DALLAS MUSIC BLOG

ponedjeljak, 31.01.2011.

>>> HAKUNA MATATA 1. VELJAČE U ZAGREBAČKOM KLUBU SAX! <<<

1. veljače u Saxu svira grupa Hakuna Matata koja je na zagrebačkoj sceni poznata po tome što već deset godina na mnogobrojnim klupskim svirkama poletno oživljava novovalne godine, ali također stvara i vlastitu glazbu, koja je i snimljena na dva albuma koja je Hakuna Matata do sad izdala ("Antigravitacija" -Scardona 2007. i "Free Energy " - Croatia Records 2009. a nove pjesme će se pojaviti na trećem albumu krajem ove godine), Osim skladbi sa svojih snimljenih i nesnimljenih albuma, uvijek na svojim koncertima prirede pravo rock veselje svirajući i kompozicije uzora uz koje su odrastali na sebi svojstven način i u vlastitim aranžmanima.

Kuriozitet vezan uz Hakuna Matatu jest činjenica da je gitarist i vokal grupe Krešimir Mišak, danas poznatiji kao voditelj i urednik televizijske emisije Na rubu znanosti, mada njegova glazbena povijest seže puno dalje u prošlost. Uz Hakunu Matatu kao glavni sastav večeri, nastupit će i njihovi gosti iznenađenja. Band, koji je održao preko stotinjak koncerata i nastupao na svim važnijim grupnim svirkama, uvijek je najbolje pogledati i poslušati u malom klubu u prisnom dodiru s publikom i iskoristiti dobru prilika da se upoznate s njihovim radom te ih poslušate uživo!



31.01.2011. u 14:07 • 0 KomentaraPrint#

>>> MOBY - MARS FESTIVAL…no.3...HEADLINER U LJUBLJANI<<<

Mars festival 2011.

Jedini twin festival u regiji i možda i jedini uopće koji se događa u dvije različite države, Mars festival vraća se ove godine u svom trećem izdanju. Nakon što su prošle godine Skunk Anansie bili nositelji programa u oba grada, novitet ove godine je da svaki grad ima različitog headlinera. Moby predvodi listu izvođača u Ljubljani, odnosno nastupa kao headliner Slovenskog Marsa u Gospodarskom razstavišću u četvrtak 26 05 2011

Richard Melville Hall, poznatiji kao Moby, američki je glazbenik, tekstopisac i DJ. Uspješno svira gotovo sve instrumente uključujući klavijature, gitaru, bass i bubanj, a paraleno s karijerom planetarne pop zvijezde gurao je i onu sjajnog klupskog DJa. Do sada mu karijera bilježi više od 3.000 nastupa i nekoliko desetaka prodanih milijuna albuma, a u svom katalogu ima mega hitove kao što su: 'Why Does My Heart Feel So Bad?', 'Lift Me Up', 'Porcelain', 'Raining Again', 'Natural Blues' i mnoge druge. Po prvi puta slovenskoj će se publici predstaviti u punom sastavu s sjajnim live bandom, u četvrtak 26. svibnja.

Ostali info za Ljubljanski Mars, kao i kompletan info za Zagrebački, objaviti ćemo u narednim tjednima.


31.01.2011. u 09:41 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 26.01.2011.

>>> Električni orgazam - zagrebačka promocija albuma, petak 28.1. <<<

''To što vidiš to i jeste'' novi je studijski album legendarne beogradske grupe Električni orgazam čija se promocija događa ovog petka, 28.1.od 14h u popularnom caffe baru Tituš ,u Mesničkoj 47.

Bend ove godine obilježava 30 godina djelovanja.
Ovih dana snimili su spot za drugi singl ''Mister ministar'' čiju režiju potpisuje etablirani hrvatski redatelj Tomislav Pović.
Premijeru video uratka očekujemo početkom veljače.

Peteročlani bend potpisuje neke od klasika novovalne YU rock scene, poput ''Debela devojka'', ''Igra rokenrol cela Jugoslavija'', ''Ja sam težak kao konj'', ''Krokodili dolaze'', ''Zlatni papagaj'', ''Bejbe ti nisi tu'', ''Ne postojim'', ''Kapetan Esid''...

Album ''To što vidiš to i jeste'' svojom je zrelošću i višeslojnošću obradovao i publiku i kritiku te potvrdio nepoljuljanu kvalitetu Električnog orgazma koji je kroz tri desetljeća potvrdio svoj kultni status.

