok je i dalje stajao zbunjeno ispred nje. Pružila je svoju ruku prema njemu i ovlaš ga dotakla po licu, osjetio je strujanje nabijeno erotikom u tom dodiru. Teškom mukom savladavao sebe da ne dozvoli da ga obuzme divlji napad strasti koju je osjećao prema njoj.
Pošli su njegovim autom negdje na neko mirnije mjesto. Dok je vozio bacio je pogled na njezine vitke i duge noge , koje je prekrižila kada je sjela. Suknjica se malo više podigla i otkrila bedra. Imala je samostojeće čarape. Osjetio je kako mu puls ubrzava dok mu njegov libido raste. Znala je, točno je znala kako treba sjesti, kako treba pomaknuti nogu, kako uzdahnuti, kako pogledati nekog ispod obrva, bila je prava zavodnica. Uzdahnuo je duboko dok je svoje misli pokušavao skrenuti na cestu ispred sebe, stiskao je volan kao da će mu ispasti iz ruke. Nije mogao dugo odoliti da se ne okrene još jednom prema njoj. Ovaj put mu se pogled zadržao na njezinoj ovlaš raskopčanoj bluzi. Imala je tako lIjepe i čvrste grudi koje su izvirivale svaki put kada je udahnula. Seksualni naboj u automobilu je postajao tako jak da su se teškom mukom savladavali da ne stanu na sred ceste i divlje se bace jedno na drugo. Znala je to, osjetila je da je vrijeme da se pomakne s mjesta, polako i mazno privukla je ruku na njegova bedra, osjetio je njezin dah na svom vratu, palila je u njemu takvu vatru da je mislio da će mu eksplodirati čitavo tijelo. Bila je strastvena, bila žena o kakvoj je maštao tako dugo,radila je sve ono što je oduvijek htio. Znala je kako muškarcu zavući ruku u hlače dok je koncentriran na vožnju. Radila je to tako profinjeno i drsko u isto vrijeme. Odjednom je osjetio njezine vlažne i meke usne na svom libidu. Nije više mogao izdržati, ovo je bilo previše uzbudljivo da bi mogao nastaviti voziti. Zaustavio se uz rub ceste i divlje je uhvatio za glavu i privukao je k sebi, ljubio ju je požudno i divlje. Zavukao je svoju ruku ispod njezine suknje i osjetio kako je vlažna i napaljena. Bilo toliko dobro da nije htio da se tu nastavi. Želio ju je u svom stanu, na svom širokom krevetu. Primio je njezinu glavu u ruke, podigao je i pogledao u oči, jedva je disala od uzbuđenja. Poljubio joj je usne i oči, spustio svoj poljubac na nabujale grudi i jasno čuo srce koje je divlje kucalo.Tiho joj je šapnuo na uho da ne želi da ovo završi tu na cesti.
Sabrali su se i nastavili dalje vožnju. Nije bilo daleko ali u tom trenutku sve je izgledalo kao da nema kraja. Ona je popravila svoju frizuru i razmišljala o tome da li su joj usne još uvijek našminkane a on o tome kako želi što prije stići do svog stana.
Kada je konačno parkirao automobil ispred svoje zgrade, pogledali su se i bez riječi složili da ono dobro tek dolazi.
Ključevi njegova stana svojim zveckanjem su podsjećali na to da je u svom prostoru. Oduvijek je maštao da u njemu vodi ljubav sa ženom koja je bila prava zavodnica. Upravo ovakva kakva je bila ona.
Prišao joj je i polako počeo skidati dio po dio njezine odjeće. Otkopčavao je bluzu polako i sporim pokretima dok ju je promatrao kako zatvorenih očiju uzdiše. Ljubio joj je vrat i jezikom je svojim radio kružne pokrete na uzbuđenim bradavicama koje su skočile i postale tvrde. Ljubio je svaki dio njenog uspaljenog tijela. Koža joj je bila meka i mirišljava. Drhtala je od strasti. Spustio je svoje usne do njezinog međunonžja. Jezikom je napravio nježni pokret oko njezinih usana. Uzdahnula je od užitka . Pogledao ju je u oči koje su ga molile da ne prestaje. Izvijala se i bila je spremna na sve za taj osjećaj koji je budio u njoj. Osjetio je njezinu ruku na svom nabreklom udu. Nježno ga je milovala Spustila se na koljena i uzela ga u usta. Zavlačila ga je dublje, bila je tako topla da je imao dojam da će puknuti od užitka.
Nije htio da svrši u njezinim ustima, ne još. Podigao ju je i sada već nervoznim pokretom skidao preostalu odjeću s nje. Drhtala je pod njegovim dodirima. Sviđao mu se osjećaj kako podrhtava dok je miluje.
Odjednom je prestao. Predložio je da se malo ohlade i popiju čašu vina. Dok je točio vino u čašu pogledao ju je kako i dalje diše duboko i uzbuđeno. Htio je da ovaj trenutak potraje duže jer je o njemu maštao dugo i nije želio da završi tako brzo.
Ispijali su vino šutke i svatko u svojim mislima. Fasciniralo ga je to što je bila žena koja nije puno voljela pričati. Riječi im u ovom trenutku nisu ni trebale. Okrenuo se i pošao staviti neku muziku da razbije tišinu koja je nastala u prostoriji. Prišao joj je i privukao na svoje grudi. Lagano su se njihali u ritmu muzike. Jasno je mogao osjetiti miris njezina parfema koji je mirisao na cvijeće, baš kao i čitavo njezino meko i podatno tijelo.
