DOSTA!

"Sad bi, Bella, stvarno bilo dosta!" To su riječi koje sam, sama sebi, rekla jučer oko podneva, dok sam se navrat-nanos spremala u školu, jer nisam imala pojma imamo li nulti sat ili ne, tako da sam sve radila u zadnji čas. Ali nije to razlog iz kojeg sam pošizila na samu sebe. Nenenenenene ˇˇ

U pauzi od učenja sam si upalila random pjesme i jedna od njih je bila Magazinova Parada (pjesmu inače ne preferiram nimalo, al ženska koja u tom videu pleše me svaki put fascinira). I gledam ja taj video i, naravno, opet ostanem "paf" na sve šta ona ženska može izvesti eek
Počela sam se nedavno baviti trbušnim plesom, zato i zinem svaki put na to :)

I taj video, odnosno ta ženska u tom videu, je mene natjerala da samoj sebi kažem "DOSTA!" A zašto? Zato što stalno odgađam vježbanje. Bilo koje vrste - matematika/statistika/istezanje/nešto deseto, stalno pronalazim izlike i govorim "Sutra ću!" E pa nema više!

Dozvizdila sam sama sebi, a kad sam sebi počneš ić na živce, rijetko kad ćeš nastaviti s tom navikom. Tako sam se ja jutros lijepo probudila u pola 8, sortirala si sve knjige koje mi trebaju i sad prekapam videe na kompu, jer ne znam u koju sam zabit spremila one s vježbama - da se malo razbudim :)

Eto, moje "Dosta!" samoj sebi je polučilo barem neke rezultate, no vidjet ćemo kako to funkcionira na duži rok. Javim vam za koji tjedan jesam li i dalje toliko ustrajna u vježbanju (namjeravam biti), a isto vrijedi i za pisanje smijeh

Pozdrav! Voli vas
Bella

19.11.2013. u 07:52 · Penny for your thoughts? (10) · Isprintaj · #

Opet ja zabušavam...

I opet nema od mene nikakve priče, niti ičeg sličnog... Jer nisam ništa ni napisala, već se trenutačno, po tom pitanju, bavim prepravljanjem i usavršavanjem "Noći u knjižnici".
Trenutačno, također, nemam pojma di su mi završile naočale -.-' Tako da mi je pametnije ovo na brzinu natipkati, iskopat ih *odnekud* pa se vratit ispravljanju ovog posta.

~~~

Ako pogledate desni dio mog bloga, ispod brojača posjeta se nalazi jedan citat (pod naslovom ...trenutačno..., stihovi jedne pjesme... Kad god ih čujem, kad god čuje tu pjesmu, osjećam se nekako... ne znam. Drugačije? U svakom slučaju. Ali taj osjećaj jednostavno ne mogu definirati. Podsjeća me ta pjesma na nešto, ali da znam šta, nemam pojma.
Eto, smatram da sam trebala objasniti zašto sam baš taj citat tu stavila :) Možda se u nekom trenutku tu nađu neke druge riječi, tko zna (:

~~~

A sad bih htjela napisati koju riječ o jednoj prijateljici, zato što me sinoć podsjetila da ima blog. I onda sam ga ponovno išla čitati. Da, živimo u istom gradu. Da, ista smo generacija. Ne, ne idemo u istu školu, ali to ćete shvatiti čim pročitate neki njezin post :)

Ona je... Ona je moja čista suprotnost. U potpunosti prizemljena osoba, kojoj su priče o magiji i vješticama gluposti na koje ne treba trošiti vrijeme. Neću reći da nema mašte, jer je ima. Ali ona svoju maštu koristi za postavljanje i vizualiziranje određenih ciljeva, dok ju ja usmjeravam ka pisanju i kreativnom izražavanju.

Kako smo se našle? Volonterski centar. Kako smo se počele družiti? E to je već teško pitanje. Nemam pojma, ali drago mi je da jesmo.

U razgovoru s najboljom prijateljicom sam zaključila kako smo si nas dvije "kliknule" iz vrlo jednostavnog razloga - meni treba netko prizemljen i staložen, netko tko, za razliku od mene, nema glavu u oblacima.Ona, pak, treba nekoga tko ima lude ideje i želje, jer smo se tako lijepo izbalansirale. (Da ne bi bilo zabune, cura o kojoj pričam i moja nabolja prijateljica nisu ista osoba.)

Ona je feministica, buduća psihologinja, najparanoičnija i najzanimljivija osoba koju sam do sada upoznala. Ona je Bubble.

~~~

Eto... Više nemam ništa za reći, šta mi je bilo na pameti sam ispucala. I da, pronašla sam naočale :D Ostajte mi zdravo!

Voli vas
Bella

Oznake: citat, prijateljstvo

02.11.2013. u 16:26 · Penny for your thoughts? (10) · Isprintaj · #

');