Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cowboy2

Marketing

Jučer pijan danas opet

Eto, opet sam se napil, i opet sam se posvađal s Jelenom. Kužiš, cura mi brani 2 godine da pušim kayu, i sad dok ja njoj govorim da ne puši nju boli kurac. Najbolja frendica joj je kurva koju je pregazilo pol međimurja( i ja sam htel, ali jebi ga, kreten je kreten. Hvala Bogu kaj nisam). Sjebala mi je frendu skoro vezu, sad se opet jebe s tipom koji je u vezi. Neznam zakaj, ali to za mene nije dobar utjecaj, neznam zakaj. Moja vjera u ljubav je pokolebana, više ne vjerujem da prava ljubav postoji, postoji samo neko ko ti se sviđa, i s kim se osjećaš ugodno. Ljubav je podležna utjecajima okoline, a to je najveći problem. Ja i Jelena nemamo budućnost. Ona se promenila za 30000000000%, i ja nju više ne poznam. Nije više ona "curica", nego je postala gradska šminkerica/kuja. Moj buraz dok je došel je dobil više pozornosti od mene. Sedeli smo 2 metra jen od drugoga, a ko da sam ja bil u Osijeku a ona tu. Ne vidimo se po 2 tjedna, a ona ipak ide k ljudima s kojima se vidi svaki dan. To meni baš nije logično. Jebi ga, možda ja previše očekujem, ali malo pažnje bi bilo u redu.

Isto tak bi bilo u redu objasniti ime ovoga bloga, i sličice. Cowboy bebop je Anime serija. Radnja se odvija u budućnosti, i govori o grupi likova koji su lovci na ucjene (Cowboyi), a bebop je ima svemirskog broda kojim putuju po galaksiji. Glavni lik Spike Spiegel je u prošlosti bio član kriminalne organizacije Red dragon. I trebao je umrijeti da bi pobegel iz nje. U tom pokušaju mu je stradalo oko, pa sad ima 2 oka različite boje. Jedno gleda prošlost drugo sadašnjost. Lako sam se povezal s tim likom, jer jebi ga. Ja gledam prošlost, jer je sadašnjost prekomplicirana za skužiti. Spike kroz 26 epizoda naganja ljubav svojega života Julie (Jelena?????), da bi nakon kaj ju najde, ona umrla. Tu slijedi osveta. Ovo mi je isto jako slično, zato jer sam siguran da bude Jelena umrla za mene tj. da bum ja umrl za nju, jer ona bude zaboravila ko sam ja. I nebu gledala na prošlost kao na nekaj kaj treba cijeniti, već na nekaj kaj treba čim prije zaboraviti. Već mi se to desilo. Nakon kaj Julie umre, Spike kreće u osvetu na svojega Arch-nemesisa Viciousa, koji je naredil da se Julie ubije. Ja isto imam takvoga arch-nemesisa. i nakon kaj Jelena umre za mene, u tom trenutku bum ja krenul u osvetu. Na kraju serije Spike umire, ali osveta se ispuni. U ovom trenutku sam tolko morbidan da mi smrt se čini kao izbavljenje, jer život bez ljubavi nije vrijedan života.

Čital sam nešt malo o vikinškim ratnicima " Berserkerima". Oni su prije boja ulazili u trans i povezivali se s svojom životinjskom stranom uglavnom vukovima i medvjedima. Ulazili su u bitku goli do pasa, i nisu bili zabrinuti za svoje ozljede, jer su se žurili umrijeti, da bi mogli sedeti vječno u Valhalli. Tak bi ja umro, u nekoj bitci, ali to je nemoguće, pa bum moral sam sebe ubiti. Ali opet, veli moj cimer da je smrt trajno rješenje za prolazne probleme.

U ovom trenutku se osjećam ko zadnje govno, i neznam više kaj da radim. Ja nebrem bez nje, jednostavno je to previše za podnesti.I kužim da bi trebal uvažiti njene potrebe, ali da mogu bi ju kidnapiral, i nebi ju puštal nikud. Opet, ako je ona odlučila da me više neće voljeti, ja tu nemam kaj za reći. A jebi ga. Život je tak u kurcu.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 30.04.2006. u 01:36 sati.