Misteriozna sakačenja stoke

07 veljača 2007

Često u časopisima o paranormalnim pojavama susrečemo tekstove o misterioznim sakačenjima stoke. Na tijelu životinje se mogu vidjeti 2 uboda, kao ugriz zmije, a u tijelu nema ni kapi krvi, a ni oko životinje. Koža i meso s čeljusti su odstranjeni, a u nekim slučajevima su genitalije životinje s cijelim spolnim sustavom precizno kirurški odstranjeni. U nekim slučajevima su odstranjeni svi organi također precizno bez kapi krvi.
Svjedoci kažu da su par dana prije nego se desilo to sakačenje viđali neobična svjetla na nebu i ovu misteriju povezuju s izvanzemaljcima i njihovim eksperimentima. Jedna od teorija je da odnesu životinju na svoj brod, tamo obave sve što imaju i vrate je na zemlju osakačenu, dok drugi govore da vojska vrši te eksperminete.
Evo jedan slučaj osakačenog bika.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.