Masakr dupina u Japanu - PETICIJA

28 veljača 2007

Baš sam vidila ovu katastrofalnu snimku na Mitovom blogu i ne mogu a da je ne stavim i na svoj blog u nadi da će se na peticiji naći još više potpisa. Je li ti ljudi imaju srca?!? Priuštit onim predivnim morskim stvorenjima koji se u svijetu koriste u terapijama za bolesnu djecu, za predstave, bićima koja svima izmame osmjeh na licu i toplinu oko srca? Pogledala sam snimku i nisam mogla suze zadržat, a i još koja se nađe...nononono

Peticiju možete potpisati na sljedećem linku: PETICIJA

Human Attack!!!

Danas sam bila u Pomorskom muzeju u Splitu i slikavala sam protuavionske topove, torpeda, podvodne bombe itd. Gledajući ovu sliku koja gleda kroz ciljnik mi padne na pamet "skidanje" NLO-a umjesto aviona pa sam i dodala jedan NLO. Ovako bi to izgledalo, a moguće da će i izgledat..naravno u pitanju bi bila malo modernija tehnologija hehe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Putovanje - back

Vratila sam se iz metropole, nakon 12 dana. Bilo je ok, ništa pretjerano dobro. Mogu reći da slabo praše gore..svega par chemtrailsa. Naišla sam na "bandu pasa". Bilo ih je 4, a jedan od njih je bio maleni crni psić kojeg sam odvukla od grupe. Ostanem sama s njim i što ću, ne mogu ga nigdje nositi...nisam ga trebala zadržavati. I nakon pola sata mama pas se vrača, a iza nje dva velika mužjaka. Kad je maleni vidjeo mamu samo je skočio na nju, a zatim i na ostale. Tako sam bila happy što se lijepo završilo. Mama pas je došla do mene, polizala mi ruku i otišla s ekipom. Nažalost imala sam problema s ovim smečem od kompjutera tako da su mi izbrisane i slike i snimke te pseće obitelji... headbang



NLO u Splitu

14 veljača 2007

Evo vam jedan NLO prije nego odem na put wink
Uhvatila sam malo vremena i otišla na Marjan prošetat jer je stvarno bio lijep dan. Prašili su ali ništa pretjerano. Svidio mi se jedan contrail i odlučih ga snimiti..Kad sam došla kući i pregledala snimku vidjela sam nešto jako zanimljivo....Dok sam slikavala grlicu na žici u kadar mi je uletio isti ovakav objekt ali ga nisam slikala, bio je brz i čudi me što sam ga uspila vidjeti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

12. sekunda



Putovanje

Danas idem u Zagreb iz više razloga. Polažem ispit, idem upoznati neke nove ljude i u potragu za nekim zanimljivim stvarima. Idem vidjeti kako izgleda Zagrebačko nebo, kada nema oblaka hehe i što sve mistično metropola sadrži. Nadam se da ću se vratiti s novim informacijama i zanimljivim slikama koje naravno idu na blog.

Budite pozdravljeni do 26.02. (sad sam skužila da sam ljudima pisala 26.01. eek ).

Promijenite svijet...

11 veljača 2007

Evo jedan zanimljiv tekst. Sljede neki navodi iz teskta koji možete pročitati na linku.

"ODLUČITE TREBAMO LI SE POKAZATI!"

"Ni vaši znanstvenici ni vaši religijski predstavnici ne izjašnjavaju se jednoznačno o neobjašnjenim nebeskim događajima kojima čovječanstvo svjedoči tisućama godina. Da bi netko spoznao istinu, mora se s njom suočiti bez filtera svojih vjerovanja, koliko god vrijedna poštivanja ona bila."

"Poput milijarda drugih u ovoj galaksiji, mi smo svjesna stvorenja koja neki nazivaju "izvanzemaljci", iako je stvarnost suptilnija."

"Fizički, malo se razlikujemo od vas, ali većina nas je humanoidnog oblika."

