Horoskopska Djevica

16 srpanj 2006

Do sada su mnogi analizirali ovaj horoskopski znak osim onih samih koji jesu taj znak i danas ću subjektivno sa svog stajališta napisati kakve su Djevice kao horoskopski znak. Naravno potaknut sam stajalištem kod lijepšeg spola koji mi uvijek kaže "djevica, ahhhh" a meni poslije toga onak situacija.

KOLEGA I SURADNIK

Djevice kao kolege i suradnici su metodični i posao kojeg se prihvaćaju odrađuju sa stopostotnom točnošću. Ne vole se zatrpavati poslom da dođu u situaciju da ni jedan nisu u stanju dovršiti.

Kao kolege su otvoreni i iskreni te će reći i ono što možda ne bi ste željeli čuti no njihova iskrenost je neprocjenjiva, pomoć koju od nje možete očekivati uvijek će biti kod njih dočekana dobrodošlicom te punim angažmanom.

LJUBAVNIK, SUPRUG, PRIJATELJ

Djevica kao ljubavnik je kao i u poslu vrlo metodičan i krenut će u istraživanje sa fanatičnim žarom koji će pretvoriti u igru koja može trajati beskonačno sa mnogo zadovoljstva i užitka.

Djevica kao suprug je osoba koja je neizmjerno vjerna te će sve svoje osjećaje i pažnju usmjeriti svom partneru gdje će ponekad to postati zamorno, no ako joj se to da do znanja prihvatit će to bez pogovora. Uvijek će te osjetiti njenu prisutnost no neće se nametati.

Djevice vole kućanske poslove (naravno ne sve) i pomoći će vam u njima bez ikakve prisile no uvijek ih na to morate podsjetiti jer same se zasigurno istog neće primiti. Ako imate vrt tu od nje nećete imati neke velike koristi osim ako se trava nije sama posijala ili korov sam od sebe nestao. No ako je vrt uredan ista će ga održavati bez ikakvog problema, kositi travu, šišati živicu ili rezati grane.

Djevice kao prijatelj su odane i to prijateljstvo njeguju sa puno žara te se njima može povjeriti sva osobnost bez da će u bilo kojem trenutku ona to povjerenje izigrati.

NEPRIJATELJ

Djevice kao neprijatelj su vrlo opasne i njihov jezik je poput oštrice mača kad ga upotrijebe. Nisu nasilne i vrlo rijetko će bilo tko doživjeti da će napasti nekoga osim ako to nije u samoobrani no kao što maloprije rekoh jezik je najjače oružje.

Djevica pošto nema dlake na jeziku reći će vam u lice ono što nitko drugi ne bi vam rekao ali naravno to što će reći je produkt duge analize i sastoji se od gomile argumenata te je sposobna se vratiti u prošlost po nekoliko godina u točno dan i sat događaja.

Sigurno vjerujte mi ne želite Djevicu za neprijatelja.

MANE

Kod Djevica je najveća mana tvrdoglavost i teško priznavanje pogrešaka koje učine. Pogreške će priznati tek nakon duge analize slijeda događanja te će u najmanjoj mogućnosti pronalaska rupe pokušati na njoj izgraditi cijeli novi niz slijeda događanja te tvrditi da je tu začetak svih problema. Jedna od mana je i to što Djevice savršeno obavljaju zadane zadatke te pogreške koje se dese nisu od presudnog značaja zbog toga što njena sistematičnost te provjere obavljenog zadatka otklanjaju mogućnost velikih grešaka no ipak im se znaju potkrasti manje za koje će vam uvijek tvrditi da nisu imali nimalo utjecaja na to.

Nikad im ne vjerujte te budite jednako tvrdoglavi u nastojanju da se samoanaliziraju te priznaju pogrešku jer poslije će vam biti zahvalne za to.

SAVJET

Sa Djevicom morate rukovati vrlo oprezno jer i najmanja pogreška će vam biti primjećena i rečena no sa nimalo zloče nego sa respektom i poštovanjem, no kako to biva kod
Djevica ona se ne može suzdržati a da to ne kaže.

Ako volite Djevicu vi ste joj jedino biće u cijelom svemiru i vjernije te odanije osobe od nje nećete naći ni nadugo ni naširoko u svojoj okolini. Biti će te obasipani punom pažnje te ako se slučajno dobro ne osjećate imat će te cijelo vrijeme osjećaj da i ona pati zajedno sa vama, vjerujte mi ona zaista jednako suosjeća i pati sa vama u pravom smislu riječi.

Nikada nemojte zaribati Djevicu jer ona će vam oprostiti maksimalno dva-tri puta a poslije toga će vam vratiti to stostruko, tako da će vas to još dugo vremena boljeti.

Oni koji su prijatelji Djevice savjet je javite joj se ponekad jer na taj način kod nje dobivate još više na poštovanju te će te kod nje postati zasigurno neizmjeran prijatelj od koga uvijek možete očekivati pomoć.

<< Arhiva >>