Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dallasmusic

Marketing

>>> NENO BELAN & FIUMENS - otkrivamo dio gostiju na koncertu za Valentinovo <<<

Neno Belan odlučio je otkriti dio gostiju koji će mu se pridružiti na nadolazećem koncertu za Valentinovo, 12.02.2011. u Maloj dvorani Doma sportova.

Tijekom svoje karijere, Belan je ostvario mnoge suradnje, a sa većinom izvođača postao je i pravi prijatelj.
Jedna od njih je i pjevačica grupe Nola, Gabrijela Galant Jelenić, koja će se Neni i Fiumensima pridružiti na pozornici, na najromantičnijem koncertu ove godine .

Međutim, osim samih gostiju, Neno se pobrinuo da publiku prije samog spektakla dodatno 'zapali' i grupa Buđenje, čiji je pjevač Darko Bakić jedan od njegovih najboljih prijatelja sa glazbene scene .

- Gostovanje grupe Buđenje na koncertu Neni Belanu u svakom slučaju je velika, a opet prirodna stvar nakon svih zajedničkih klupskih svirki, koji uvijek prerastu u vrhunske tulume. Jako smo zahvalni zbog toga što Neno istinski prepoznaje dobru vibru i bez velikih kalkulacija slijedi srce što mi se čini da je glavna karakteristika kako njegove karijere, tako i osobnosti. Poveznica s Nenom je i naš klavijaturist Igor Ivanović koji je naš zajednički producent. Buđenje također zna zasvirati Belanove pjesme na način kao da su naše vlastite!!! - rekao je pjevač grupe Darko Bakić.Post je objavljen 12.01.2011. u 09:24 sati.