Bottom seeking Top

17.07.2005., nedjelja

War of the Worlds

Invazija je počela prije tjedan dana. Duge kolone su izbijale sa svih strana. Navalili su u ogromnim brojevima u potrazi za resursima za daljnje razmnažanje. Iako sam te resurse brižno skrivao i zaštićivao, neprijatelj se pokazao izrazito lukav i spretan. Rat još traje, i ne nazire mu se kraj. Mislim da ću morati upotrijebiti najubojitije oružje.

I ranije je bilo pojedinačnih agresija, ali su se napadači povlačili nakon jedne izgubljene bitke. Ovaj put ne posustaju. Možda su nesnosne vrućine zadnjih dana potaknule ovu bjesomučnu invaziju. Prijatelji mi kažu da i oni imaju sličnih problema i snalaze se na razne načine. Neki sami prskaju svoje kuće iznutra i izvana, a neki plaćaju mjesečni servis. Ja nastojim izbjegavati insekticide, ali situacija postaje neizdrživa.

Valjda je problem u tome što su Californijske kuće drvene konstrukcije pa je mravima lako prodrijeti unutra. Temeljna ploča je betonska, a sve ostalo je drvo. Temeljna ploča često ispuca, što je slučaj i s mojom kućom. U pukotinama su se naselili mravi, tako da doslovno izlaze iz zemlje, prolaze kroz šuplje zidove i izlaze iz električnih prekidača, utičnica i najmanjih pukotina u zidovima. Zimi ih nema, ali ljeti uvijek vodimo rat. U kuhinji se ništa ne smije ostaviti otvoreno. Sva hrana mora biti u hladnjaku ili dobro zapakirana.. Prije par dana prvi put su napali sobu. Navalili su na maramicu pokraj kreveta uprljanu s... Valjda im se sviđaju proteini? :-)

Jučer sam kupio tajno oružje: nekakve dimne bombe koje se otvore u kući i ostave da dim ispuni cijelu kuću. Nakon dva sata treba sve dobro provjetriti i usisati tepihe. Horde mrava koje i dalje neumorno pretražuju kuhinju i sobe i ne slute što im se sprema. Izvještaj s bojnog polja slijedi sutra.
- 20:04 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Links


Free Website Counters
since Feb 18, 2005