O svemu by DARGAN

nedjelja, 23.10.2005.

Big Brother specijalci


Hehehehe, večeras da se malo osvrnem na Big Brother special (RTL, od 22.10.2005.).
Prosto ne znam kako sve to funkcioniše tamo na zapadu, čuo sam da se njemački Big Brother pretvori u pravo orgijanje, stanari su kao pravi porno glumci, ne mogu da se obuzdavaju (i ne žele), lakše se dogovaraju oko zadovoljavanja sexualnih potreba. Čitao sam i o egzibicijama stanara još nekih drugih država, čitao ali ne i gledao. Šta ja sa hrvatskim Big Brotherom?
Kada bi neko sa ovih područja pokušavao da opiše neku zanimljivost ili zgodu iz ove kuće, šta bi mogao da istakne? Možda bi najveću inspiraciju trebalo da izvuče iz Big Brother special emisije koja se prati subotom u kasnom terminu jer može da sadrži neke scene i priče koji nisu preporučljivi mladim generacijama. A šta se zapravo dešava u toj specijalnoj emisiji?
Big Brother special obiluje "lovačkim" pričama stanara o njihovim sexualnim podvizima iz prošlosti, možete vidjeti i čuti cure kako se žale na šumu dolje (jer se nisu uspjele izdepilirati ni posexati već mjesec ipo), dečki razgovaraju o "vlažnim" snovima, masturbaciji i takmiče se ko ce bolje i jače prdnuti. Naravno, tu je i poneka scena ispod tuša u kojoj možete vidjeti cure kako se tuširaju u paru i to u kupaćim kostimima, dečke koji su nešto odvažniji pa se tuširaju goli. Sve to i još poneka scena presvlačenja u kojoj se možda nekim slučajem vidi i nečija sisa i prizor šetanja u tangicama daje potpunu sliku svega. A prava akcija nastane kada se popije određena doza alkohola, svi se opuste, smješe, pjevaju i poslije toga još dugo ne zaspu pjevajući u spavaonici Thompsonove pjesme (kako Neretva nosi Srbe i dozivaju Antu Pavelića - prizor iz muške spavaonice od 21.10.2005. u 3:10 koji nije prikazan u dnevnim emisijama a Bogu hvala ni u specialu)!
A kome treba ovakva vrsta voajerizma? Ko bi se još uspio zainteresovati ili čak napaliti na sva ta (ne)zbivanja u kući? Oni koji jedva čekaju speciale su ne sumljam razočarani.
Mene inače sve to podsjeća na vojničku spavaonicu, slučajno odgledah prvi i zadnji put Big Brother special i uvjerih se da RTL ima dobre mikrofone koji baš svaki prdež registruje (u nedostatku nekih zanimljivijih dešavanja).
Da li je do lošeg izbora kandidata od strane RTL-a ili je ovo pravi odraz mentaliteta u Hrvata? Svi stanari se međusobno "uvažavaju i vole" jedva čekajući da neko okrene leđa pa da kažu još poneku o njima. Ne znam šta ćete vi reći u komentarima na sve ovo (i da li će uopšte neko nešto komentarisati) ali meni na pamet padaju DŽonijevi stihovi: Balkane, Balkane, Balkane moj...

- 03:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

0