Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> BOMBAJ ŠTAMPA -PREMIJERA NOVOG SINGLA I SPOTA - "NEDIM" <<<

Novi album Bombaj Štampe pod nazivom “Neka DJ odma' dole CJ!”, koji je krajem 2010. godine izašao u izdanju Dallas Recordsa, donio nam je 12 novih pjesama dobro poznatih članova benda – Đure, Nedima, Ernia i Baje.

Prvi singl sa albuma – „Vriska“ već je osvojio sve radijske stanice na prodručjima Ex-Yu, a od sutra ćemo uživati uz još jedan singl – novu pjesmu sa albuma pod nazivom „Nedim“. Spot za pjesmu bend je snimao na ulicama glavnog grada BiH početkom godine. Zanimljivo je da su članovi benda spot snimali sami.

Najzaslužniji za dobru atmosferu na snimanju spota bio je uvijek raspoložen frontman grupe Branko Đurić – Đuro, koji je o snimanju rekao slijedeće:

„Naš spot će biti neka slovensko-bosanska kombinacija. Nešto opreme donio sam iz Slovenije, a za ostalo se pobrinuo naš prijatelj Almir Džikoli. Pjevači i muzičari su se uvijek žalili da im je teško snimati spotove, a možete zamisliti kako je bilo nama, jer nemamo klasičnog kamermana. Naime, svaki od članova benda u pojedinim kadrovima na svojim leđima nosi kameru. Tako smo, ustvari snimali jedni druge.“

Danas, 19.01. Bombaj štampa gostovati će u 12 sati na CMC televiziji, u emisiji „Točno u podne“ gdje će se premijerno emitirati spot za pjesmu „Nedim“.

Radijsku premijeru pjesme, te členove grupe moći ćete čuti također danas na valovima Narodnog radija, od 18 sati u emisiji „Glazbeni show Dalibora Petka“.

Krajem mjeseca članovi benda pripremaju koncertne promocije u Zagrebu i Ljubljani.Post je objavljen 19.01.2011. u 10:46 sati.