Cowboy bebop part 2

30.04.2006., nedjelja

Jučer pijan danas opet

Eto, opet sam se napil, i opet sam se posvađal s Jelenom. Kužiš, cura mi brani 2 godine da pušim kayu, i sad dok ja njoj govorim da ne puši nju boli kurac. Najbolja frendica joj je kurva koju je pregazilo pol međimurja( i ja sam htel, ali jebi ga, kreten je kreten. Hvala Bogu kaj nisam). Sjebala mi je frendu skoro vezu, sad se opet jebe s tipom koji je u vezi. Neznam zakaj, ali to za mene nije dobar utjecaj, neznam zakaj. Moja vjera u ljubav je pokolebana, više ne vjerujem da prava ljubav postoji, postoji samo neko ko ti se sviđa, i s kim se osjećaš ugodno. Ljubav je podležna utjecajima okoline, a to je najveći problem. Ja i Jelena nemamo budućnost. Ona se promenila za 30000000000%, i ja nju više ne poznam. Nije više ona "curica", nego je postala gradska šminkerica/kuja. Moj buraz dok je došel je dobil više pozornosti od mene. Sedeli smo 2 metra jen od drugoga, a ko da sam ja bil u Osijeku a ona tu. Ne vidimo se po 2 tjedna, a ona ipak ide k ljudima s kojima se vidi svaki dan. To meni baš nije logično. Jebi ga, možda ja previše očekujem, ali malo pažnje bi bilo u redu.

Isto tak bi bilo u redu objasniti ime ovoga bloga, i sličice. Cowboy bebop je Anime serija. Radnja se odvija u budućnosti, i govori o grupi likova koji su lovci na ucjene (Cowboyi), a bebop je ima svemirskog broda kojim putuju po galaksiji. Glavni lik Spike Spiegel je u prošlosti bio član kriminalne organizacije Red dragon. I trebao je umrijeti da bi pobegel iz nje. U tom pokušaju mu je stradalo oko, pa sad ima 2 oka različite boje. Jedno gleda prošlost drugo sadašnjost. Lako sam se povezal s tim likom, jer jebi ga. Ja gledam prošlost, jer je sadašnjost prekomplicirana za skužiti. Spike kroz 26 epizoda naganja ljubav svojega života Julie (Jelena?????), da bi nakon kaj ju najde, ona umrla. Tu slijedi osveta. Ovo mi je isto jako slično, zato jer sam siguran da bude Jelena umrla za mene tj. da bum ja umrl za nju, jer ona bude zaboravila ko sam ja. I nebu gledala na prošlost kao na nekaj kaj treba cijeniti, već na nekaj kaj treba čim prije zaboraviti. Već mi se to desilo. Nakon kaj Julie umre, Spike kreće u osvetu na svojega Arch-nemesisa Viciousa, koji je naredil da se Julie ubije. Ja isto imam takvoga arch-nemesisa. i nakon kaj Jelena umre za mene, u tom trenutku bum ja krenul u osvetu. Na kraju serije Spike umire, ali osveta se ispuni. U ovom trenutku sam tolko morbidan da mi smrt se čini kao izbavljenje, jer život bez ljubavi nije vrijedan života.

Čital sam nešt malo o vikinškim ratnicima " Berserkerima". Oni su prije boja ulazili u trans i povezivali se s svojom životinjskom stranom uglavnom vukovima i medvjedima. Ulazili su u bitku goli do pasa, i nisu bili zabrinuti za svoje ozljede, jer su se žurili umrijeti, da bi mogli sedeti vječno u Valhalli. Tak bi ja umro, u nekoj bitci, ali to je nemoguće, pa bum moral sam sebe ubiti. Ali opet, veli moj cimer da je smrt trajno rješenje za prolazne probleme.

U ovom trenutku se osjećam ko zadnje govno, i neznam više kaj da radim. Ja nebrem bez nje, jednostavno je to previše za podnesti.I kužim da bi trebal uvažiti njene potrebe, ali da mogu bi ju kidnapiral, i nebi ju puštal nikud. Opet, ako je ona odlučila da me više neće voljeti, ja tu nemam kaj za reći. A jebi ga. Život je tak u kurcu.

Image Hosted by ImageShack.us

- 01:36 - and what do you think (5) - Za vas koji ne placate printanje - #

29.04.2006., subota

A što dalje?????