Električni orgazam - promotivno druženje ovaj petak 28.1. od 14 sati u caffe baru Tituš!

Do novog spota pogledajte:
www.youtube.com/watch?v=H99nzVvXHnA

26.01.2011. u 15:51 • 0 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 24.01.2011.

>>> DVD u prodaji: EKV - Kao da je bilo nekad <<<

Dokumentarni film "EKV - Kao da je bilo nekad" uzbudljiva je i potresna priča o životu i smrti, stvaranju i zavisnosti, ljubavi i mržnji, usponu i padu.

Svi članovi kreativne jezgre Ekatarine Velike umrli su u razdoblju od 1992. do 2002. godine. U trenutku smrti imali su 31 (Ivica Vdović), 36 (Milan Mladenović), 38 (Bojan Pečar), odnosno 43 godine (Margita Stefanović). Nitko od njih nije ostavio biološke nasljednike no, s druge strane, teško je izbrojati autore koji i danas stvaraju pod utjecajem ovog benda, iza kojeg je ostalo sedam studijskih i nekoliko koncertnih albuma, među kojima i jedan snimljen 1986. u zagrebačkom klubu "Kulušić".

"EKV - Kao da je bilo nekad" nije film koji govori samo o tragičnoj sudbini grupe. U filmu se prvi put eksplicitno govori o bizarnoj povezanosti režima bivše SFRJ i rock’n’rolla, posebno "novog vala". Sudionici jasno i bez oklijevanja govore o putevima droge koji su kretali iz komunističkog vrha tadašnje države, a završavali u stvaralačkom procesu čitave new wave generacije u Beogradu. U dokumentarcu su zabilježeni razgovori s preživjelim članovima grupe, prijateljima, rođacima, suradnicima... O EKV-u govore, među ostalima, Dušan Kojić Koja, Zoran Kostić Cane, Srđan Gojković Gile, Zoran Predin te mnogi drugi sudionici, odnosno protagonisti novovalne scene. Dušan Vesić potpisuje režiju i produkciju filma, a scenarij zajedno sa Sandrom Rančić.

Svjetska premijera filma "EKV - Kao da je bilo nekad" upriličena je na Zagreb Film Festivalu 2008. godine. Film je obišao sve relevantne filmske festivale u regiji, ali i šire. Tako je veoma uspješnu i posjećenu projekciju imao i u Londonu, na prestižnom Raindance Film Festivalu.

Dokumentarni film "EKV - Kao da je bilo nekad" potražite u svim boljim CD shopovima te na:
www.cedeterija.hr

24.01.2011. u 14:15 • 0 KomentaraPrint#

>>> KYLIE NA TURNEJI! Aphrodite – Les Folies Tour 2011 <<<

Prije 9 godina, točnije 2002. Kylie Minogue ukrcala se na svoju petu i najveću do tada svjetsku turnaju nazvanu KylieFever koja je srušila sve rekorde posjećenosti i postavila nove standarde pop koncerata. NME je napisao: ''Jednog će dana svi koncerti biti poput ovog; fenomenalan stage, nastup bez greške.''

Nakon KylieFever uslijedo je Showgirl (2005), Homecoming (2006), te Kylie X (2008).

Nevjerojatno, ali svaka turneja bila je veća i spektakularnija od prethodne. Sada, 2011.na redu je nova!

''Aphrodite – Les Folies Tour 2011'', kojom promovira aktualni album APHRODITE pretendira da potuče sve dosadašnje rekorde – show je veći od bilo čega što ste vidjeli do sada! Stvorili su ga Kylie i William Baker, njezin dugogodišnji kreativni suradnik.

Probe su počele prije Božića diljem svijeta. Kylie u Londonu, plesači u Los Angelesu, tehničari u Pennsylvaniji i Montrealu, dok tim zadužen za video program svoj dio posla žustro radi u Engleskoj. Huh!

O turneji Kylie je izjavila: '' Probe su u tijeku i show polako poprima svoj završni oblik. To je i više nego sam se nadala. Svi iz ekipe rade sjajan posao i nivo stručnosti je zaista visok.. Moji prijatelji Dolce&Gabbana dizajnirali su fantastične kostime. Oduševljena sam ljubavlju i talentom uloženim u ovu turnaju i jedva čekam da fanovi postanu dio nje.''



