11

srijeda

svibanj

2016

Kako se usuđuješ?!

Ustala sam, okupala se, uredila i namirisala...Osjećam se izvanredno.
Ulazim u auto, sa minimalno šminke i krećem prema Deanu. Stižem ranije pa odlučim popiti kavu u kafiću prekoputa njegove zgrade i usput zapaliti koju cigaretu, obzirom da je on nepušač. Nakon desetak minuta stiže on, zgodan, visok i markantan, u svijetlo sivom odijelu i najružnijom rozom kravatom koju sam ikada vidjela... Prolazi pored mene i kreće u susjednu prostoriju kafića. Primijetim da je zalutao pa ga dozovem.
Iznenađeni izraz njegova lica rekao mi je kako me nije prepoznao i izgledam odlično. Par trenutaka kasnije, kada je sjeo prekoputa mene rekao mi je to i sam.
- Daj pusu! - kaže, i nagne se prema meni.
Nerado mu udovoljim, iako me niti najmanje ne privlači ljubljenje s njim u javnosti i ne želim ga na to privikavati; ali kafić je bio prazan, za jednim stolom balavci koji mi nisu prijetnja i neće narušiti moj integritet, i konobarica koja ga ionako poznaje pa nemam s tim previše problema. Nitko neće niti primijetiti.
Ćaskamo tako o glupostima, pa između svakih par rečenica ubaci: "Grrrr...pojest ću te", ili "Bože lijepa li si".
Postaje mi neugodno jer što je previše, previše je.
- "Idemo k meni?" - Upita. Bacam pogled na kavu, skoro sam ju popila, ali ionako mi nije do sjedenja ovdje...Ta kravata je zbilja ružna, ne mogu riskirati da nas netko poznat vidi ovdje. Grabim mobitel i cigarete i bacam ih u torbicu. On uzima moju jaknu i oblači mi ju, baš pažljivo. Krećem prema izlazu ali on otvara vrata i pušta me prvu. Lijepo, lijepo. Ima dobre manire, pohvale mami.