Je, znam da je ovo već drugi post s takvim naslovom. Ali fakat više neznam kaj da napravim. Opet smo skupa, opet je sve kao u redu. Ali opet nije, jer više neznam kaj da mislim. Sad u ovom trenutku mi treba puno sexa, jer se osjećam jako jako nesigurno u svoje abilitis az a lover. I strah me, svaki put kad me odbije, osjećam ko da se zadovoljava s nekim drugim, i moja ljubomora mi tu ne pomaže. Osjećam se jadno, nesiguran sam u sebe. Prvi put u životu sam nesiguran u sebe, i u svoje mogućnosti. Jer da, najviše me zabrinjava, tj. najviše bi htel znati kak je njoj bilo s njim, a ako ju pitam bu mi ili nekaj zmotala, ili bu mi rekla da joj napol nije bilo tak dobro kaj s menom. A znam da sere, ida me neće povrediti. To je sjebana situacija. Oću znati kak je bilo, a opet nećem.

Neznam kojemu se "muškarcu" to nije desilo u životu, nakon kaj ga je cura prevarila.( Ona mene nije prevarila, ostavila me prije nego je bila s ovim, valjda!?) Jednostavno ti treba osiguranje da si ono najbolje kaj joj se desilo, da je ovaj drugi loš, i da nije uživala s njim ko s menom i blablabla. Svaka ženska bi trebala sanjati o sexu koji je Jelena imala s Borkijom u mojoj glavi. Gore od bilo kojega pornića. Kroz glavu mi prolazi kama sutra, prolaze mi višestruki orgazmi, svršavanje svakih 15 sekundi, i tako to. Možda nije bilo tak, ali za mene je bilo.

Jebi ga, bolestan sam, i treba mi lječenje, ili nekaj od čega nebi tolko razmišljal o glupim, nepotrebnim stvarima, nego se opustil, i užival u onome kaj sad imam. A nebrem, jednostavno nisam takva osoba, Werder je bil takva osoba, to se zove neko svjetska tuga, neznam točno, brijem da tak nekak. Uglavnom, boemi su previše razmišljali o tome svijetu, i ta globalna tuga ih je preplavila, i onda su pili ko smuki, valjda zato tolko pijem.

See you, space cowboy.


Image Hosted by ImageShack.us


Moram ovo objaviti,jer je luđački jaka stvar.

Funeral Blues

Stop all the clocks, cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.

Let aeroplanes circle moaning overhead
Scribbling on the sky the message He Is Dead,
Put crepe bows round the white necks of the public doves,
Let the traffic policemen wear black cotton gloves.

He was my North, my South, my East and West,
My working week and my Sunday rest,
My noon, my midnight, my talk, my song;
I thought that love would last for ever; I was wrong.

The stars are not wanted now: put out every one;
Pack up the moon and dismantle the sun;
Pour away the ocean and sweep up the wood,
For nothing now can ever come to any good.



W. H. Auden

- 13:50 - and what do you think (1) - Za vas koji ne placate printanje - #

27.04.2006., četvrtak

Ma nemam više pojma

Et, konačno doma. Došel sam dan ranije, jer više nisam mogel biti u Osijeku. Bediram se celo vreme, idem na kurac cimeru, idem na kurac ekipi. A najviše idem na kurac samome sebi. Jednostavno sam sjeban ko niko. Neznam.

Našel sam se danas s njom, ima bloga i blablabla. Uglavnom, tam pišeju nekša sranja, kak joj je lepo, kak se osjeća sigurno, kak ovo kak je on super, bajni i divni i krasni i zgodan i ima kurčinu ko godzilin rep, a ja sam onda valjda jadni, patetični, debeli, grdi tip s kurcom ko kinez. Super, kvragu, super. A sve je bilo tak lepo dok smo se našli. Volim te, ovo ono. Možda je tak onda razmišljala, ali it still pisses me of, i znam da to nije vredu, i znam da sam djetinjast, i glup i ljubomoran. Ali mislim, nebi trebal biti. Jebote, uvijek dok je imala sranja je hodala k meni, meni se žalila, kod mene se bedirala. Pa super, ako se osjećaš tak sigurno, idi se k njemu bedirati kak si se k meni hodala bedirati.

