Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> GIBONNI - 'TOLERANCA' - NAJPRODAVANIJI ALBUM 2010. GODINE <<<

S prvim danima nove godine, kroz službenu listu albuma Hrvatske diskografske udruge, stigla je još jedna potvrda albumu 'Toleranca' kao najprodavanijem albumu 2010. godine ( u konkurenciji i domaćih i stranih izdanja u Hrvatskoj). Isti uspjeh Gibonni je ostvario i u Sloveniji, gdje je album 'Toleranca' također na samom vrhu liste najprodavanijih albuma godine, a kako je odlična prodaja zabilježena i na drugim teritorijima, jasno je kako je Gibonni najprodavaniji domaći izvođač u cijeloj regiji.

'Toleranca' je tako u samo devet mjeseci od izlaska prošle godine prešla 'dijamantnu nakladu' od preko 30.000 primjeraka, što je itekako vrijedan rezultat za današnju domaću diskografiju. Osim toga, ovo je peti put uzastopno da je novi Gibonnijev album najprodavanije izdanje godine, a uspjelo mu je to prije 'Tolerance' sa albumima 'Acoustic/Electric', 'Unca fibre', 'Mirakul', te 'Judi, zviri i beštimje'.

Već po izlasku i publika i kritika složili su se kako je 'Toleranca' još jedan veliki Gibonnijev album, koji nastavlja izvanserijsku nisku prethodnika, izvan svake konkurencije na domaćem terenu. Impozantan niz hit singlova sa albuma 'Toleranca' započeo je sa super hitom 'Žeđam' koji su mediji već po izlasku proglasili najjačim domaćim pop rock singlom u posljednjih nekoliko godina, a nastavio se sa pjesmama 'Toleranca', 'Zamoli me (možda ti je ispod časti)', 'Čemu se nadaš srce moje', te najnovijim singlom 'Vrata moje sestre', kojima je Gibonni osvojio eter radio postaja u regiji. O velikom uspjehu albuma 'Toleranca' svjedoči uspješna turneja koja je po izlasku album uslijedila u Hrvatskoj, Sloveniji, nedavni nastupi u Subotici i Budvi, a bez sumnje, uspješni niz nastavit će se skorašnjim koncertima u Bosni i Hercegovini.

No, priča o 'Toleranci' još je daleko od kraja. Nova poglavlja očekujte uskoro...

Novi spot 'Vrata moje sestre' možete pogledati ovdje:

http://www.youtube.com/dallasrecordstv
Post je objavljen 13.01.2011. u 12:56 sati.