Mirela

12 ožujak 2007

Prije tri dana sam upoznao Mirelu i odmah joj poželio dirati pičku prstima. Puno smo pričali, ali nisam mogao pamtiti. Odvezao sam ju do škole tog jutra, ali sam joj predložio da markira po odmorom jer ćemo ići kod mene igrati playstation. Nije mi se dalo čekati i tih 45 minuta pa sam otišao na pijacu gledati stare ružne oronule prodavačice - starice, što se kao bore za koju kunu prodavajući mrkvu nagnojenu vlastitim govnetom. To me je ohrabrilo. Popio sam i gusti sok u bufettu na izlazu iz pijace. Tamo su bili sinovi tih starica, spremali su se na napornu sadašnjicu hrabro ispijajući topli destilat najpoznatijeg zagrebačkog proizvođača alkoholnih pića. Krenuo sam pred školski ulaz, smjelo i nabrijano, skoro pa sam se pripremio za roditeljski. Mirela to voli, hrabrog i odraslog muškarca koji zna što hoće. Mirela je išla za frizerku. Brzo je zazvonilo, a ona je sa bilježnicama u ruci zbrisala van. Bila je sretna, a prijateljice su morale ostati u razredu, samo su gledale kroz prozor.

- Kako je bilo? - Ma totalni bed, uzela mi je glupača test jer sam imala bilježnicu ispod stola. - Baš sranje. Nemoj se živcirati, ako si ti to naučila, ispravit ćeš. Idemo sad do mene. - Ma vozi, gadi mi se ovo mjesto.

U stanu je bilo hladno, pravi minus za moju namjeru, pa sam odvrnuo sve električne radijatore, nek idu kilovati u pičku materinu, ionako neću grijati cijeli dan.

- Sjedni, hoćeš sok? Imam tu i domaćih kolača sa kirbaja, fini su, evo ovi roza, oni su mi najbolji. - Ma neka, hvala, a di ti je playstation? - Aaa, znaš, sad sam se sjetio da sam ga posudio bratiću, c, kako sam to mogao zaboraviti... Ali imam puno super filmova, pa ćemo gledati. Evo ti sok, samo da nađem gdje su.

Pustio sam joj Deutsche Jungfrauen od Klausa Schemiedera, težak pornić. Bila je vidno uplašena, ali je znala da sam ja cool, pa se trudila da izgleda opušteno. Ja sam šutio neko vrijeme, a zatim sam joj stavio ruku na koljeno. Imala je jeans hlače. Držala je čašu s obje ruke, a koljena su joj bila skupljena. Gledala je u ekran, ali nije ništa vidjela. Znala je da ću je jebati, u pičku. - Lijepa si... Imaš prekrasno tijelo. Jel ti ikad netko rekao da si cool cura? Sviđaš mi se. Dođi... privuko sam ju sebi. Otpor je bio uzaludan i neznatan. Poljubio sam njene sočne usne, učestalo njegovane labelom. Stavio sam joj ruku na sisu ispod kojeg je kucalo uplašeno srce. - Opusti se... Volim te. Stvarno te volim i ne znaš koliko mi značiš. Polegao sam ju na trosjed i svukao joj tanku majicu. Užurbano sam joj mazio gornji dio tijela, gotovo nevažno, ionako nije imala nikakve sise, mlade, a velike i obješene, neodržavane, točnije genetski sjebane.

Zaokružio sam prstima oko pupka, a onda padobranski aterirao u gaćice. Kao da sam otvorio djedovu kutiju s alatom, tako se raširio slani predivni miris njene mlade vagine po mojim dišnim kanalima i obećao mi vječnu snagu, radost i blaženu bezumnost.

Heroin je heroj, a miris pičke.... mmm to se ne uspoređuje s drogom. To je jednostavno nešto organski, ludi bog zajebao ljude. Na crnci, mirišite pičku i budite poslušni. Oh da, to sam ja.

Kad se sjetim Jelene i njene pokvarene samokontrole samoovlaživanja pičke nebili me izludila, i ove neiskvarene malecke, dođe mi da se osjećam kao car. Meškoljila se i počelo joj je biti ugodno. Čak je i pitala hoću li već jednom, ali nije shvatila koliko mi znače njene učvršćene kožice na vulvi. Toliko sam ih htio promatrati, još kao školski masturbator i nikad mi nije dosta. Mislim da će me žena jednog dana ostavit zbog promatranja pičke. Zbilja, čudesan organ. Istina, bilo bi lijepo ponekad da raste na svakom drvetu, jer drvo je glupo i smiješ pišati po njemu, smiješ povraćati i reć mu svašta. Gledanje drveta nikome ne smeta, dapače lijepo je i prihvatljivo u društvu.

Pokarao sam malu, svršila je, no ne tako dobro kao Anu, svoju sestričnu iz Rijeke, anarhisticu i čovjeka prije svega. Bože kad se sjetim šta sam sve jebo.

Željko Tetrapakshu

<< Arhiva >>