Stage za europski dio turneje tehnički je najzahtjevniji i najkompliciraniji. Sadrži preko milijun pokretnih dijelova, uključujući 30 vodenih topova, kišnih zavjesa i fontana. Sam stage košta preko 10 milijuna dolara, sagradio ga je Tait Tower, najveća svjetska kompanija za izradu pozornica, odgovorna za izgradnju pozornica za Rolling Stones, U2, Madonnu, The Wall itd.



Vodene elemente u showu dizajnirao je tim koji je osmislio čuvenu Bellagio fontanu u Las Vegasu, te spaktakularni ''World of Colour'' show u Disneylandu, Californija.

''Aphrodite – Les Foiles'' imat će jedinstvenu Splash Zone unutar stagea gdje će fanovi biti u centru čudesnog 4D doživljaja.

Cjelokupna produkcija koja košta 25 milijuna dolara uključuje brojne plesače, zračne performere, te live band. Cijeli show prati ekipa od 100 ljudi i 25 kamiona!

Na žalost domaćih fanova, kako sada stvari stoje, Kylie nećemo gledati u nekoj od naših arena, a nama najbliži koncerti su u Munchenu (05. 03.) i Milanu (08. 03.).

EUROPSKI DIO TURNEJE:


Sat 19 Feb Herning, Denmark, Herning Arena
Tue 22 Feb Helsinki, Finland, Hartwall Arena
Wed 23 Feb Tallin, Estonia, Saku Arena
Fri 25 Feb Riga, Latvia, Arena
Sat 26 Feb Vilnius, Lithuania, Siemens Arena
Mon 28 Feb Hamburg, Germany, O2 World
Tue 01 March Berlin, Germany, O2 World
Wed 02 March Prague, Czech Republic, O2 Arena
Fri 04 March Leipzig, Germany, Red Bull Arena
Sat 05 March Munich, Germany, Olympiahalle
Sun 06 March Mannheim, Germany, SAP Arena
Tue 08 March Milan, Italy, Mediolanum Forum
Wed 09 March Zurich, Switzerland, Hallenstadion
Fri 11 March Toulouse, France, Zenith
Sat 12 March Barcelona, Spain, Palau Saint Jordi
Mon 14 March Amnéville, France, The Galaxie
Tue 15 March Paris, France, Palais Omnisport Bercy
Thu 17 March Arnhem, Netherlands, Gelredome
Fri 18 March Oberhausen, Germany, Koning Pilsner Arena
Sat 19 March Antwerp, Belgium, Lotto Sportpaleis
Tue 22 March Dublin, Eire, O2
Wed 23 March Dublin, Eire, O2
Fri 25 March Cardiff, UK, Cardiff International Arena
Mon 28 March Glasgow, UK, SECC
Tue 29 March Glasgow, UK, SECC
Wed 30 March Glasgow, UK, SECC
Fri 01 April Manchester, UK, Evening News Arena
Sat 02 April Manchester, UK, Evening News Arena
Mon 04 April Manchester, UK, Evening News Arena
Tue 05 April Manchester, UK, Evening News Arena
Thu 07 April London, UK, O2 Arena
Fri 08 April London, UK, O2 Arena
Sat 09 April London, UK, O2 Arena
Mon 11 April London, UK, O2 Arena
Tue 12 April London, UK, O2 Arena

24.01.2011. u 09:26 • 0 KomentaraPrint#

petak, 21.01.2011.

>>>BOMBAJ ŠTAMPA<<<

KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG ALBUMA U ZAGREBAČKOM KLUBU HARD PLACE
ponedjeljak, 24.01.2011., od 20h


24.01.2011. grupa Bombaj štampa održati će u zagrebačkom Hard Place-u press konferenciju i koncert povodom izlaska novog albuma "Neka DJ odmah dole CJ".
Novi album Bombaj Štampe pod nazivom "Neka DJ odma' dole CJ!", koji je krajem 2010. godine izašao u izdanju Dallas Recordsa, donio nam je 12 novih pjesama dobro poznatih članova benda - Đure, Nedima, Ernia i Baje.
Prvi singl sa albuma - "Vriska" već je osvojio sve radijske stanice na područjima Ex-Yu, a već nekoliko dana imamo priliku uživati uz još jedan singl - novu pjesmu sa albuma pod nazivom "Nedim". Spot za pjesmu bend je snimao na ulicama glavnog grada BiH početkom godine. Zanimljivo je da su članovi benda spot snimali sami.
Bombaj štampa je kultna sarajevska grupa, koju su 1982. godine osnovali Nedim Babović i Branko Đurić Đuro. Ubrzo nakon osnivanja, grupa je počela po sarajevskim klubovima držati samostalne koncerte, i sve do danas slove za jedan od najautentičnijih bendova u regiji.
U opusu njihovog dosadašnjeg rada nalaze se dva albuma: Bombaj štampa", iz 1987. i "Ja mnogo bolje letim sam", iz 1990.