Znam da ovo nije u redu od mene, i da bude to pročitala, i možda sam se opet sjebal. Ali nebrem, ljubomora je jača od mene, jednostavno sam takav. Kaj s menom se ne osjeća sigurno, pa nisam baš neki papak. Dal sam ti celoga sebe, napisala si sama da oćeš naći nekoga kome moreš dati samoga sebe???? Kaj ja nisam dostojan toga, a tam neki kreten kojega poznaš 2 i pol meseca je. Pa dobro onda.


Sorry, opet sam žifčani, i opet ovaj blog zvuči ko da razgovaram s njom, ali sorry. Pozdrav iz (trenutno) Čakovca


Image Hosted by ImageShack.us




I am going to die at 60. When are you? Click here to find out!


Divotica,pa nem umrl tak rano, s 60. Za mene je to za ovaj rođendan još 2X tolko. Majka
- 22:52 - and what do you think (2) - Za vas koji ne placate printanje - #

25.04.2006., utorak

A šta dalje? -Osijek part 4. ili kolko???-

Evo, ovaj put pišem i trezan sam. Osjećam se sjebano, i više neznam kaj da napravim. Fax je u naniba, i jednostavno se dešava tolko sranja, tolko nepravdi. Jebe me fax, jebe me ljubav, ili kaj god to bilo. Dopisujemo se prek mejla, i više neznam kaj oće, u jednom mejlu mi govori kak me voli, a dve rečenice posle mi piše kak nezna kaj osjeća prema meni. Pa bokte jebo, daj se odluči. Znam da bum došel na rođendan u 5. mjesecu do kad smo se dogovorili da bu ona odlučila kaj hoće. Došel bum doma, došel na taj rođendan, i ona bu me odjebala. Povijest se ponavlja. I onda bum u kurcu, a ekipa s faxa mi dolazi u Čakovec, i oću im pokazati Čakovec u pravom Svijetlu, a neću onda biti sjeban i za ništ, i misliti (kak sad mislim). Kak nju boli kurac za mene, kak je ona u Čakovcu, i zabavlja se s Borkijom dok se ja tu bediram.

Neznam više kaj da pišem. Osim da sam skupa s njom izgubil i ekipu, i to me plaši. Neznam za vas, ali ja si nebrem biti dobar s njom, iz očitih razloga, jer bi me bolelo da ju vidim s drugim, jer negde duboko bi si mislil da je on na neki način bolji, kolko god to glupo zvučalo. Tak da od ovoga vikenda pijem solo, tak da slobodno stanete u parku, ak vidite nekoga samoga s litrom ribara, jer sam to sigurno samo ja. Vidimo se....

Image Hosted by ImageShack.us
- 18:56 - and what do you think (4) - Za vas koji ne placate printanje - #

22.04.2006., subota

OSIJEK part 2.

Opet pijem, i opet sam kod jedinoga frenda u Osijeku koji ima neta. Sedimo tu, pošto je subota, nas četvorica, s oko 4 litre vina.Ovaj komentar na blogu od mojega buraza, ovo za klince je u kurcu.
Svaki idiot more znati činjenice o bendovima, i znanje nije bitno za uživanje u glazbi. Ja znam pun kurac o Clashu, jer su mi majka bend, i svi podaci o njima su bili uživanje dok sam saznaval podatke o njima, a nije znanje utjecalo na to da ih ja volim, tak da znanje nije bilo bitno.
Drugo, pun kurac ljudi sere po Nikeu, reeboku i ostalim firmama koje imaju proizvodne pogone u Kini i ostalim nisko-razvijenim zemljama. Puno ljudi u tim zemljama živi na tom $.5, to im je bit prehrane, i znači im razliku između života i smrti. Je da je to Američko iskorištavanje, i da to nije u redu, ali opet nebi bilo u redu da taj prihod tim državama prestane, jer bi mnogi ljudi pomrli od gladi.
Puno ljudi mi je govorilo kak ja nisam panker, ali nikad nisam niti govoril da sam panker, zato molim vas da ne kenjate, jer mi je pun kurac da ljudi seru po meni, jer su glupa govna, pa ako neko slučajno ima kakve prigovore na mene, nek mi se obrati solo, a ne s 10 svojih frendova iza sebe, pa da to rješimo.

Jelena mi se ne javlja, i vjerojatno bude to začas završilo, ali jebi ga, to je njena odluka, nažalost ne moja. POZDRAF iz Osijeka.