...cijeli tekst





Znanstvenici proizveli prvi uređaj za čitanje misli

Tim njemačkih, britanskih i japanskih stručnjaka konstruirao je računalni uređaj koji može čitati misli, odnosno putem skenera prepoznati što promatrana osoba namjerava učiniti, a sprava se već pokazala učinovita u čak 70% slučajeva. Znanstvenici naglašavaju da bi tehnika mogla biti od velike koristi osobama s invaliditetom, jer bi ovaj uređaj mogao reagirati na naredbe poput "pošalji pismo".



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

German, British and Japanese scientists were able to "read minds" using sophisticated functional magnetic imaging (fMRI) and computer programs.

Current Biology reported people were asked to think about adding or subtracting - scientists were able to read intentions in 70% of cases.

A UK expert advised caution, but said such technologies would develop.

Such techniques could be used to help people who are paralysed - there are already some steps being taken towards helping people using computer-assisted prosthetic devices linked to computers.

But this research might also allow abstract thoughts and intentions to be read.

It may even be possible to carry out instructions such as "send email" simply by thinking them - with a scanner picking up the wish and translating it in a way that the computer can act on.

'Spatial pattern'

The researchers, led by scientists from the Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences, in Leipzig, asked people to hold their mathematical decision in their minds until they were shown two numbers on a computer screen.

The fMRI scans monitored brain activity for the few seconds they were thinking about their sum, and it was on this information that the scientists made their predictions.

The researchers used a method called "multivariate pattern recognition".

A computer is programmed to recognise characteristic activation patterns in the brain that typically occur in association with specific thoughts.

Once this computer has been "trained" it can be used to predict the decisions of subjects solely from their brain activity alone.

Dr John-Dylan Haynes, who led the research, said: "It has been previously assumed that freely selected plans might be stored in the middle regions of the prefrontal cortex, whereas plans following external instructions could be stored on the surface of the brain.

"We were able to confirm this theory in our experiments."

He added: "The experiments show that intentions are not encoded in single neurons but in a whole spatial pattern of brain activity."

It appears regions towards the front of the brain store the intention until it is executed, whereas regions further back take over when subjects become active and start doing the calculation.

Professor Colin Blakemore, director of the Medical Research Council, said: "We shouldn't go overboard about the power of these technologies at the moment.

"But what you can be absolutely sure of is that these will continue to roll out and we will have more and more ability to probe people's intentions, minds, background thoughts, hopes and emotions."

He added: "Some of that is extremely desirable, because it will help with diagnosis, education and so on, but we need to be thinking the ethical issues through.

"It adds a whole new gloss to personal medical data and how it can be used."


Prvo čipovi pa sad skener...Nečemo imati slobodu ni u svojim glavama!

New World Order

Part 1



Part 2

Freemason Council Admition

Bush - 911 conspiracy

Najtopliji siječanj ikada zabilježen

10 veljača 2007

što nam meteorolozi kažu...Da se svi izvori zagađenja uklone sljedećih 50 godina uništavanje planete bi i dalje raslo. Amerika se bori protiv globalnog zatopljenja, a 80% zagađenja dolazi upravo iz Amerike i Kine.

Temperature diljem planeta bile su 0,45 °C veće od prosjeka za siječanj i najviše su od 1891. godine kada su se sustavno počeli bilježiti ti podaci, objavila je Japanska meteorološka agencija.

Posebno visoke temperature za ovo doba godine zabilježene su u istočnoj Rusiji i na sjeveru Europe.

"Razlozi povišenoj temperaturi su efekti globalnog zatopljenja zbog povećanog ispuštanja ugljičnog dioksida, klimatski fenomen El Nińo i prirodno cikličko kretanje temperature", stoji u priopćenju agencije.

Studija je uslijedila tedan dana nakon što je UN za globalno zatopljenje optužio ljudsku aktivnost i najavio povećanu učestalost tajfuna, suša i prirodnih katastrofa u budućnosti.

Izvještaj Međuvladinog odbora za klimatske promjene (IPCC), upozorio je da bi temperatire do 2100. mogle porasti između 1,1 i 6,4 °C.

I Japan, domaćin povijesnog Protokola iz Kyota kojim se trebalo ograničiti globalno zagrijavanje, ime neobično toplu zimu s malo snijega.