21.01.2011. u 16:38 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 19.01.2011.

>>> BOMBAJ ŠTAMPA -PREMIJERA NOVOG SINGLA I SPOTA - "NEDIM" <<<

Novi album Bombaj Štampe pod nazivom “Neka DJ odma' dole CJ!”, koji je krajem 2010. godine izašao u izdanju Dallas Recordsa, donio nam je 12 novih pjesama dobro poznatih članova benda – Đure, Nedima, Ernia i Baje.

Prvi singl sa albuma – „Vriska“ već je osvojio sve radijske stanice na prodručjima Ex-Yu, a od sutra ćemo uživati uz još jedan singl – novu pjesmu sa albuma pod nazivom „Nedim“. Spot za pjesmu bend je snimao na ulicama glavnog grada BiH početkom godine. Zanimljivo je da su članovi benda spot snimali sami.

Najzaslužniji za dobru atmosferu na snimanju spota bio je uvijek raspoložen frontman grupe Branko Đurić – Đuro, koji je o snimanju rekao slijedeće:

„Naš spot će biti neka slovensko-bosanska kombinacija. Nešto opreme donio sam iz Slovenije, a za ostalo se pobrinuo naš prijatelj Almir Džikoli. Pjevači i muzičari su se uvijek žalili da im je teško snimati spotove, a možete zamisliti kako je bilo nama, jer nemamo klasičnog kamermana. Naime, svaki od članova benda u pojedinim kadrovima na svojim leđima nosi kameru. Tako smo, ustvari snimali jedni druge.“

Danas, 19.01. Bombaj štampa gostovati će u 12 sati na CMC televiziji, u emisiji „Točno u podne“ gdje će se premijerno emitirati spot za pjesmu „Nedim“.

Radijsku premijeru pjesme, te členove grupe moći ćete čuti također danas na valovima Narodnog radija, od 18 sati u emisiji „Glazbeni show Dalibora Petka“.

Krajem mjeseca članovi benda pripremaju koncertne promocije u Zagrebu i Ljubljani.

19.01.2011. u 10:46 • 0 KomentaraPrint#

>>> NENO BELAN & FIUMENS - snimili su spot za pjesmu 'KIŠA' <<<

Neno Belan i Fiumensi ovog su vikenda završili sa snimanjem spota za njihov posljednji hit, pjesmu 'Kiša'. Spot je snimljen na raznim splitskim lokacijama, a režiju ovog video spota potpisuje Matko Petrić. U Neninom rasporedu trenutno nema jednog slobodnog dana, jer kada ne svira onda zajedno sa svojim timom priprema sve potrebno za veliki zagrebački spektakl.

Prošli tjedan Neno je svojim obožavateljima otkrio samo dio gostiju koji će mu se pridružiti 12.02.2011. na koncertu za Valentinovo u Maloj dvorani Doma sportova. Dok je jučer, ekskluzivno za slušatelje Narodnog radija u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka' otkrio i preostale, a riječ je o Massimu i Marijanu Banu.

Spot za pjesmu 'Kiša' svoju će premijeru doživjeti upravo na najromantičnijem koncertu ovog Valentinova , 12.02.2011. u Maloj dvorani Doma sportova

19.01.2011. u 10:10 • 0 KomentaraPrint#

>>> Putokazi ''Tuga'' - premijera spota <<<

Radujmo se Tuzi!

Možemo li se radovati Tuzi?
Da, ako je autor spota Tomislav Ćurković.

Dosadašnjim spotovima za glazbene teme s albuma Mjesec Putokazi pridružuju novi vizualni uradak, spot za skladbu Tuga, koji ikone naših mladih dana, simbole bezbrižnosti i nedužnosti, Disneyeve junake Šilju i Mikija, susreće u njihovoj kasnoj životnoj dobi, razočarane i nemoćne. Štoviše, pretvorene u metafore zaboravljenosti i prolaznosti.