Image Hosted by ImageShack.us
- 20:44 - and what do you think (7) - Za vas koji ne placate printanje - #

21.04.2006., petak

Osijek part 1.

Eto, sedim kod frenda i resil sam neta. Sad pišem lagano pijan, jer sam sedel od pol 4 na "kavi", ali je to u biti bila piva, i to ne jdena, nego 5-6 njih, a pošto sam jučer bil pijan je to jako, jako puno, a jebi ga.
Ovaj Osijek je majka, i jako volim ovaj fax, živim boemski, kolko god to glupo zvučalo, zato jer se samo opijam, i razgovaramo cijelo vrijeme o temama koje nisu baš značajne, ali opet, pa bokte, govorim teške gluposti, opet, i neznam kaj da opće pišem. Ovo bi mogel biti jako kratak post, ali neda mi se, i nemam inspriacije. Samo poruku:" Idite na fax, to je najbolje iskustvo koje možete imati ikad u svojemu životu. Tolko alkohola i zajebancije nema nigdje. Stay black.
Cekam kaj se slika uploada, pa pisem gluposti. Nebrem ju pozabiti, zato jer sam sad tek siguran da je to to.ali si nebrem pomoći, sve ovisi o njoj.

Image Hosted by ImageShack.us
- 19:21 - and what do you think (3) - Za vas koji ne placate printanje - #

17.04.2006., ponedjeljak

The day after tommorow

Eto,sjebo sam prvoga, genijalac, uspel sam zaboraviti username i password, pa sam napravil novi, a jebi ga. Ipak je alkohol zlo, i OSTAVIL BUM SE ALKOHOLA, a onda i cigareta i onda bum zmislil lijek za sidu, i onda bum riješil problem gladi u svijetu, samo se moram ostaviti alkohola i ovih tužnih pjesmi.

Sutra se vraćam u Osijek, uvijek kad sam tak dugo u Čakovcu, osjetim neku čudnu potrebu odjebati u Osijek, i ostaviti sve tu. U četvrtak bum se napil, petak možda, subota opet. Trebalo bu mi tolko alkohola, treba mi da isperem ovaj grozan okus prašine od dvije i pol godine. Imam neku čudnu naviku mrziti sve svoje bivše, neznam zakaj, ali jednostavno mi je valjda previše stalo do nje tj. do nas. Čital sam malo stare mejlove, i nije mi jasno kak smo došli od truly,madly, deeply do odjebi u roku odmah, ali i to je OK, valjda sam ja kriv, valjda je to sudbina. Ona sama je rekla da se prava ljubav vraća, meni je teško u to vjerovati, neznam zakaj, ali jebi ga. Možda fakat nakon mjesec dana skuži da joj je bolje s menom, možda skuži kakvo sam ja govno bil. Možda skuži da su muški seljačine, pa se ubije. Tolko je toga možda, a opet, onaj feeling mi govori da je ono jučer bilo zadnje adieu. Ima jedan ludi crtić "Drawn together". Parodija na Big brother, ali s likovima iz crtića tipa diznijeva princeza, i takve stvari parodija na Pikačua koja se zove Ling-ling itd. Ima jedna scena di captain hero( kao superheroj) i Foxy love(misteri solving mjuzišn/ rip of na scooby-dooa) kao prekidaju vezu (koja je S&M) i veli kao ON: " Maybe we were just two ships passing in the night" ONA: " MAybe we was captain, maybe we was".

I sad je malo prije bila tu, s ženom od svojega brata ( šogoricom, valjda) i NEZNAM KAJ JE HTELA. JEBOTE, JUČER SI ME OSTAVILA, PA NEĆU SI BITI DOBAR S TVOJOM RODBINOM NAKON KAJ SI ME OSTAVILA ZATO JER TI MJESEC DANA S NEKIM MULCOM KOJEMU NEZNAŠ NITI PREZIME ZNAČI VIŠE OD DVE I POL GODINE S NEKIM, PA BOKTE, AKO SMO BILI SKUPA DVE I POL GODINE VALJDA JE TO BILO S RAZLOGOM. ALI ZABOLE ME, TEBI BU ŽAL, A AK TI NEBU JOŠ BOLJE, DRAGO MI JE ZA TEBE.

A sory, trebal sam se ispucati negde. Sutra vjutro odlazim u Osijek, i sljedeće javljanje bude odande. Stej blek.


