< listopad, 2013 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Studeni 2013 (1)
Listopad 2013 (4)
Rujan 2013 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Zapisi jedne dadilje party

Linkovi

Flag Counter

jedan divan blog :)

http://malenismrc.blogspot.co.at/

01.10.2013., utorak

doviđenja Zagrebe, hallo Vienna :)

Nakon sunčanog tjedna u Zagrebu, druženja sa prijateljima i sa mojim biciklom nisam se baš pretjerano uzbuđena vraćala ovdje.
NO, ujutro sam dobila veliki grupni zagrljaj i puse od klinaca, Zagreb sam napuštala u kiši, a ovdje sunčeko se negdje probija.
Osjećam da sam napokon doma ovdje, moj zid u sobi počinju krasiti razne slike. Donjela sam zimsku odjeću i sve što mi je potrebno do lipnja sljedeće godine. Sa tečajem ću ipak krenuti za mjesec dana, jer ću sada sama krenuti učiti i u studenom se moram vratiti na ispit koji sada nisam riješila :(

Jučer nisam izlazila van osim po klince, ali danas predvečer sam išla malo prošetati divnim gradom.
Prišli su mi dečki koji rade neke ankete ili nešto, smješna scena. Naime, objašnjavam im da ne pričam njemački i dođe drugi i kaže ti ne govoriš njemački i ja velim nein :)
I ponovi-ne pričaš njemački ali odgovaraš mi sa nein :)
Na kraju je skužio da pojma nemam o čemu dalje melje pa smo si svi skupa mahnuli dok sam ja odlelujala dalje :)

Krenuh na neku dijetu i sve kaj radim na netu je pregledavam recepte, moram priznati da osjećam uzbuđenje zbog silnih recepata,ili to jednostavno krulji moj želudac, a ne uzbuđenje :)

Sutra idem na zajednicu, moram se potpuno asimilirati da pronađem još novih ljudi za druženje jer stvarno imam previše slobodnog vremena. Možda ga i nebi imala tolko da se sve ne zatvara u 19h pa nemrem istraživati ako ništa drugo trgovine.

Po dijete sam danas zabunom došla sat vremena ranije, da, bilo je mrvicu čudno stajati sam na hodniku čekajući da moja S doleti, no mama mi smsom javila da smo fulale vrijeme. Iskoristih onda sunčeko i šetnju po suncu dok sam ponovno išla po malu :)


Bussi von Vienna :)