Zašto baš ta skladba?

Sve je u njenom emocionalnom naboju, koji nas vodi za ruku u sjetno, molsko raspoloženje.

Nije li taj ugođaj i dio našeg unutrašnjeg, emocionalnog svemira, upravo onog o kojemu govori album Mjesec?

Naravno, Tugu se može doživljavati i nešto izravnije, pitajući se koliko razočaranih ovdašnjih Šilja i Mikija prolazi našim ulicama, ne nalazeći u aktualnoj stvarnosti gotovo ništa od onog kakvom su je u zamišljali u nekim drukčijim danima.



Riječki Putokazi opet nas vode u svoj čarobni svijet.

Spot Tuga premijerno će biti prikazan u petak, 21. siječnja od 16:30 u emisiji Ritam tjedna na HRT-u 2 te na portalu www.muzika.hr.

19.01.2011. u 09:53 • 0 KomentaraPrint#

>>> E.N.I. i Massimo ''Lijepa kao Sahara'' - premijera spota <<<

Vrlo zanimljiva suradnja djevojaka iz grupe E.N.I i najprepoznatljivijeg vokala domaće glazbene scene, Massima Savića, konačno je dobila i svoje video izdanje.

Pjesma ''Lijepa kao Sahara'' treći je po redu singl koji najavljuje novi album riječke skupine E.N.I. čije objavljivanje očekujemo ove godine.
Pjesmu potpisuje Vlado Simičić Vava, dok je aranžman djelo Dejana Oreškovića.

Spot koji zadovoljava visoke estetske kriterije pod redateljskom je palicom Radislava Jovanova Gonza sniman u prekrasnom ambijentu Hotela Resort u Novom Vinodolskom.

Ne zaboravite: premijerno na Nova TV, In Magazin, od 18:25, E.N.I. i Massimo ''Lijepa kao Sahara''!

19.01.2011. u 09:36 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 13.01.2011.

>>> JINXI NA KONCERTIMA, DIKSILEND USKORO NA VINILU <<<

Prve mjesece 2011. godine grupa Jinx provest će iznimno radno nastupajući po Hrvatskoj i susjednim zemljama te promovirajući aktualan novi album “Diksilend”.

Kraću turneju započet će 28. siječnja u Gradskom muzeju grada Virovitice na tradicionalnoj Noći muzeja, dok će dan kasnije, u subotu 29.01., svirati u najboljem zadarskom klubu Arsenal. Koncert u tuzlanskom klubu Palma planiran je za 11., a u banjalučkom DFK-u 12. veljače. Na Dan zaljubljenih Jinxi će nastupiti u preuređenoj dvorani beogradskog Doma omladine na svirci za koju već sad vlada ogroman interes.

Na svim dolazećim koncertima fanovi Jinxa moći će kupiti i nove majice i bedževe s motivima “Diksilendom”. Novi album našeg najboljeg pop benda od objavljanja je naišao redom na sjajne kritike, baš kao što oba singla – “Das mo se voljeli manje” i “Na zub su me uzeli, mama” – bilježe izniman airplay u cijeloj regiji.

Osim toga uskoro će biti objavljeno i vinilno izdanje “Diksilenda”.

Jinx na koncertima:

28.01. Virovitica, Muzej grada

29.01. Zadar, Arsenal

11.02. Tuzla, Palma

12.02. Banja luka, DFK

14.02. Beograd, Dom omladine

Pratite Jinxe na Facebooku I Myspaceu:

www.facebook.com/pages/JINX/36666147192

www.myspace.com/jinxhr


13.01.2011. u 13:05 • 0 KomentaraPrint#

>>> GIBONNI - 'TOLERANCA' - NAJPRODAVANIJI ALBUM 2010. GODINE <<<

S prvim danima nove godine, kroz službenu listu albuma Hrvatske diskografske udruge, stigla je još jedna potvrda albumu 'Toleranca' kao najprodavanijem albumu 2010. godine ( u konkurenciji i domaćih i stranih izdanja u Hrvatskoj). Isti uspjeh Gibonni je ostvario i u Sloveniji, gdje je album 'Toleranca' također na samom vrhu liste najprodavanijih albuma godine, a kako je odlična prodaja zabilježena i na drugim teritorijima, jasno je kako je Gibonni najprodavaniji domaći izvođač u cijeloj regiji.