Image Hosted by ImageShack.us
- 15:55 - and what do you think (6) - Za vas koji ne placate printanje - #

Vikend

Evo, opet nakon dugo vremena ( Su 2 tjedna dugo vremena?) sam izašel u Čakovec, i naravno, više-manje sam se razočaral.MOžda sam izašel s prevelikim očekivanjima, kaj je čisto moguće, a možda sam se zajebo, pa se napil, ko bi ga znal. Uglavnom, izašli Vinac, Bac ja i ostatak društva, i pijemo na malome polukrugu. Kupil sam si litru vina, i onak bokte, fakat mi sve manje i manje cuge treba da se uništim. Majka, litra vina + neko pivo gore, i bas sam onak najbolji, niti za riganje, niti trezan. Majka, sad si znam meru, a ne da se napijem kaj neznam di je gore di je dole, kaj mi se dešavalo.

Nakon kaj je počela kiša smo otišli ispod šatora kod Međimurke, i nastavili s opijanjem. Nakon kaj sam si popil sam konačno skupil tolko hrabrosti i razgovaral s Jeleno, i bla bla bla, na kraju ju pitam dal ona vjeruje u nas i to sve, i onda se počne izmotavati, i onda nakon pet minut nagovaranja nek prizna, nek veli kaj misli i rekla je NE. NE, nakon 2 i pol godine svih sranja???? Ali OK, kak hoće, jedanput bude joj žal, jer niti taj njen novi nije baš nešt.

Celi život, kolko god to glupo zvučalo sam imal neki feeling koji se uvijek pokazal točan dok se govorilo o bilo kojoj osobi. Na prvi pogled sam mogel odrediti dal mi se osoba sviđa i dal je u redu ili ne. Kod ovoga tipa, jednostavno znam, da je govno, ne zato jer mi je s bivšom, nego zato jer mi feeling govori tak, a možda sam ja samo seljačina koja žali, a možda nisam, neznam niti sam više kaj sam, kaj hoću i kaj osjećam. Ma jebi ga.

I sad krvave suze teku.

Image Hosted by ImageShack.us
- 15:48 - and what do you think (0) - Za vas koji ne placate printanje - #

Always outnumbered, never outgunned

Sedim u sobi u Čakovcu, a rađe bi sedel u sobi u Osijeku. Previše razmišljam, ljudi mi to govore već malo duže, previše se bediram, previše pijem, previše pušim, svega previše. Sedim tu i opet razimšljam, i opet se bediram. Razmišljam o svojoj bivšoj curi, dal je bivša ili nije to niti sam neznam. Jedino loše kaj mi se desilo otkad sam otišel na fax je taj prekid s njom. Prekinemo, pa smo opet skupa, pa prekinemo. Dosta mi je takvih sranja, a nebrem si pomoći.Ona sad sedi u parku u Čakovcu, i opija se, ili puši, ili je s nekim, ali ja sam tu, slušam trenutno Dire Straitse- Romeo & Juliette, i razmišljam, o svemu dobrome, o svemu sveopćenito. Nadam se da je sretnija od mene. Ja sam skužil da nakon 2 i pol godine nebrem biti sretan. Sebo je jedanput rekel da smo mi, takvi ljudi ovisni o Pički, ali nije tak. Nije samo pička, toga ima na kamione, nije pička nego je sve ono ostalo. Sedim tu i neznam kaj bum s sobom, tipkam bezveze. Frend mi je rekel da za njega spadam u Dadaiste, to mi je rekla i profesorica iz Hrvatskog, jedanput davno. Možda, možda. Napil bi se, plakal bi, bediral bi se, ali nebum, ja sam jači od toga, a dobro, možda tj. vjerojatno nisam. Vjerojatno sam još jedan glupan koji nezna kaj hoće. Uvijek žališ za onim kaj izgubiš. Evo i ja žalim, žalim da je to nevjerojatno, ali nebrem si pomoći. Ona mi je bila sve, i ovo je jebeno dugi post, ali me tak zabole. Ljudi koji ga pročitaju su vredu, hvala.

Image Hosted by ImageShack.us
- 15:44 - and what do you think (0) - Za vas koji ne placate printanje - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Evo, prvi sam sjebo, spalio me alkohol, pa je ovo blog isti, ali drugi naziv. Jos uvijek student.Jos uvijek sjeban.

LIRIKSI

KAUNTER