< studeni, 2013  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Studeni 2013 (1)
Listopad 2013 (4)
Rujan 2013 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Zapisi jedne dadilje party

Linkovi

Flag Counter

jedan divan blog :)

http://malenismrc.blogspot.co.at/

05.11.2013., utorak

za D., da ima kaj citati na wcu :)

Hallo, hallo :)
So, wie gehts? Ich bin sehr gut! Iza mene je prvi vikend izlaska, prvi izlazak u Beču, prvi mjuzikl i tak, sve nekaj prvo :)
U subotu sam se našla sa prijateljevom prijateljicom iz Zagreba i išle smo u jednu kuću mora. Odnosno muzej sa ribicama i tim morskim živinama. I to je na nekih 10 tak katova u jednom tornju koji su nacisti izgradili i austrijanci su ga nakon rato pokušali uništiti da nešto tamo drugo izgrade i jedino kaj su uspjeli uništiti su bili prozori. Host mama mi je rekla da će svijeta jednom možda nestati ali ti tornjevi će ostati :) na devetom katu je predivan pogled na panoramu, i tamo smo moja nova frendica i ja upoznale dva portugalca i jednog talijana dok smo se slikale, oni su nas na kraju slikali. I kako to ide u novom gradu dogovorili smo izlazak. U subotu je također bio nacionalni dan pa su ulazi u neke muzeje i znamenitosti bili besplatni. Nakon obilaska cijelog tornja mora, tražile smo muzej koji nismo uspjele naći i od umora odustale i otišle doma spremati se za naš prvi izlazak! Kak je u Zagrebu Ribnjak za okupljanje i pijuckanje oni tak imaju okupljanje u jednom kompleksu muzeja, samo kaj nije šuma, čisto je i nije me bilo strah da će neka skinjara pijana doletiti od neku, nekak je sve bilo civilizirano i kulturno, tamo smo se našle sa mojim novim frendom s kojim sam išla na pivu prošli vikend i sa njegova 4 frenda, dva Hrvata i dva Bugara. Nakon pijuckanja, ja sam dobila sms od Portugalca gdje oni planiraju i kam ćemo mi pa smo se zaputili k njima. Prije toga smo fulali klub, no nisu nas pustili unutra, tj dvoje iz naše ekipe jer nisu navodno bilo primjereno obučeni. Nisam sigurna kak se dečki trebaju točno obuči,ali valjda zaštitari znaju ne?
Na kraju smo našli party, tj bio je neki after party nakon nekog filmskog festivala i skroz opuštena atmosfera i nekak alternativa. Meni je bilo super. Istina falilo mi moje društvo za izlaske iz Zg ali bilo je čisto ok za prvi put.
Nedelja!!! Nedelja je bila jako divna, znači moje slovakinje su organizirale izlet za mene na Kahlberg! Okupilo se društvance Slovaka i Čeha i ja s njima :) i krenusmo gore na brdo autobusom, popili gore kavu i pojeli kolač i spustili se dolje pješke. Žurila sam se ko mali mrav jer sam imala dogovoren mjuzikl u kazalištu. Moj prvi mjuzikl! I bilo je fenomenalno!! Bila sam prije na mjuziklu u Zagrebu, ali naspram ovoga ispada kao neki srednjoškolski mjuzikl.
Riječima ne mogu opisati kolko sam oduševljena! Uskoro mi u posjet dolaze prijateljice i planiram ponovno s njima ići :)

Kroz tjedan se događaju najviše stvari sa djecom pa ne budem ništa posebno pisala. Ovaj tjedan je bio poseban jer nam se rodio novi član obitelji. Rođen je u srijedu ujutro i popodne smo ga već držali. U životu nisam držala tak malo dijete koje je staro tek par sati, no već sam zaljubljena :)
Vikend je proletio samo tako. Učila nisam dovoljno, prijatelj iz zagreba je došao pa sam s njime provlea petak i subotu navečer pričajući ovdje, a u nedelju smo išli na moju prvu sachericu. Iskreno, očekivala sam više, al kaj je tu je. Nedelju navečer sam provela sa portugalcima gledajući Grua. Mislim da smo mi taj crtić tak preveli i baš je bila laganini nedelja :)
Danas sam se valjda naradila ko nijednom prije, peglala sam cijelo jutro za bebača i popodne sam čuvala još jednu curicu. Sada sam oko 21 zaspala i eto, 15 do 1 je i ja sam budna i prelijena da učim pa pišem ovaj post kako bi Domagoj imao razlog navratiti na moj blog :)

i ono što je bilo zanimljivo ovih dana što sam napravila nekakav strujni sklop i u cijelom stanu je nestalo struje, sva sreća da sam dovoljno hrabra i luda da idem probati osigurač staviti na mjesto pa je proradilo.
sljedeći dan sam na tatinom laptopu bila i otvorila se neka policijski stranica koja je na njemačkom samo o kaznama pisala. a nisam išla na neke nepodobne stranice.
malo me strah što dalje slijedi kad se moje magične rukice dotaknu nečega....

Busssi :)