'Toleranca' je tako u samo devet mjeseci od izlaska prošle godine prešla 'dijamantnu nakladu' od preko 30.000 primjeraka, što je itekako vrijedan rezultat za današnju domaću diskografiju. Osim toga, ovo je peti put uzastopno da je novi Gibonnijev album najprodavanije izdanje godine, a uspjelo mu je to prije 'Tolerance' sa albumima 'Acoustic/Electric', 'Unca fibre', 'Mirakul', te 'Judi, zviri i beštimje'.

Već po izlasku i publika i kritika složili su se kako je 'Toleranca' još jedan veliki Gibonnijev album, koji nastavlja izvanserijsku nisku prethodnika, izvan svake konkurencije na domaćem terenu. Impozantan niz hit singlova sa albuma 'Toleranca' započeo je sa super hitom 'Žeđam' koji su mediji već po izlasku proglasili najjačim domaćim pop rock singlom u posljednjih nekoliko godina, a nastavio se sa pjesmama 'Toleranca', 'Zamoli me (možda ti je ispod časti)', 'Čemu se nadaš srce moje', te najnovijim singlom 'Vrata moje sestre', kojima je Gibonni osvojio eter radio postaja u regiji. O velikom uspjehu albuma 'Toleranca' svjedoči uspješna turneja koja je po izlasku album uslijedila u Hrvatskoj, Sloveniji, nedavni nastupi u Subotici i Budvi, a bez sumnje, uspješni niz nastavit će se skorašnjim koncertima u Bosni i Hercegovini.

No, priča o 'Toleranci' još je daleko od kraja. Nova poglavlja očekujte uskoro...

Novi spot 'Vrata moje sestre' možete pogledati ovdje:

http://www.youtube.com/dallasrecordstv


13.01.2011. u 12:56 • 0 KomentaraPrint#

srijeda, 12.01.2011.

>>> NENO BELAN & FIUMENS - otkrivamo dio gostiju na koncertu za Valentinovo <<<

Neno Belan odlučio je otkriti dio gostiju koji će mu se pridružiti na nadolazećem koncertu za Valentinovo, 12.02.2011. u Maloj dvorani Doma sportova.

Tijekom svoje karijere, Belan je ostvario mnoge suradnje, a sa većinom izvođača postao je i pravi prijatelj.
Jedna od njih je i pjevačica grupe Nola, Gabrijela Galant Jelenić, koja će se Neni i Fiumensima pridružiti na pozornici, na najromantičnijem koncertu ove godine .

Međutim, osim samih gostiju, Neno se pobrinuo da publiku prije samog spektakla dodatno 'zapali' i grupa Buđenje, čiji je pjevač Darko Bakić jedan od njegovih najboljih prijatelja sa glazbene scene .

- Gostovanje grupe Buđenje na koncertu Neni Belanu u svakom slučaju je velika, a opet prirodna stvar nakon svih zajedničkih klupskih svirki, koji uvijek prerastu u vrhunske tulume. Jako smo zahvalni zbog toga što Neno istinski prepoznaje dobru vibru i bez velikih kalkulacija slijedi srce što mi se čini da je glavna karakteristika kako njegove karijere, tako i osobnosti. Poveznica s Nenom je i naš klavijaturist Igor Ivanović koji je naš zajednički producent. Buđenje također zna zasvirati Belanove pjesme na način kao da su naše vlastite!!! - rekao je pjevač grupe Darko Bakić.

12.01.2011. u 09:24 • 0 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Lipanj 2011 (3)
Svibanj 2011 (36)
Travanj 2011 (34)
Ožujak 2011 (38)
Veljača 2011 (22)
Siječanj 2011 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Dallas Records TV


Dallas Music Shopovi

ZAGREB > Teslina 16
SPLIT > Narodni trg 14
RIJEKA > Splitska 2a
ZADAR > Široka ulica 2
ČAKOVEC > Kralja Tomislava 7
ROVINJ > Carrera 72

Linkovi

EMI Records
Go to EMI

Beggars.com
Beggars Group

Otvoreni Radio
Slušajte Otvoreni radio











<$NaslovBoxa$>

<$TekstBoxa$>