Rekla je da mora do tuša. Skinula je ostatak svoje odjeće i nestala u kupaoni. Čuo je šum vode u tuš kabini. Zamislio ju je ispod tog tuša, golu i u sapunici, kako trlja svoje napaljeno tijelo.Takve misli su u njemu pobudile životinjski nagon. Nervoznim i uzbuđenim pokretom skinuo je sa sebe ono malo odjeće što je ostalo i krenuo za njom. Na ulazu u kabinu na trenutak je zastao i odmjerio je njezino golo tijelo od glave do pete. Bila je tako privlačna i izazovna. Ponovo je u njemu proradio nagon za njom. Disanje mu je postalo duboko i ubrzano. Zakoračio je unutra i dok je voda tuša kapala po njima prišao joj je i divlje ju je počeo ljubiti. Uzdisala je i izvijala se ispod njegovih dodira, namještala je svoju guzu i davala mu do znanja da ne želi više čekati, već ga želi sada i tu. Bio je lud od želje za njom. Naslonio joj je ruke ne zid tuš kabine dok joj je lice bilo pripijeno uz mokre pločice. Divlje je ušao u nju. Kriknula je od užitka, poželio je ostati tako zauvijek. Bila je tako topla da je imao osjećaj da je svoj ud gurnuo u vatru . Voda tuša je i dalje curila po njima dok ju je on nabijao na tom zidu i grizao joj vrat, stiskao uspaljene grudi a ona se izvijala ispod njega i nabijala još dublje. Vrištala je od užitka a on je obuzdavao sebe da ne svrši suviše brzo.
Okrenuo ju je prema sebi, želio joj je gledati u oči dok je u njoj. Bila je mokra i skliska od sapunice ali mekoća njezinog tijela budila je u njemu još veći žar. Obavila je svoje ruka oko njegovog vrata a nogama ga je obujmila oko struka. Čvrsto ga je stisnula uz sebe i osjetio je da je blizu kraja, uzdasi su joj postajali sve dublji a pokreti sve brži. Čekao je ovaj trenutak tako dugo i sada je tu. Primila se rukama za cijev tuša i vrisnula tako jako dok je on ispuštao svoje sjeme zadovoljstva u nju. Grč im je preuzeo tijela i glasan krik zadovoljstva parao je kupaonu. Trenutak u kom su oboje svršili bio je čaroban. Disali su još uvijek duboko i zadihani su ostali tako još neko vrijeme ispod tuša. Trebalo im je nekoliko minuta da dođu k sebi od strasti. Završili su tuširanje i ogrnuti ručnicima otišli do sobe i ispili do kraja vino koje su prethodno natočili. Ostatak večeri proveli su u razgovoru i nježnim dodirima. Bio je zadovoljan što je napokon imao ženu koju je tako dugo priželjkivao. Ove večeri bila je njegovo ostvarenje snova. Bila je žena koja zna probuditi maštu svakog muškarca. Seks s njom u njegovoj kupaoni bio je nešto izvan njegovih očekivanja.
Već je bilo kasno i ona je predložila da ju odveze doma. Polako je ustala i laganim pokretima navlačila svoje samostojeće čarape na svoje duge i vitke noge. Promatrao ju je dok je to radila s toliko profinjenosti, senzualnim pokretima je sve radila, baš kao žena koja zna da je netko u tom trenutku promatra. Dok je zakopčavala dugmad na svojoj košulji iznenada je u njemu pobudila želju da je još jednom dodirne. Prišao joj je s leđa i nježno je zagrlio dok je prstima otkopčavao košulju koju je upravo zakopčala. Zabacila je glavu unatrag i obujmila je svoje ruke oko njegovog vrata. Odjednom su se našli razodjenuti na njegovom krevetu. Ovaj put vodili su ljubav nježno i polako, s puno strasti i užitka. Svoje duge nokte zabijala je u njegovu kožu svaki put kada bi napravio pokret kojim je ulazio dublje u nju. Škripa kreveta pod njima postajala je sve brža. Pokreti sve snažniji.Trenutak kada su oboje svršili uz glasne krikove postao je stvarnost. Stvarnost da su vrhunac ove večeri doživjeli kao nešto najljepše što su mogli zamisliti. Još su neko vrijeme ostali tako zadihani na krevetu, zagledani u neku točku koju su samo oni vidjeli u tom trenutku.
Morala je poći. Spremila je na brzinu svoje stvari razbacane po sobi i užurbanim pokretima popravljala šminku i frizuru. Nevoljko da se pomakne iz kreveta u kojem je još uvijek osjećao njezin miris krenuo je obući se.
Kada je bila gotova nježnim glasom mu je rekla da je spremna za pokret. Na izlazu iz stana morao ju je još jednom obujmiti oko struka i stisnuti uz sebe da osjeti još jednom njezino vitko tijelo pod svojim rukama. Upijao je miris njezinog parfema, duboko je uzdahnuo i tom gestom joj je dao do znanja da je sretan zbog ove večeri u kojoj je podarila svoje predivno tijelo njemu koji ju je tako dugo želio imati. Bila je žena o kojoj svaki muškarac mašta. Sretan je bio zbog toga i svoje zadovoljstvo htio je prenijeti na nju tako što je svojim stiskom rekao više od riječi.
Vožnja do grada trajala je prebrzo. Na izlasku iz automobila zagrlio ju je još jednom, usne su im se nježno dotakle i šapnula mu je na uho da ga želi više od jednom. Naravno da je želio i on nju. Pogotovu nakon ovako provedene večeri nabijene strašću s njom.





Uploaded with ImageShack.us

| 12:39 | Komentari (2) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.