No, meteorološka agencija kaže da su siječanjske temperature u Japanu tek četvrte na listi najtoplijih siječanja, s 1,44 °C iznad prosjeka. Rekordni je bio siječanj 1989. godine s temperaturama u Japanu od 2,09 °C iznad prosjeka.

Čuda u Nevadi

09 veljača 2007

Na sljedećim slikama možete vidjeti čudne oblike i komplekse koji se nalaze u Nevadi. Zahvaljujem ReiNi što se potrudila pronači sve ovo kiss Bravo! thumbup Sad me zarazila ovim GoogleEarth-om tako da nastavljam potragu. naughty


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izvanzemaljska obdukcija u ex Jugoslaviji???

08 veljača 2007

Ova vijest je izašla prije jedno godinu dana, a govori o navodnom padu NLO-a u mjestu Otoček u studenom 1966. godine. Navodno je nađeno sprženo tijelo izvanzemaljca koje je odneseno u Beograd u vojnu bolnicu na analizu. Cijeli događaj se proglasio tajnim, a javnosti je rečeno da se radi o srušenom vojnom avionu i pilotu. Za samo nekoliko sati je počela obdukcija "izvanzemaljskog" tijela, a jedni od znanstvenika su kirurg Andrej Zobol i dva patologa Nikola Julić i Zoran Frederić.

Slike s navodne obdukcije izvanzemaljca

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Poznajem neke ljude koji su pokušali naći ova tri čovjeka, a i sama sam pokušala ali bezuspješno. Kao da nikada nisu ni postojali.

Fake or real?

Što mislite jesu li ovo još jedne "lutke" ili prave slike izvanzemaljaca?

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Izvanzemaljski klon

07 veljača 2007

Iskopala sam neki stari časopis iz ne znam ni ja koje godine i naišla na zanimljiv članak koji govori o kloniranom izvanzemaljcu u Zoni 51 hehe.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Misteriozna sakačenja stoke

Često u časopisima o paranormalnim pojavama susrečemo tekstove o misterioznim sakačenjima stoke. Na tijelu životinje se mogu vidjeti 2 uboda, kao ugriz zmije, a u tijelu nema ni kapi krvi, a ni oko životinje. Koža i meso s čeljusti su odstranjeni, a u nekim slučajevima su genitalije životinje s cijelim spolnim sustavom precizno kirurški odstranjeni. U nekim slučajevima su odstranjeni svi organi također precizno bez kapi krvi.
Svjedoci kažu da su par dana prije nego se desilo to sakačenje viđali neobična svjetla na nebu i ovu misteriju povezuju s izvanzemaljcima i njihovim eksperimentima. Jedna od teorija je da odnesu životinju na svoj brod, tamo obave sve što imaju i vrate je na zemlju osakačenu, dok drugi govore da vojska vrši te eksperminete.
Evo jedan slučaj osakačenog bika.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Masonska "izvedenica"

06 veljača 2007

Šetam gradom, lijep sunčan dan, nebo išarano chemsima kao i obično...Odlučih spustit malo glavu na tlo kad mi upadne u oči nešto vrlo zanimljivo. Vidim poznat znak ali nešto ne štima...pa da! Riba!
Pogledam je li ribarnica tu...koliko sam vidjela nije. Svaka vrata imaju svoju reklamu, ali ova je stajala na sred zida i kao da nikom ne pripada..Budem ovih dana prošetala i istražila čija je ovo riba naughty

We Fuck the World

04 veljača 2007

nonononononono



We Fuck The World

Here comes the time
When we'll need a real change
When the world must come together at one

There are people dying
And we don't care about
We try to make a better world
For me... and me

We fuck the world
We fuck the children
We fuck the world, the forest and the sea
So let us doing

We make our own business
Just for the U.S.A.
And swore destroying your planet
To make money

We fuck the world
We fuck the children
We fuck the world, the forest and the sea
So let us doing

There are people dying
And we don't care about
We try to make a better world
For me... and me

