Opljačkan MUP?!

četvrtak , 07.04.2016.

Nevjerojatno je u toj maloj zemljici s 4 milje stanovnika, kakva sranja, da pričaš nekom Norvežanu čovjek bi mislio da budalu od njega radiš. U Središtu zagreba opljačkan MUP. Istina je. U ovoj priči najviše me rastužilo kad sam vidio da je i NEWS BAR prenio ovu vijest i mislim si "pa nemoj me jebat, netko se zajebava, bio je prvi april, možda kasni s forom ili kaj".

Šalu na stranu, ovo je definitivno nešto isplanirano i tko god da je ovo napravio (ne ulazim u detalje - dal je to Policija, ozbiljan lopov, osoba od koje je policija uzela novac, nebitno) znao je jako dobro što radi. Nevjerojatno, organizacija koja bi te trebala štititi i služiti narodu, sprječavati pljačke je opljačkana, i to ne za siću, nego za ozbiljan novac. Žalosno, ovo društvo i ova država je dno dna, definitivno.

"Opljačkaju kladaru... MUP za 2 sata zna ko ju je opljačkao.
Opljačkaju MUP... MUP 2 dana ne zna tko je opljačkao MUP.
Jebem te Svemiru!"
- Bloger Krule

Oznake: MUP

Imate viška vremena?

srijeda , 06.04.2016.

Obožavam dokumentarce. Tema više-manje nije bitna. Nedavno sam našao ODLIČAN dokumentarac, kojeg sam morao pogledati i proslijediti ljudima. Odlučio sam ostaviti Vam linkove da i vi možete vidjeti, ako imate vremena.
Stvarno preporučujem ovaj dokumentarac. Osobno jedan od najboljih do sad, zbog teme i poruke koje dokumentarac šalje, definitivno preporučujem svima da pogledate.
Radi se o "Winter on Fire (2015)" - borbi za slobodu u Ukrajini. Film je relativno noviji i govori o prosvjedima u Ukrajini 2013. godine, te niz događaja koji su uslijedili poslije prvog mirnog prosvjeda kao i o nemilosrdnoj i brutalnoj specijalnoj policiji (Berkut) i plaćenicima Janukoviča (Tituški) koji su ubijali nedužne i nenaoružane ljude, odnosno prosvjednike. Borba za demokraciju i slobodu čovjeka odnijela je mnogo nedužnih života običnih ljudi, oko 1800 ranjenih i 60-ak nestalih.



On-line film (srpski prijevodi): OVDJE
Torrent: OVDJE
Imdb: OVDJE


Oznake: Winter on fire

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.