Ulazimo u stan i on odlazi u kupaonicu. Ja se odmah selim u spavaću sobu i skidam sve sa sebe, posložim lijepo svoju odjeću na hrpu i ostajem u samostojećim crnim čipkastim čarapama, istim takvim gaćicama i crnom grudnjaku. Pogledam se u ogledalo i pomislim kako mi grudnjak smeta pa odmah skidam i njega i pridružujem ga hrpi odbačene odjeće.
"Mrak" - kažem si potiho: okrenem se, guza dobro izgleda, i bacam se na krevet.
Za par trenutaka dolazi on, i iznenađen prizorom podigne obrve i jedva izusti: - "Oho?"
Prilazi krevetu i počinje me ljubiti, mazimo se, a meni danas posebno godi...Naježim se kada bradom prođe po mojoj stražnjoj strani vrata a on mi govori kako ga to pali.
Odjednom, zgrabi moju bujnu kovrčavu kosu u šaku i povuče mi glavu lagano ali dovoljno snažno unazad, ljubeći mi vrat. Protrnem od ugode, volim grubo s mjerom...Svlači mi gaćice i ostajem samo u čarapama. Uzima me od iza i ritmički me jebe, jednom rukom dražeći moj klitoris. Prima me opet za kosu, povlači mi glavu i ljubi me u usta dok se ja bližim orgazmu.
- "Svršavam" - šapnem, a on pojača intenzitet, dok su moje usne razjapljene na njegovima; gura mi jezik u njih, grize me, a ja bespomoćno zacvilim, i klonem. Okreće me na leđa, uzima me misionarski, čujem prigušeno dahtanje i tiho stenjanje kada mu zarijem svoje nokte u leđa, dahće mi na uho, drži me za kosu, ljubi, širi guzove, prstom prelazi preko anusa, uživam...
Vadi ga i svršava. Gledam ga, i odjednom mi je jako lijep i ranjiv, i ne mogu se zasititi poljubaca. Nasmije se, a ja pomislim kako zbilja ima prekrasan, dječački osmijeh. Dok je on na leđima pod dojmom orgazma, ja se otkotrljam na njegova prsa i ljubimo se, strastveno i nježno. Neki prekidač u meni je još uključen i ja samo želim JOŠ.
Ljubi me po vratu, spušta se sve do bedara, širi mi koljena i ljubi, siše, gura jezik, prste, dok se ja izvijam na krevetu, mokra, u deliriju.
U jednom trenu mi je samo mazio klitoris i ja sam podigla glavu da ga vidim kako to radi. Prizor njega kako gleda u moju picu dok me dira, izazvao je u meni neki neopisivi osjećaj ugode. Znala sam da uživa u pogledu. Svako toliko bi se spustio i opet navalio jezikom, zubima, prstima i bradom, pa opet podigao glavu i zadovoljavao me prstima i samo gledao...Mučio me tako, polako i lijepo, desetak minuta, kada me povukao za bokove i okrenuo, zabio mi ga tako jako da sam jauknula od slatke boli.
Krećemo opet....Podigla sam guzu visoko, a glavu spustila na krevet s rukama iznad glave, iscrpljena, puštajući ga da se igra sa mnom, kako god želi. Pomiče mi kosu s lica, a ja podižem glavu i gledamo se...Kako prodorno, kako seksi...Ljubi me, i osjećam da je blizu, ali ovaj puta se ne bunim niti natječem s orgazmom. Uživam u činjenici da on uživa u meni, puštam ga da me uzima kako želi, dok ne dođe do vrhunca...Uzima me, duboko i jako, silovito i prodorno, stavljajući mi jedan prst u anus. Oh, prelijepog li osjećaja...I evo ga. Svršava još jednom, ali misli i na mene. Vraća se dolje, ljubi me, i dovodi do vrhunca par trenutaka poslije prstima u anusu i vagini, jezikom na klitorisu...Eksplodiram u njegovim ustima, i prepuna sam ljepote. Podiže se do mojih grudi i nježno mi uzima bradavice u usta, ne zakidajući niti lijevu niti desnu, pa ih miluje prstima dok se ljubimo...Odmaramo tako, pa opet krećemo, nezasitni i željni jedno drugoga.
...
Ležimo tako u krevetu, on na leđima, s rukama iza glave, ja na boku podupirući glavu jednom rukom a drugom se rukom igrajući njegovim prsima. Govori mi o tome kako ću se udati za njega, očito uvjeren da smo mi u vezi, pokušavajući mene uvjeriti u isto. Priča mi kako sam najljepša i najseksi žena na svijetu i da me ne želi nikada pustiti. Plaše me sve te priče, jer sam mu jasno dala do znanja da nismo u vezi rekavši mu "mi nismo u vezi", što još trebam reći? Ali on ne shvaća. Jednostavno je očaran, zaluđen ili zaljubljen i svaki moj otpor je suvišan dokle god se seksamo.
- Jesi li ti imala menstruaciju uopće kako se mi viđamo?
- Jesam, u periodu dok smo bili u svađi. Deane, zašto me to pitaš?
- Pa tako, pitam samo. - odgovori on, a ja da sam bar glupa pa ne znam zašto me to pita.
- Deane... Molim te reci mi da nisi svršio u mene.
- Nisam
- Zakuni se
- Neću se kleti, ako kažem da nisam onda nisam
- Lažeš
- Jedanputa jesam
- Zašto si to napravio?!
- Pa ti si taman svršavala, i eto.
- Jesi li ti normalan?! Jel ja moram prolaziti kroz sranje OPET radi tebe?!
- Smiri se, ljubavi, pa neće ništa biti
- NE ZOVI ME LJUBAVI!!! Ako ja spavam s tobom, imam povjerenja u tebe, odakle ti pravo da donosiš odluke u moje ime, Deane?! Moram li ti crtati da sam jedanput prošla to sranje i ne želim opet?! Što ti jebeno nije jasno?!
- Ljubavi, diši. Smiri se. Razgovarajmo o tome, molim te. Hajmo to riješiti sada. Gle, ako ostaneš trudna, rodit ćeš. Ja sam tu.
- Isuse, Deane. Prvo, mi nismo niti u vezi. Drugo, ne prave se djeca tako, a treće, JA TO NE ŽELIM i nemaš pravo donositi odluke u moje ime!!
- Dobro ribica oprosti, neću više. Pa ako smo zreli ljudi, odrasli; mislim, ja tebe zbilja želim pored sebe, ja sam se zaljubio...- i oči mu se napune suzama. I svaka rasprava je gotova. Tko je veći idiot od nas dvoje, pitanje je sad.
- Ok, dosta. Nemoj to raditi, molim te. Ja jednostavno nisam spremna i shvati to.
- Ok, sada shvaćam. - kaže mucajući.
Otpratio me do auta, i maše mi. Gledam ga u retrovizoru i pitam se, želim li više ikada vidjeti tog čovjeka?

Oznake: seks, zaljubljen, veza bez obaveza

<< Arhiva >>