We work for the beauty of America



Raeljanski Pokret i Clonaid

13. prosinca 1973. jedan običan čovjek koji je vodio časopis o trkačim automobilima u vulkanskom parku Puy de Lassolas u Francuskoj doživi nešto sasvim neobično. Navodno je imao susret s izvanzemaljskim bićem po imenu Elohim koje mu je predalo novo, detaljno objašnjenje o našem izvoru i smjernice kako organizirati našu budućnost. Imao je 6 susreta s tim bićem nakon toga. Rael je primio misiju koja mu je bila dana, odlučio je informirati čovječanstvo o toj revolucionarnoj poruci i pripremiti planet za doček Stvoritelja - Elohim-a, bez minimalnog misticizma ili straha, sa sviješću i zahvalnošću.
Napisao je par knjiga (Knjiga Koja Govori Istinu, Osjećajna Meditacija...) i održao mnogo prezentacija diljem svijeta pod obećanjem ne skupljati imanje, nego dati sve za to, da bi naše "Stvoritelje" primili u Ambasadi, za koju su zamolili, ako bi bilo moguće do 2035 godine.

Potaknuo je više javnih akcija od kojih su najzanimljivije podupiranje kloniranja ljudi sa ustanovljenjem Clonaid-a, do zagovaranja gensko promijenjene hrane kao jedinog mogućeg načina da bi svi ljudi na Zemlji imali dovoljno hrane.

Tvrtka Clonaid je navodno klonirala prvog čovjeka na Zemlji, djevojčicu po imenu Eve, a nakon nje je klonirano još djece. Mnogi homoseksualni parovi dolaze kod njih da kloniraju jednog partnera ili da pomiješaju gene obaju partnera i kreiraju im zajedničko dijete. Na čelu Clonaid-a je doktorica Briggite Boisselier koja je u javnosti priznala rad svoje tvrtke.
Jedna od beba se rodila krajem 2002. ili početkom 2003. godine u Srbiji.

Knjigu yes to Human Cloning možete downloadati klikom sliku knjige. (Morate se registrirati za downloadanje svih knjiga)
.


OSTALE KNJIGE

Rael,the message given by extraterrestrial.




The Encounter - an Interview with Rael






Tko to praši Hrvatske gradove?!? - CHEMTRAILS

03 veljača 2007

Sve više se govori o chemtrailsima i u novinama i na televiziji. Chemtrailsi su tragovi koje ostavljaju avioni ali nisu obični nastali stvaranjem kristalića u atmosferi nego sadržavaju neke kemijske tvari štetne za ljudski organizam tipa barij i aluminij, a spominju se i nekakve bakterije. No dobro, ne bih ni ja vjerovala da nisam vidjela i snimila neobične formacije, npr. mreže chemtrailsa poviše Splita. Voljela bi vam to i pokazati da ne ostanemo na rekla kazala.

14.01.2007.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

15.01.2007.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

16.01.2007.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

20.01.2007.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo normalni avioni ne mogu napraviti jer se njihovi tragovi ne zadržavaju toliko dugo da se formira mreža.

Možete vidjeti snimke 3 aviona kako lete paralelno, avion koji dovršava mrežu, "black lines"...što je to? Sjena? Crna linija se nalazi paralelno s tragom i ispred aviona koji leti po toj liniji.

Black line ispred aviona
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Black line paralelno s chemtrailsom
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Black line u mreži
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

VIDEOS

3 paralelna aviona


Stvaranje mreže


Panorama


Zapadna strana


Next day


Stvaranje...


Black Line


Je li se normalni tragovi možda ovako šire i formiraju oblake, tj. "paučine" na nebu? Ne znam da sam to vidjela prije.
Ljudi kažu da su chemtrailsove prvi put primjetili 2000. godine, a tada je potpisan sporazum s
NATO-om "Partnerstvom za mir" i otvoren nacionalni zračni prostor za slobodan prelet NATO-vih
aviona.
Putnički avioni sigurno ne zaprašuju narod diljem Zemlje.

Slike iz drugih gradova

OSIJEK
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

PULA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

RIJEKA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ŠIBENIK
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ZADAR
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ZAGREB
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.